Slik aktiverer du USPS.com-kontoen på nytt

Oppgir USPS at kontoen din har blitt deaktivert når du prøver å logge på? Det er flere grunner til at USPS-kontoen ble deaktivert, inkludert for mange mislykkede påloggingsforsøk, flere kontoer som bruker samme adresse og utløpte kontoer. Ikke utelukk det, men. Du kan enkelt bruke den kontoen igjen! Hvis du bruker USPS, lurer du ofte på hvordan du reaktiverer USPS.com-kontoen? Enten du søker mer informasjon om USPS, har vi satt sammen en praktisk guide som kan svare på alle spørsmålene dine om hvordan du kan tilbakestille passordet ditt eller endre brukernavnet ditt på USPS.com.

Slik aktiverer du USPS.com-kontoen på nytt

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du reaktiverer USPS.com-kontoen din i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvordan kan du opprette en USPS-konto?

Følgende instruksjoner viser deg hvordan du oppretter en USPS com-konto:

1. Besøk USPS Logg på siden i nettleseren din.

2. Klikk deretter på Registrer deg nå.

3. Velg ønsket språk og skriv inn ønsket brukernavn.

Merk: Du vil se Tilgjengelig-etiketten vises under brukernavnboksen hvis den angitte er åpen for bruk. Systemet vil gi alternative brukernavn hvis det forespurte ikke er tilgjengelig.

4. Skriv inn og bekreft deretter ønsket passord i de angitte feltene.

5. Velg to sikkerhetsspørsmål og skriv inn-bekreft det angitte passordet i de tilgjengelige boksene.

6. Velg deretter alternativknappen for Personlig konto eller Forretningskonto, etter behov.

7. Legg til navn, telefonnummer, suffiks og e-postadresse i de respektive feltene.

8. Rull ned og skriv inn hjemmeadressen din i de angitte boksene og klikk på Bekreft adresse.

9. Når adressen er bekreftet, klikk på Opprett konto.

Hva er USPS-brukernavn?

Med USPS-brukernavnet får du tilgang til USPS sine tjenesteleveringsstandarder APIer og priser for sporing av leveransene dine. Å eie en USPS-konto gjør at du kan sende med USPS-frakttjenester, få nøyaktige portopriser, forsikre leveringer, tilby helg levering, bruk USPS flat rate-bokser og gjør mange andre ting.

  Slik fikser du at Google Meet-mikrofonen ikke fungerer

Er en USPS-konto gratis?

Ja, en USPS-konto er gratis. Du kan raskt og enkelt betale for porto og skrive ut postetiketter på nettet, enten du sender 1 eller 10 varer hver måned. Alt du trenger er en USPS.com-konto, som er gratis.

Hvordan bruke USPS gratis etiketter?

Etter at du vet hvordan du oppretter en USPS.com-konto, for å bruke gratis USPS-etiketter:

1. Naviger til USPS Logg på side.

Merk: Sørg for at du er logget på kontoen din.

2. Klikk på fanen Butikk fra toppen.

3. Velg deretter Forsendelsesrekvisita under Kategori-delen og Gratis frakttilbehør under kategorien Produkttype.

4. Velg ønsket etikett blant de filtrerte produktene.

5. Klikk på Legg til i handlekurven for å gå til kassen og få ønsket etikett for å bruke den.

Du kan også ringe 1-800-610-8734 for å legge inn en telefonbestilling for gratis frakt fra Package Supply Center.

Hvorfor ble USPS-kontoen din deaktivert?

Her er noen grunner til at USPS-kontoen din ble deaktivert:

  • For mange mislykkede forsøk på å logge på: Den gode nyheten er at dette problemet krever at du venter en liten stund før du prøver å logge på igjen. På påloggingsskjermen klikker du på Glemt brukernavnet ditt hvis du ikke husker brukernavnet ditt. For å tilbakestille passordet ditt og få tilgang til kontoen din, er det også alternativet Jeg har glemt passordet mitt.

  • Det finnes for mange kontoer for én adresse eller bruker: USPS tillater vanligvis én konto per alle som mottar e-post på en adresse. USPS kan rapportere en konto hvis det opprettes flere kontoer for én person på en gitt adresse.

  • Kontoinaktivitet: USPS kan deaktivere en konto hvis den ikke har sendt eller mottatt e-post på lang tid (f.eks. mange år). Hvis dette er tilfelle, gå inn igjen og svare på ledetekster som vises vil umiddelbart reaktivere kontoen.

Hva skjer hvis kontoen din ble stengt på grunn av inaktivitet?

USPS deaktiverer vanligvis ikke kontoer for inaktivitet. Men i tilfeller av ekstrem inaktivitet, år (eller lenger) med inaktivitet, kan en person oppdage at USPS har deaktivert kontoen deres. Igjen, det skjer faktisk ikke så ofte. USPS har muligheten til å deaktivere en konto under disse omstendighetene. Men mesteparten av tiden når de velger denne ruten, tillater de konto reaktivering. Sjelden kontoer blir fullstendig slettet og deaktivert.

