Legg til regler for å endre URL-er og få QR-koder for dem fra URL-linjen

Det eneste jeg elsker med Google Play Store er at jeg kan sende apper for nedlasting på telefonen fra skrivebordet. Jeg jobber fra skrivebordet og det er der jeg finner og leser om apper, så det er ikke praktisk å måtte bytte til telefonen og deretter søke etter en app i appbutikken. Dessverre er det slik det fungerer for iPhone-brukere, og hver gang jeg ser en iOS-app jeg liker, må jeg søke etter den på nytt på iPhone. Smart QrCode Generator er en Chrome-utvidelse som forenkler dette; den genererer en QR-kode med en direkte nedlastingslenke for App Store eller Windows Phone-butikken fra URL-en når du har en app-side åpen i nettleseren din. En knapp legges til i URL-linjen og ved å klikke på den kan du få en QR-kode til lenken eller til selve URL-en. Skann den på telefonen din og URL-en åpnes. Hvis du skannet en QR-kode som har den direkte nedlastingslenken for en app, åpnes den respektive appbutikkappen på enheten din og direkte til appsiden du opprettet koden for.

  Sjekk nettverksaktivitet på Mac-en med aktivitetsmonitoren

Utvidelsen er enkel å bruke; åpne nedlastingssiden til en app i nettleseren din og se etter den firkantede knappen i URL-linjen. Klikk på den og en popup åpnes med en QR-kode generert for nettadressen, som standard. Hvis du heller vil ha den direkte nedlastingslenken, kan du klikke på alternativet for direkte nedlasting i popup-vinduet for å få en annen QR-kode.

På smarttelefonen din trenger du en app som kan skanne QR-koder og de er veldig enkle å få tak i, og er stort sett gratis. Når du skanner en kode på, la oss si en iOS-enhet som er det vi testet utvidelsen på, vil appen først omdirigere til nettleseren din (eller sin egen nettleser hvis den støtter en) fordi koden du nettopp skannet fortsatt var en URL og nettleseren din er ment å håndtere det. Hvis du valgte alternativet for direkte nedlasting for å generere en URL, vil nettleseren din åpnes først og deretter bytte til App Store automatisk.

  Slik gjør du smarthjemmet ditt enklere å bruke for andre

Utvidelsen er ikke begrenset til bare å jobbe med lenker for appnedlastingssider; du kan få en QR-kode for omtrent hvilken som helst lenke du ønsker, og du kan også legge til regler for enkelte nettsteder slik at utvidelsen vet hva slags QR-kode som skal genereres. Regel legges til fra utvidelsens alternativer, og den kommer med 7 regler lagt til som standard. Reglene lar deg angi et domene, legge til en modifikator til URL-en som utvidelsen skal bruke når du genererer en QR-kode, og du er ferdig.

Smart QRCode Generator er mer enn din gjennomsnittlige QR-kodegenererende utvidelse; det er en URL-modifikator som gir brukere fleksibiliteten til å legge til sine egne URL-modifikasjonsregler og generere QR-koder av det samme.

  Hvordan bruke Microsoft Teams dokumentsamarbeidsverktøy

Last ned Smart QRCode Generator fra Chrome Nettmarked