13 beste YouTube-sluttskjermmaler for å forbedre seeroppbevaring

YouTube-sluttskjermer er en av de mest undervurderte komponentene på YouTube, noe som bidrar til å forbedre seerbevarelsen. Så la oss bruke noen verdige maler for dem.

Det er ingen tvil om at det er en vanskelig oppgave å opprettholde antall seere og abonnenter på YouTube-videoer og -kanaler. Som navnet antyder, kommer sluttskjermer til slutt, men bør være attraktive for å engasjere brukere i kanalene og innholdet deres.

I denne artikkelen skal vi finne ut hva YouTube-sluttskjermer er og hvorfor de er så viktige. Vi vil også utforske noen av fordelene med YouTube-sluttskjermmaler. Til slutt vil vi se på noen av de beste YouTube-sluttskjermmalene for å forbedre seeroppbevaring.

Hva er YouTube-sluttskjerm?

I de siste 20 sekundene av en YouTube-video tillater en funksjon kalt YouTube-sluttskjerm for kanalvideopromotering eller reklame. Begrepene «End Card» og «Endslate» brukes også for å beskrive en sluttskjerm. Det kan dukke opp i en videos siste fem til tjue sekunder. YouTubere kan annonsere på sluttskjermen ved å lenke til eksterne nettsteder, elementer, spillelister og videoer.

YouTube tilbyr denne funksjonen for å hjelpe produsenter med å oppmuntre seerne til å handle etter å ha sett innholdet deres. Sluttskjermene dine kan inkludere abonnements-CTAer, koblinger til kontrollerte nettsteder, lenker til andre kanaler eller lenker til forskjellige videoer eller spillelister.

Hvordan er YouTube-sluttskjermen viktig?

Etter å ha sett videoen din, holder YouTube-sluttskjermen seerne interessert ved å koble dem til flere initiativ. YouTube har som mål å holde brukerne på nettstedet så lenge som mulig, som er en av dens sentrale prinsipper.

Etter å ha sett videoen din, begynner «Up Next»-funksjonen på YouTube å anbefale dusinvis, hundrevis eller til og med tusenvis av flere videoer for å holde brukerne interessert i nettstedet.

Derfor, hvis YouTube-videoskapere ikke inkluderer en sluttskjerm eller en fremtredende oppfordring til handling helt på slutten av videoene sine, går de glipp av en betydelig mengde trafikk. Sluttskjermen øker kanalens publikumsengasjement og øker også klikkfrekvensen.

Hva er YouTube-sluttskjermmaler?

Selv om det er mulig å bygge sluttskjermer fra bunnen av eller på YouTube, kan du bruke flere maler for å lage en sluttskjerm som tilfredsstiller merkevarekravene dine raskt.

En bevegelsesgrafikk produsert med redigeringsprogramvare fungerer som en YouTube-sluttskjermmal. De automatiserer opprettelsen av sluttskjermen din og gir deg en tom plass ved avslutningen av filmene dine, hvor du kan legge til ditt eget merkevaremateriale, inkludert logoer, lenker til sosiale medieprofiler og oppfordringer til handling for seerne til å abonnere på kanal.

Hva er fordelene med YouTube-sluttskjermmaler?

Noen sluttskjermtemaer er viktige og trenger noen bakgrunnsfarger og oppdaterte bilder for å matche stilen din. Avhengig av designmålene dine, kan noen kreve mer tilpasning, noe som gjør det å foretrekke å utvikle din egen.

  Hvordan tjene penger med streaming (YouTube/Twitch/Facebook)

Elementer er elementene som utgjør sluttskjermen din. Du kan legge til opptil fire av disse og raskt konfigurere dem ved å bruke maler og velge hvor de skal vises i filmen din.

De beste sluttskjermene vil oppmuntre seerne til å abonnere og se det relaterte materialet ditt, noe som vil hjelpe deg med å annonsere og utvikle YouTube-kanalen din. Utmerkede sluttskjermer vil være rotfrie, inneholde konsise, relevante meldinger og være helt konsistente med merket.

Marq

Marq gjør det mulig å produsere grafikk som fremstår som profesjonell. Å lage vakker sluttskjermgrafikk er nå enklere enn noen gang, takket være Marqs YouTube-sluttskjermmaler.

Disse malene kan hjelpe deg med å komme i gang på rett spor og produsere noe du kan være fornøyd med, selv om du bare noen ganger vet nøyaktig hva du vil ha.

Du kan velge fra en rekke forskjellige sluttskjermmaler som tilbys av Marq. Sluttskjermmalene kan velges basert på prosjektet du jobber med. Marq inkluderer også maler for de enkelte sosiale medienettverkene du velger å bruke. Noen få klikk på Marq er alt som kreves for å endre designet.

