Slik importerer du en gammel e-postkonto til Gmail

Hvis du nylig har byttet til Gmail, men ønsker å importere alle dine gamle e-poster til kontoen din, gjør Google det til en lek. Overfør automatisk meldinger og kontakter fra den ene e-postadressen til den andre i løpet av minutter.

Gmail bruker et innebygd migreringsverktøy som tilbys av ShuttleCloud som lar deg importere alt fra den gamle innboksen din gratis – en tjeneste som vanligvis koster $19,95/import!

For å komme i gang, logg på Gmail-kontoen din hvor du vil migrere alle de gamle e-postene dine, klikk på innstillingshjulet og klikk deretter på «Innstillinger».

Klikk på innstillingshjulet, og klikk deretter

Klikk på «Kontoer og import»-fanen og klikk deretter «Importer e-post og kontakter.»

Klikk

Et nytt vindu åpnes. Skriv inn e-postadressen din i feltet som vises, og klikk deretter «Fortsett».

  Hva handler om:blank, og hvordan fjerner du det?

Skriv inn e-postadressen du vil migrere e-post fra, og klikk deretter

Ved å bruke denne tjenesten godtar du vilkårene for bruk og personvernerklæringen til ShuttleCloud. Les over dem og klikk deretter på «Fortsett».

Les tjenestens vilkår og retningslinjer for personvern, og klikk deretter

Et nytt vindu åpnes. Skriv inn legitimasjonen din på påloggingssiden for å fortsette til neste trinn. Ellers, hvis du allerede er logget på, kan du hoppe over dette trinnet.

På påloggingssiden skriver du inn legitimasjonen til e-posten din, og klikker deretter

Basert på e-posttjenesten du brukte, må du gi verktøyet en annen tillatelse for å få tilgang til e-posten din. Les over siden som spesifiserer tillatelsen den vil ha. Når du er ferdig, klikker du på «Ja».

For at denne applikasjonen skal få tilgang til e-poster og kontakter knyttet til e-postkontoen din, må du gi den tilgang til e-postkontoen din.  Les gjennom tillatelsene, og klikk deretter

Hvis appen har fått tilgang til e-posten din, bør du se meldingen nedenfor. Lukk vinduet for å fortsette.

Etter at verktøyet er gitt tillatelse, vil du se en

Etter at du lukker det andre vinduet, kan du velge hvilken informasjon som skal importeres til Gmail-kontoen din. Du kan importere kontakter og e-poster og også få nye e-poster mottatt innen de neste 30 dagene videresendt automatisk. Kryss av for alle boksene som gjelder deg, og klikk deretter på «Start import.»

  uTorrent sitter fast ved tilkobling til jevnaldrende: Slik fikser du det

Velg hvilken informasjon og data du vil importere, og klikk deretter

Etter at du har klikket på knappen, begynner verktøyet å migrere ting til Gmail. Denne prosessen kan ta alt mellom et par timer og to dager før du begynner å se noe vises.

Klikk «OK» for å fullføre, og lukk deretter vinduet.

Klikk

Du kan sjekke statusen til importen fra innstillingssiden der du startet importprosessen (Innstillinger tannhjul > Innstillinger > Kontoer og import).

Du kan se fremdriften for importen fra Innstillinger > Kontoer og import.»  width=”650″ height=”179″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Når migreringsverktøyet er fullført, vil den gamle e-postkontoen din få sin helt egen etikett i venstre panel i Gmail .  Alt importert fra den e-posten er synlig herfra.</p>
<div style=

Når du velger at Gmail skal importere kontakter fra den andre e-postadressen din, importeres de direkte til Google-kontoen din og kan finnes på contacts.google.com med alle dine andre kontaktkort.

Hvis du ved et uhell brukte feil e-post og ønsker å stoppe importen, gå tilbake til Innstillinger > Kontoer og import, og klikk «Stopp» ved siden av importfremdriften.

For å stoppe importprosessen, gå tilbake til Innstillinger > Kontoer og import, og klikk deretter «Stopp.»« width=”650″ height=”179″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>En bekreftelsesmelding vises.  Klikk «OK» for å stoppe prosessen.</p>
<p><img loading=

Du trenger ikke lenger å frykte å miste gamle meldinger eller bekymre deg for å gå glipp av nye mens du varsler alle om den nye adressen din. Med migreringsverktøyet i Gmail er endring av e-post en enkel og smertefri prosess.