9 UPC-oppslags-APIer for nøyaktig bulkproduktinformasjon

UPC-oppslags-APIer er et kraftig verktøy for å hjelpe deg med å trekke ut informasjon om en rekke produkter.

Å ha et slikt verktøy ved din side kan gi betydelig nytte for virksomheten din ved å tilby nyttige funksjoner og spare tid og krefter i manuelt arbeid.

Så, tenker du på å bygge et nettsted eller en mobilapplikasjon og trekke ut informasjon fra universell produktkode?

Et godt UPC-oppslags-API kan hjelpe deg med oppgaven.

Men hvis du er usikker på hvilket UPC-oppslags-API som passer dine behov, les videre.

La oss diskutere hva UPC-oppslags-APIer er, hvorfor de skal brukes, og de beste UPC-oppslags-APIene for å få nøyaktig bulkproduktinformasjon.

Hva er UPC Lookup APIer?

Et UPC-oppslags-API er et enkelt, men effektivt applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) som trekker ut nøyaktig informasjon om en rekke produkter og varer.

Her står UPC for Universal Product Code, som er en global standard strekkode som brukes av produsenter i verden i deres produkts emballasje for identifikasjon.

Det UPC-oppslags-API-er gjør er at de gjør det enkelt for bedriftseiere å integrere sine ulike typer applikasjoner eller nettsteder med produktdatabasen. Kodene fungerer som vanlige strekkoder som du vanligvis ser på varenes emballasje fra ditt nærliggende marked.

Enten det er en UPC-skanneapp, et lagerstyringssystem eller et shoppingnettsted, hjelper det å ha en UPC-oppslags-API nøyaktig generere masseproduktinformasjon som produktnavn, bilde, utsalgspriser, beskrivelse og annen verdifull informasjon. Å ha UPC-oppslags-APIer hjelper deg med å identifisere en rekke produkter på tvers av en bestemt beholdning.

E-handelsmarkedet som fungerer med UPC, avhenger delvis av disse APIene, da dette området er basert på datadrevet infrastruktur. I tillegg til å fortelle deg om produktinformasjonen, hjelper disse API-ene også å ta en titt på inventarlisten og hvor mange produkter du har eller hvor mye du trenger å fylle på.

Hvordan hjelper UPC Lookup APIer i produktforskning?

UPC-oppslags-APIer har vært svært nyttige for produktforskning av forretningsorganisasjoner. Her er hvordan UPC-oppslags-APIer kan hjelpe i produktforskning:

  • Identifikasjon: UPC-oppslags-APIer spiller en viktig rolle i produktforskning fordi det hjelper dem med å identifisere hver produkttype separat. Det sparer deg for å undersøke hver produkttype manuelt og henter alle detaljene på en gang.
  • Søking: Disse API-ene hjelper deg med å søke i produktkategorier etter navn og gi en oversikt over hvor mye lager som er igjen i varelageret. Det er viktig når du kjører en betydelig beholdning, og gjennom UPC lookup API vet du når du trenger påfylling.

  • Sporingsnøyaktighet: Den nøyaktige beholdningssporingsmuligheten til UPC-oppslags-API har vært medvirkende til produktforskning. Det hjelper deg å få oversikt over bevegelsen til produktet fra produsenten til forbrukerens hus.
  • Segregering av produktdata: UPC-oppslags-APIer hjelper deg å skille produktdata etter geografisk tilstedeværelse. Det er svært nyttig i butikkadministrasjon og hjelper deg med å markedsføre produkter i henhold til deres popularitet og bruk i forskjellige geografiske områder.
  • Oppretthold etterspørsel: Under produktforskning er det avgjørende å forstå hvilken type produkt som etterspørres i ulike tidsperioder. Det hjelper deg med å fylle opp produkter i henhold til trenden og etterspørselen.

Så hvis du gjør produktundersøkelser i en spesifikk nisje der markedstrender endrer seg raskt, så kommer UPC lookup API veldig nyttig. Den fremhever forbrukertrenden og hjelper deg med å fokusere på produkter med høy etterspørsel blant forbrukerne.