Velosofy

En velkjent internettvideokilde for merkevarer og innholdsprodusenter er Velosofy. Enhver innholdsprodusent kan laste ned de mange videomalene som Velosofy har kompilert fra internettkilder og videokildene til bidragsytere over hele verden, inkludert sluttskjermmaler for YouTube.

Du kan få flere gratis sluttskjermmaler fra Velosofy uten å betale noe. Disse temaene kan sorteres etter Populær, Mest populær, Siste, På vei opp og Fremhevet. Den fineste funksjonen til Velosofy er dens ekstra lekre gratis maler for programmer som Photoshop, Sony Vegas, Blender, Panzoid, etc.

Adobe Express

Adobe Express gjør det enkelt å produsere vakre sluttkort fra bunnen av eller bruke forhåndslagde, profesjonelt utformede maler som er klare for tilpasning. Å plukke, justere og distribuere en mal er alle enkle prosesser.

For å få designene dine til å føles helt ekte, trenger du bare å lage et tema for dem ved å bruke bilder, ikoner, logoer, fonter og andre tilpassbare komponenter.

Du kan også replikere design og skalere dem for ensartethet på tvers av flere typer materialer. Du kan raskt opprette, lagre og dele ideene dine med Adobe Express gratis, slik at du kan invitere kolleger, innhente samtykke og fullføre videoene dine med et unikt outro-design, akkurat som du lager en overbevisende intro.

Snappa

Med Snappa er det enklere å lage en YouTube-sluttskjerm enn du kanskje forestiller deg. Du må logge på Snappa for å komme i gang. Du kan starte fra bunnen av eller velge en YouTube-sluttskjermmal. Malen din vil ha en passende størrelse for YouTube-sluttskjermen når den er lagt på lerretet.

Dine fremhevede videoer og andre oppfordringer til handling kan legges til de tomme rammene i hver mal. Med Snappas ferdige maler til din disposisjon, blir det utrolig enkelt å lage YouTube-sluttskjermer, og de vil også øke kanalens avkastning på alle fronter.

  Lag YouTube-video med kraftig programvare for skjermopptak og redigering – Camtasia

Fotor

Ved å bruke Fotors online YouTube-sluttskjermdesigner er det enkelt å lage en YouTube-sluttskjerm. Du trenger ikke å laste ned noe designverktøy eller ha noen designerfaring. Du kan bruke søkeboksen for raskt å identifisere en spesifikk type mal du søker etter, eller du kan også utforske et betydelig bibliotek med ferdige skjermdesigner som er klare til bruk.

Bare klikk på den ideelle malen etter at du har funnet den for å begynne å endre. Du kan også leke med andre fonter, farger, bakgrunner, oppsett og mer. Fotor inkluderer også mange bilder, tegninger, ikoner, klistremerker og effekter for å piffe opp designet ditt ytterligere.

Mixkit

En annen skaper av YouTube-sluttskjermtemaer er Mixkit, som også tilbyr gratis nedlasting av maler etter effekter. Dessuten er den fineste funksjonen til Mixkit muligheten til å få gratis DaVinci Resolve, Premiere Pro og Final Cut Pro-maler.

Denne nettsiden tilbyr et tonn med utmerkede lydeffekter, gratis lydspor og gratis arkivvideoopptak om den grønne skjermen, miljøet, dyrene osv., i tillegg til sluttskjermene. Du kan også laste ned overganger, lysbildeserier, tekstanimasjoner, etc., som er utsøkt laget.

PhotoADKing

Med sine 10 000+ vakre designmaler, er PhotoADKing et skybasert grafisk designverktøy som lar brukere lage flyers, plakater, brosjyrer, visittkort, invitasjonskort, biodata eller CV, annonser i sosiale medier og mer. Det er raskt, enkelt og gratis å bruke.

Ved hjelp av mange verktøy fra PhotoADKing kan du designe en YouTube-sluttkortmal for filmene dine. Med verktøyene og valgene som tilbys av PhotoADKing, kan du bygge det tiltenkte designet.

Dessuten, hvis du prøver å finne litt motivasjon, er mange tilpassbare YouTube-malkonsepter tilgjengelig fra PhotoADKing.

Du kan bruke disse redigerbare malene til å konstruere designene dine eller foreta justeringer etter dine behov. På sin nettside tilbyr PhotoADKing også brukermanualer og opplæringsprogrammer for å hjelpe brukere med å lære mer om alternativene deres.

FlexClip

Med sine mange gratis forhåndslagde layouter, omfattende lagerressurser, betydelige spesialeffekter og andre funksjoner, er FlexClip en av de største YouTube-slutskjermskaperne på nett. Du kan begynne med ditt eget unike design hos FlexClip eller velge et av deres fantastiske sluttskjermtemaer.