Hvordan kan du tilbakestille passordet ditt eller endre brukernavnet ditt på USPS.com?

La oss se hvordan du tilbakestiller passord eller endrer brukernavn på USPS.com:

1. Besøk USPS Logg på side.

2. Klikk på Glemt passordet ditt? link.

3. Skriv inn brukernavnet for USPS.com-kontoen din og klikk på Fortsett.

4. Velg ønsket tilbakestillingsmetode for passord du vil bruke fra følgende:

  • Ved å svare på de forhåndsvalgte sikkerhetsspørsmålene.
  • Ved å be om levering av et midlertidig passord til ditt bekreftede mobilnummer.

5A. Hvis du velger å svare på sikkerhetsspørsmålene, skriv inn riktig svar for å få et midlertidig passord som vil bli sendt til deg på e-post.

Merk: Besøk USPS Logg på side og logg på etter å ha mottatt ditt nye passord. Etter at du har logget på, vil du bli bedt om å opprette et nytt passord.

5B. Hvis du velger å få det midlertidige passordet ditt sendt på e-post til telefonen din, vil mobilenheten motta en tekstmelding med et midlertidig passord. Du vil bli bedt om å velge et nytt passord når du har skrevet inn den koden på USPS påloggingsside.

Hvordan kan du aktivere USPS-kontoen din på nytt?

Når du vet hvordan du oppretter en USPS com-konto, her er en guide som følger instruksjonene som viser deg hvordan du reaktiverer USPS-kontoen din:

Metode 1: Tilbakestill brukernavn eller passord

Hvis du prøver å logge på med feil brukernavn eller passord, vil det vises en feilmelding med instruksjoner. Du kan aktivere USPS-kontoen din på nytt ved å logge på kontoen din. Men det ville være best om du hadde et gyldig brukernavn og passord for den kontoen. Du kan besøke USPS kontogjenoppretting siden for å enkelt hente kontopassordet eller brukernavnet. Følg instruksjonene på skjermen for å få tilbake USPS-kontoen din.

Metode 2: Svar på sikkerhetsforespørsler

Du vil kreve svarene på de hemmelige spørsmålene du stilte da du først registrerte kontoen din for å aktivere en deaktivert konto på nytt. Dessverre må du registrere en ny konto hvis du ikke husker svarene.

Metode 3: Bruk mobiltelefonverifisering

Hvis du tidligere har registrert en bekreftet mobiltelefon for kontogjenoppretting, vil USPS sende deg en tekstmelding med et midlertidig passord som gir deg tilgang til kontoen din. En melding på Glemt passord-siden vises hvis dette er mulig.

Metode 4: Kontakt USPS kundestøtte

Hvis du ikke kan få kontoen din automatisk reaktivert, kan du kontakte USPS kundeservice ved å ringe 1-800-ASK-USPS® (1-800-275-8777) eller sende dem en e-post fra USPS Send oss ​​en e-post side. Sikkerhetsspørsmålene dine vil også bli besvart over telefon.

Hvordan spore pakken din på USPS?

Alt du trenger for å spore USPS-pakken din er pakkens sporingsnummer, som du finner på USPS-fraktetiketten. Følgende instruksjoner viser deg hvordan du overvåker pakken din på USPS fra din USPS.com-konto:

1. Gå til USPS Logg på side og logg på kontoen din.

2. Hold markøren over Hurtigverktøy-alternativet og klikk på Spor en pakke.

3. Skriv inn sporingsnummeret ditt i det angitte feltet.

Merk: For å finne sporingsnummeret, se nederst på fraktetiketten.

4. Klikk deretter på Spor.

Du vil se detaljene om USPS.com-pakkens skannehistorikk og status.

Kan USPS spore stimulussjekken din?

Nei, USPS kan ikke spore stimulussjekken din. Dessverre har sjekkene ikke sporingsnummer fordi de leveres med USPS First Class Mail.

Hvordan kan du spore stimulussjekken din gjennom USPS?

Følgende instruksjoner viser deg hvordan du kan spore stimulussjekken din gjennom USPS:

1. Naviger til USPS informert levering side.

2. Klikk på Registrer deg gratis.

3. Skriv inn postadressen din og bekreft den for programmet for å finne ut om det kan sende bilder av e-posten din snart kommer til den adressen.

4. Merk av i boksen ved siden av Vilkår og betingelser, og klikk på Fortsett.

5. Sett opp sikkerhetsspørsmål, brukernavn og passord.

6. Skriv inn kontaktinformasjonen din og klikk på Fortsett.

7. Bekreft din identifikasjon. Bruk den elektroniske metoden for identitetsbekreftelse eller send en kodeforespørsel.

Merk: Du kan også ha valget mellom å kontrollere identiteten din fysisk på et postkontor hvis ingen av tilnærmingene er vellykket.

8. Bekreft Stimulus-betalingsstatusen ved å bruke lenken.

***

Ved hjelp av denne korte artikkelen håper vi at du nå har en grundig forståelse av hvordan du reaktiverer USPS.com-kontoen din og hvordan du tilbakestiller passord eller endrer brukernavn på USPS.com. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x