  • Konkurrentlagersporing: UPC-oppslags-APIer kan fortelle deg om dine konkurrenters produktlagerinformasjon. Ikke bare kan du trekke ut informasjon om produkttypen de lagerfører, men også kvantiteten.
  Segregering av oppgaver (SoD) forklart i enkle ord

La oss nå se på noen av de beste UPC-oppslags-APIene du kan bruke for å få nøyaktig, relevant produktinformasjon.

Barcode Lookup API

Barcode Lookup API regnes som en av de beste UPC-oppslags-APIene blant mange brukere. Det gjør ikke bare lagerstyring til en enkel oppgave, men hjelper deg også med å integrere produktdatabaser med shoppingnettstedet eller applikasjonen din.

Du kan raskt ringe et API for å søke informasjon om et produkt gjennom systemet ditt eller handlesiden, og verktøyet vil umiddelbart komme tilbake med de ønskede detaljene. API-en kan returnere alle slags detaljer som inkluderer navn, kategori, beskrivelse, produksjonsdato, utsalgspris, bevegelseskilde og mange flere.

Du kan kalle opp API-en i systemet ditt på to måter, enten ved å søke i strekkoden eller ved å søke på termen. Når du søker etter term, kan du legge inn forskjellige søkeparametere som merkenavn og kategori for å forbedre nøyaktigheten.

Det beste er at du kan bruke en enkelt aktiv API-nøkkel for alle forespørslene dine. Det viktigste er at alle resultatene vises i et rent og forståelig format som er ekstremt nyttig under produktforskning.

Den har en interessant funksjon som viser deg ti resultater per side og alle relaterte resultater. Dette verktøyet tilbys i fire prismodeller: Starter, Advanced, Professional og Enterprise.

Algopix

Algopix er et velkjent UPC-oppslags-API som er svært nyttig når du henter ut sanntidspriser, produktdata og annen relevant informasjon. Den tilbyr den beste UPC-oppslags-API-tjenesten i klassen ettersom den returnerer produktinformasjon ved å hente fra en rekke kilder som Amazon, eBay, fraktselskaper, tusenvis av forhandlere og partnerselgere.

Enten du ønsker å gjøre produktmatching eller intensivere produktkatalogdata, kan du kalle denne API-en i systemet eller shoppingapplikasjonen og la den gjøre resten av jobben. Evnen til å skille ut produktsalgsytelsen og markedspriser ved å analysere en rekke nettsteder skiller dette verktøyet fra andre.

Dessuten er API-en nyttig på alle nivåer:

  • På produktnivå gir den deg produktinformasjon og markedsandelsanalyse.
  • På merkevarenivå leverer den piercebeskyttelse og konkurrentanalyse.
  • På kategorinivå gir det søkeordforskningsinnsikt og hjelper deg med å ta datadrevne beslutninger.

Algopix sikrer utmerket lagerstyring ved å la deg gjøre omprising av produktene og lagerplanlegging i henhold til markedsdynamikken. Du kan til og med importere de viktige datapunktene til ERP- eller CRM-programvaren din, noe som hjelper deg med å få markedsinnsikt.

GO-UPC

Med en av de største produktdatabasene og massiv internasjonal markedsdekning på tvers av alle bransjer, er GO-UPC en svært etterspurt UPC-oppslags-API blant mange bedriftseiere. Den bruker avansert teknologi som hjelper deg å få tusenvis av data fra bare et regneark med UPC-er.

I motsetning til andre APIer, fokuserer den på å levere produktdata av høy kvalitet, og det også med en database som dekker nesten alle land i verden. Når du kaller dette API, gir det ikke bare navn, bilde og markedspriser, men også vekt, merke, kategori, materiale, farge, størrelse og mange andre spennende detaljer.