Du kan laste opp dine egne bilder og videoer, legge til firmaets logo, endre farger og fonter, legge til filtre og mer for å tilpasse den endelige skjermen fullstendig. Dessuten er det gratis å bruke, relativt enkelt, og lar deg lagre sluttkortfilmene dine uten vannmerke.

WoFox

WoFox tilbyr forhåndslagde YouTube-slutkorttemaer, inkludert bilder, tekster og andre visuelle elementer. Ved å endre den kan du legge til dine egne merkeegenskaper eller informasjon til disse sluttskjermene. Ved å bruke standard eller egendefinerte mål, kan du også bygge en unik sluttskjerm fra starten av med denne brukervennlige byggeren.

Du får gratis tilgang til mer enn en million arkivbilder, grafikk, effekter, 800+ 3D og fancy tekst på WoFox. For alle temaer tilbyr de ofte enestående YouTube-videosluttskjermoppsett. Du kan sende WoFox designforespørselen din hvis du har spesielle krav, og de kan også designe dem.

  Hvordan fikse YouTube TV nede akkurat nå

VideoCreek

Du kan lage sluttskjermvideoer med mange funksjoner og en fantastisk brukeropplevelse med VideoCreek uten å betale et medlemskap. Du trenger bare å betale en liten avgift for å fjerne vannmerket. YouTube-sluttskjermmalen fra VideoCreek lar deg bygge profesjonelt utseende sluttskjermer.

Du får en rekke alternativer med VideoCreek for å bygge en sluttskjerm som øker interaksjonshastigheten for kanalen din. Når det gjelder VideoCreek-maler, er det mange modifikasjonsvalg tilgjengelig.

Du kan begynne med å legge til meldingen i stedet for eksempelteksten på YouTube-sluttskjermmalen. Du kan også legge til bilder, animasjoner og grafikk for å gjøre ting friskt.

Freepik

Du kan oppdage ekspertvalgte, førsteklasses bilder, vektorer, redigerbar grafikk, ikoner og fonter på Freepik-plattformen. Så du kan få fart på arbeidet ditt og ta det til et høyere kreativitetsnivå. Det er en plattform som både designere og ikke-designere kan bruke for å få tilgang til mange forskjellige designmaterialer, spesielt sluttskjermer.

Plattformen sørger for at de gir brukerne autentisk originalt og banebrytende materiale ved å hente fra individuelle skapere i samsvar med bidragsyterprogrammet.

Hvis du fortsatt bestemmer deg for hva du søker etter, vil nettstedets søkefunksjon hjelpe deg med å navigere gjennom kategorier og eksempler. Det er en fordel om du kommer fra et annet felt enn design.

Rørmaler

Tube Templates er en annen YouTube-leverandør av sluttskjermmaler som tilbyr en rekke maler til brukere som ønsker å legge til sluttskjermer til videoene sine. Malene kommer i en rekke farger og har de sårt tiltrengte funksjonene for en skikkelig sluttskjerm.

Tube-maler tilbyr mange flere maler og funksjoner som kan hjelpe deg med å lage fengende videoer. Den tilbyr også animert grafikk, skaperveiledninger og kurs for å hjelpe nye innholdsskapere.

Pixelied

For å spare tid og penger tilbyr Pixelied en samling av hundrevis av forhåndslagde mønstre som du kan velge å lage dine egne tilpassede YouTube outro-temaer fra. Du kan bruke arkivbilder og ikoner, fjerne bakgrunner, legge til realistiske modeller og mye mer for å få YouTube-sluttskjermen til å fremstå som ny, kreativ og profesjonell.

Bare velg en av de forhåndslagde malene fra listen ovenfor for å komme i gang med å bruke de foreslåtte målene. Ved å bruke den robuste editoren, som er lastet med forskjellige designredigeringsalternativer, kan du endre YouTube-outroen din. Når redigeringen er fullført, last ned den nydelige reklamen din i flere filformater.

Konklusjon

Hvis publikum ser videoene dine hele veien, har du oppmerksomheten deres. Likevel vil du at de skal fortsette å ta hensyn etter at videoen er avsluttet; du vil at de skal fortsette. En flott tilnærming til å fange og holde publikums oppmerksomhet er gjennom YouTube-sluttskjermer.

Å lage et sluttbilde nøyaktig for YouTubes innebygde abonnements- og påfølgende videofunksjoner gir de besøkende en ideen om at du er polert og oppdatert. Du kan lage engasjerende og kreative sluttskjermmaler ved å bruke de nevnte sluttskjermmalene.

Deretter kan du sjekke ut hvordan du kan lage et YouTube-banner.