3 måter å omgå alternativmenyen og få tilgang til Chrome-sider raskere

Noe jeg absolutt elsker med Firefox og konstant irriterer meg over i Chrome, er hvordan jeg får tilgang til utvidelsene. I Firefox kan jeg trykke Ctrl+Shift+a og siden om:tillegg åpnes i en ny fane. Med Chrome må jeg få tilgang til alternativmenyen og gå gjennom Verktøy-menyen for å komme til Extensions. Dette er plagsomt fordi jeg trenger å få tilgang til dem ofte nok, og det blir irriterende. Utvidelsessiden er ikke den eneste Chrome-siden som må åpnes. du har Innstillinger-siden chrome://settings/ som heller ikke har en snarvei, så her er tre måter å få tilgang til en av disse sidene på.

  Hvordan laste ned torrents på en Chromebook

Ved hjelp av en utvidelse

En utvidelse er den åpenbare og enkle veien å gå; og du kan laste ned og installere en annen utvidelse for hver side du vil ha tilgang til, men den vil legge til rotet ved siden av URL-linjen, og du kan kanskje ikke finne en dedikert utvidelse for alle sider. Det du kan gjøre i stedet er å bruke en alt-i-ett-utvidelse som Mega Button

Ved hjelp av en hurtigtast

Du kan åpne utvidelsessiden, eller en hvilken som helst annen side ved å bruke en kort tastatur, akkurat som i Firefox, men for å gjøre det trenger du en utvidelse. Vi anbefaler Snarveisbehandler. Det er veldig populært og kommer med forhåndsinnstillinger for tilgang til utvidelsessiden. Du kan legge til hvilken som helst snarvei ved å bruke Åpne Min favoritt-side i en ny fanehandling. Du kan legge til flere snarveier på denne måten for så mange forskjellige sider du trenger å få tilgang til. Det er en liten begrensning for denne metoden; snarveiene fungerer ikke på siden Ny fane og på Chrome Nettmarked-sider.

  Slik legger du inn lydkommentarer og talemeldinger til Facebook i Chrome

Bokmerk det

Folkene på Lifehacker foreslå du bokmerker siden du besøker ofte slik at du ikke trenger å gå gjennom alternativmenyen. Fordelen med å bruke denne metoden er at den også fungerer på siden Ny fane og Chrome Nettmarked. Ulempen er at hvis du liker å holde bokmerkelinjen skjult til du trenger den, må du først trykke Control+Shift+B og deretter gå til siden fra bokmerkelinjen. Hvis du vanligvis holder det synlig, er dette en ganske god løsning.

Bonus for Mac-brukere

Mac-brukere kan velge hvilken som helst av metodene ovenfor, men for dem er det et fjerde alternativ; ved å bruke den innebygde hurtigtastbehandlingen. Gå over til preferanser og klikk på Tastaturpreferansen. Under Tastatursnarveier, konfigurer en snarvei for å få tilgang til en Chrome-side.

  Hvordan Google nå fungerer i Chrome og hvordan du aktiverer eller deaktiverer det