  4 måter å dele streng etter skilletegn i SQL

Go-UPC kan til og med tilby spesialisert produktinformasjon som ernæringsfakta, forfatter, emballasjeinformasjon, emballasjemateriale osv. Den integreres med mange styringssystemer og shoppingapplikasjoner og konverterer UPC-oppslag til visuell og lesbar produktinformasjon.

Ved å bruke denne API-en kan du utføre en rekke oppgaver i din produktrelaterte applikasjon, og det vil gi deg de beste resultatene. GO-UPC tilbyr sine tjenester i tre kategorier, og de er hovedsakelig adskilt etter antall API-forespørsler. Du kan velge mellom Developer, Startup og Enterprise, som alle kommer til rimelige priser, fra $19,95/måned.

UPC-database

UPC Database er et enkelt og eksklusivt UPC-oppslags-API som gir deg muligheten til å trekke ut produktinformasjon fra en betydelig database som spenner over alle kategoriene i markedet. Du kan enkelt kalle denne API-en i applikasjonen eller systemet ditt gjennom HTTP-forespørsler.

Funksjonen som gjør UPC Database lukrativ for mange bedriftseiere, er at den tilbyr forskjellige API-endepunkter, som du vanligvis ikke finner hos andre. Det ble lansert i 2010, og snart ble det et populært bedriftsalternativ fordi det kunne gi en enorm database med informasjon.

Sammen med viktig informasjon som navn, pris, mengde og merke, reagerer API-en også ved å gi et rangeringssystem, varealias, produktbilde og mange andre detaljer. På nettsiden deres kan du til og med finne de siste UPC-kodene og elementene som er lagt til, og det hjelper deg med å planlegge API-anropene dine.

Videre kan du få full tilgang til databasen deres gratis, men du vil være begrenset til bare 100 UPC-oppslags-API-anrop. Men hvis du vil ha mer, kan du gå for abonnementsmodellen Hobbyist, Standard eller Professional som kan tilby opptil 100 000 oppslag.

Buycott

Ved å tilby full tilgang til databaser med mer enn 150 millioner produkter og det også med bilder, fungerer Buycott som en av de beste UPC-oppslags-APIene. Produktdatabasen inneholder varer over hele verden for å hente det ønskede søkeresultatet.

API-en gir alltid oppdaterte resultater ettersom databasen kontinuerlig oppdateres på daglig basis. Mange brukere foretrekker å bruke API-ene deres når det gjelder UPC-oppslag for nøyaktig å få masseinformasjon fordi serveren raskt svarer på forespørselen din.

Du kan bruke API til å kalle for batch UPC-oppslag, og du vil få resultatet umiddelbart. I tillegg kan du velge ønsket utdatatype avhengig av kravet ditt, som enten er i JASON-, XML- eller CSV-format. Fra produktnavn, bilde og beskrivelse til størrelse, vekt og utløpsdato, vil du få resultatene du leter etter.

Når det er sagt, er API-en deres ikke gratis, og du har tre pakkealternativer – Basic, Developer og Startup. Grunnpakken tilbyr begrenset UPC-oppslag og batch-oppslag, fra $49/måned.

UPCitemdb

UPCitemdb er anerkjent som en topp UPC-oppslagsdatabase som har mer enn 495 millioner produkter. Det er ikke din vanlige UPC-oppslags-API som gir treg respons og har begrensede funksjoner.

API-en lar deg gjøre både UPC-oppslag og søk enkelt, og du vil bli forsynt med ønsket svar uten forsinkelser. Med hvert oppslag blir du matet med tallrik informasjon for hvert produkt, som navn, bilde, strekkode, handleguide, størrelse, struktur og annen nyttig informasjon.

UPCitemdb lar deg få tilgang til databasen med hvilket som helst programmeringsspråk, noe som gjør den svært dynamisk. Dessuten kan du kjøre bulk UPC-oppslag fra både Google Sheet-tillegget og Bulk Lookup-arket, og dermed spare deg for kjøretidsbegrensninger i G Suite.

