Generer en liste over alt du trenger å pakke for turen

Reiser du ofte, når målet ditt, pakker ut tingene dine og spør deg selv: «Hvor er tannbørsten min?» Det skjer med de beste av oss fordi det er langt lettere å lage en mental liste over ting å pakke i uken før avreise enn det er å faktisk huske dem alle når du pakker. Den logiske tingen å gjøre ville være å lage en liten reisepakke eller lage en liste over ting å pakke slik du husker dem. Ultimate Travel Packing List er en liten nettapp som genererer en liste over ting du bør pakke basert på kjønnet ditt, lengden på turen, klimaet du vil oppleve og arten av turen. Selv om det høres komplisert ut når man vurderer hvor mange faktorer det tar i betraktning, er det faktisk ganske enkelt å bruke.

  Slik blir du med på et Microsoft Teams-møte uten appen

Sidelinjen lar deg be deg velge mellom ulike alternativer slik at den kan foreslå ting å pakke. Du må angi kjønnet ditt, klimaet (varmt eller kaldt) du sannsynligvis vil oppleve når du når destinasjonen, hvor lenge du planlegger å bli, om du reiser innenfor landet eller internasjonalt, og hva slags reise det er. er du tar dvs. arten av turen. Du kan velge mellom ski, strand, camping og business. Når du er ferdig, klikker du «Pack nå».

Appen genererer en utskrivbar liste over varer som skal pakkes. Hvert element vises ved siden av avmerkingsboksen, og de er alle sortert etter natur. Varene er sortert i klær, penger og dokumenter, utstyr, helseartikler, elektronikk og toalettsaker. Oppsettet trenger litt opprydding, men ellers er det greit.

  Er Mac Pro overpriset sammenlignet med en PC?

Avmerkingsboksene er funksjonelle på nettappens grensesnitt og er designet for å se bra ut når de skrives ut, slik at du kan krysse av dem på en trykt liste. Når det gjelder elementene den viser, dekker appen det meste som den gjennomsnittlige reisende trenger på en kort eller lengre reise, men to funksjoner ville ha gjort appen enda mer nyttig. En redigeringsfunksjon for å legge til eller fjerne elementer fra listen vil være velkommen fordi en reisende kanskje må legge til visse elementer som ikke dekkes av en generisk liste, for eksempel en blodsukkermonitor. Listene kan ikke lagres, ikke engang ved å bokmerke dem, noe som betyr at hvis du ofte reiser, må du opprette en ny liste hver gang og du kan ikke gå tilbake og redigere en eldre. App-designet er ikke responsivt, og en app som dette vil sannsynligvis bli brukt mer på en mobilenhet enn en stasjonær Appen er generelt sett en god idé, men utførelsen kan tåle en viss raffinement.

  Slik installerer du apper direkte på Apple Watch

Besøk Ultimate Travel Pakkeliste