Privacy Eraser renser og optimaliserer PC-en din, makulerer filer på en sikker måte

Windows og applikasjonene som kjører på det har en tendens til å lagre midlertidige data. Alle nettlesere lagrer for eksempel automatisk informasjonskapsler og nettleserhistorikk for å redusere innlastingstiden for nettsider. Andre programmer lagrer også en gang ulike preferanser og innstillinger som fører til et tregere system og setter ens personvern på spill. Privacy Eraser er et Windows-verktøy som hjelper deg med å optimalisere og beskytte systemet ditt ved å rydde opp i alle slike spor og tidligere datamaskinaktiviteter. Programmet er veldig enkelt å bruke, har et utmerket brukergrensesnitt og kommer i to forskjellige varianter. La oss se nærmere på gratisversjonen.

Oppsett av Privacy Eraser er ekstremt enkelt, en enkel nedlasting og installasjon etter en enkel veiviser er alt som trengs for å få jobben gjort. Og heldigvis er den fri for påtrengende verktøylinjer og uønsket crapware, noe som mange brukere vil synes er innbydende.

  Hvordan fikse PS4 feilkoder SU-30746-0, SU-42118-6

Det mest slående med Privacy Eraser er det glatte grensesnittet. Den har en mørkegrå bakgrunn, som har store dristige knapper og en navigasjonsmeny i lyse oransje og blå farger. Navigasjonsmenyen til venstre gir deg tilgang til de forskjellige tilpasningsverktøyene appen tilbyr. Den åpner opp til en startskjerm når den startes, og du blir møtt med fire knapper; Skann, Hurtigrens, Rengjør og start på nytt, og Rengjør og avslutt. Knappene er selvforklarende; fra de fire knappene på startskjermen kan du skanne datamaskinen og rense den. Det er tre alternativer for operasjoner etter PC-rengjøring; den ene renser PC-en og gjør ingenting, den andre starter systemet på nytt etter opprydding, og den tredje slår av PC-en når appen er ferdig med å rense.

Tiden det tar før skanneprosessen fullføres, avhenger i stor grad av enheten din, hvoretter du kan se gjennom og fikse ulike problemer med systemet ved å gå til «Hurtigrens»-knappen med ett klikk. Privacy Eraser kan deretter rense systemet ved å fjerne informasjon som internettbuffer, informasjonskapsler, nettleserhistorikk, adresselinjehistorikk, autofullfør skjemahistorikk, lagret passord og index.dat-filer i nettleseren, i tillegg til Windows kjørehistorikk, søkehistorikk, nylige mapper, midlertidige filer, utklippstavleelementer, dns-buffer, loggfiler, minnedumper, feilrapportering og mer.

  Hvordan laste ned e-post fra Microsoft Outlook

Etter skanningen blir dataene og filene som ble funnet sortert i kategorier slik at du vet hvilken type data du ser på. Kategoriene er Windows, Nettlesere og Applikasjoner. Du kan rense dem alle ved å velge ett av ryddealternativene fra rullegardinmenyen øverst (ved siden av skanneknappen).

Avanserte brukere som krever større kontroll over hvilke elementer som skal fjernes eller ikke, kan veksle mellom dem individuelt fra sidemenyen. For eksempel, ved å gå til Windows, kan du bytte Windows-relaterte komponenter som du vil slette under opprydding.

Privacy Eraser er også ekstremt effektivt for å fjerne nettleserinformasjon som informasjonskapsler, passord og historikk osv., fra alle store nettlesere, inkludert men ikke begrenset til Firefox, Chrome og Internet Explorer.

Programmet har en innebygd filmakulator og dataviskerverktøy for permanent sletting av filer og mapper fra en katalog eller lagringsstasjon som USB-flash og eksterne stasjoner. Når vi snakker om filmakuleringsmaskinen, er den ikke veldig funksjonsfylt, men den støtter alle store makuleringsalgoritmer, inkludert den stadig populære Peter Gutmann-metoden, i programmets Pro-variant.

  Hva er en smartskjerm, og bør du kjøpe en?

Når det kommer til systemvedlikehold, spiller oppstartsprogrammer og -tjenester en stor rolle. Heldigvis lar Privacy Erasers integrerte oppstartsbehandling deg spesifisere hvilke programmer som skal lastes automatisk under oppstart av Windows og slå av de elementene som anser å ta for mye ressurser, og dermed øke hastigheten litt.

Selvfølgelig har Privacy Eraser mange flere områder å utforske, og den beste måten å oppleve dem på er ved å prøve programvaren selv. Den har også en Pro-versjon som tilbyr ytterligere makuleringsmetoder i filmakulering og 24/7 gratis teknisk støtte.

Begge versjonene fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Last ned Privacy Eraser