  10 øretreningsapper for å identifisere musikknoter [2023]

Med dens gratis plan kan du få tilgang til databasen via API, men du kan bare gjøre 100 forespørsler om dagen. Men når du bytter til Dev- eller Pro-pakken, får du muligheten til tusenvis av UPC-oppslag per dag, sammen med mange UPC-bulkoppslag når du kaller API.

Digit-Eyes

Med over 331 millioner individuelle UPC-poster og en stadig voksende database, bør Digit-Eyes vurderes hvis du leter etter effektive APIer. API kan kalles med hvilken som helst programmeringsprogramvare, og du vil få svaret i JSON- eller XML-grensesnitt.

API-en er egnet til å integreres med alle typer shoppingapplikasjoner over hele verden, og æren går til oppføringen på 10 språk. Når du utfører et UPC-oppslag, vil du bli matet med all den vanlige informasjonen og litt tilleggsinformasjon som produktets URL, ernæringsinformasjon, vareeierskap, ingredienser og advarsler.

Alle postene du får gjennom API-kall hentes i JSON, SOAP XML eller CSV-grensesnitt. Du kan enten gå for gratisversjonen hvis du har begrenset bruk eller fullversjonen når du foretar mange API-anrop.

Sebra

UPC-søke-API-tjenesten, Zebra, sørger for at du nøyaktig henter bulkinformasjon om produksjon når du trenger det. Den er eksplisitt designet for å imøtekomme eiere av shoppingapplikasjoner og ledere av forsyningskjede, da de raskt kan få informasjon om tusenvis av produkter.

Zebra kan hjelpe deg med å ta viktige forsendelses- og lagerbeslutninger, og viser hvilke produkter som er tilgjengelige og hvor mange produkter du kan sende. Zebra hjelper deg gjennom UPC-oppslags-API-returene å få alle nødvendige detaljer, enten det er navn, farge, mengde, fotolenke, vekt, tilstand, fraktkostnad eller prisoversikt.

Du trenger ingen ekstern enhet eller spesialisert program for å bruke API-tjenesten i systemet ditt. Du kan bruke det med hvilket som helst Javascript, Python, C# og Java-program, og det vil kjøre uten forstyrrelser.

Du må imidlertid legge til en Zebra Savanna API-nøkkel til systemet ditt for å inkludere produktinformasjon. Du kan bruke det gratis, men du vil være begrenset til 100 UPC-oppslags-API-anrop per dag. For å få høyere eller ubegrensede UPC-oppslag, må du gå for Basic- eller Barcode Intelligence-planen.

Barcode Spider API

Barcode Spider API har blitt det beste valget for mange brukere når de trenger å bruke UPC lookup API for å samle mye produktinformasjon. Det er svært dynamisk når det kommer til integrasjon med andre systemer, og du kan ganske enkelt bruke det med lagerstyringssystemet eller strekkodeskanningsapplikasjonen.

Fra utsalgspriser, historisk prisklasse og beskrivelse til merke, kategorier og navn, vil API-en returnere all nødvendig informasjon om et spesifikt produkt. API-en kan fungere med flere programmeringsspråk som Python, cURL og PHP.

UPC Lookup APIs tilbyr tre prisplaner som du kan velge mellom – Lite API-plan, Basic API-plan og Dev API-plan. Grunnplanen starter på $9/måned og er begrenset til 1000 oppslag om dagen.

Siste ord

UPC-oppslags-API-ene er nødvendige hvis du har en strekkodeapplikasjon eller shoppingside eller ønsker å strømlinjeforme lagerstyringen. Ved å bruke API-ene til å utføre UPC-oppslag, kan du ikke bare samle grunnleggende produktinformasjon, men også hente viktig informasjon og ta bedre beslutninger.

Med så mange UPC-oppslags-APIer på markedet, blir det naturlig nok forvirrende å velge bare én. Og for å gjøre det valget enklere, kan du lese om de beste UPC-oppslags-APIene med deres tilbud og velge en i henhold til dine behov.