Slik slår du av Walkie Talkie på Apple Watch

Apple Watchs Walkie Talkie-funksjon er en morsom måte å kommunisere med venner og familie på, men den lar også kontakter ringe den bærbare enheten uten forvarsel. Slik slår du den av.

Deaktiver Walkie Talkie fra kontrollsenteret

Den enkleste måten å slå av Walkie Talkie på er direkte fra Apple Watchs kontrollsenter. Få tilgang til menyen ved å sveipe opp fra klokkens startskjerm. Deretter finner du Walkie Talkie-ikonet. Hvis funksjonen er slått på for øyeblikket, vil knappen være lys gul.

  Hvorfor videodørklokker er den beste smarthome-dingsen

Hvis du trykker på ikonet, blir knappen grå ut og Walkie Talkie slås av.

Deaktiver den fra Walkie Talkie-appen

Løft håndleddet og trykk på den bærbare enhetens digitale krone. Finn og trykk på det gule Walkie Talkie-ikonet fra rutenettet, rull inn og ut ved å bruke Digital Crown for å gjøre det lettere å finne knappen.

Inne i Walkie Talkie-appen bør du se kontaktene dine som bruker Walkie Talkie. Sveip nedover på karusellen med kontakter for å få tilgang til det skjulte «Tilgjengelig»-kortet. Trykk på bryteren for å slå av Walkie Talkie.

Deaktiver den midlertidig ved å bruke teatermodus

Til slutt kan du midlertidig slå av Walkie Talkie automatisk ved å aktivere teatermodus. Denne funksjonen brukes først og fremst for å forhindre at varsler lyser opp Apple Watch mens du er i en kinosal, men den plasserer også Walkie Talkie i en utilgjengelig tilstand.

  Hvordan kryssreferanseceller mellom Microsoft Excel-regneark

Du kan forvente at Silent Mode utfører en lignende handling, men den lar deg fortsatt høre når folk begynner å snakke. Ikke forstyrr er heller ikke en fullsikker metode da den speiler iPhones DND-innstillinger og lar utpekte kontakter nå deg via Walkie Talkie.

Å slå på teatermodus er like enkelt som å sveipe opp på startskjermen for å få tilgang til kontrollsenteret. Finn ikonet for de to maskene og trykk på det.

Det er enkelt å huske å slå på Walkie Talkie igjen, siden det er knyttet til teatermodus.

For å slå av teatermodus og komme tilbake til å snakke med venner og familie, sveip åpne kontrollsenteret, trykk på maskeikonet, og Walkie Talkie vil komme tilbake til livet.

  Hvordan endre et Microsoft Word-dokument til en CSV-fil

Å slå av Walkie Talkie er så enkelt som det. Spesielt hvis du er en ivrig Walkie Talkie-bruker, sørger disse trinnene for at ingen begynner å snakke ut av din bærbare når du er opptatt eller i rolige omgivelser.