Kartvolumtaster for å utføre raske handlinger [Android]

Borte er tidene da telefoner ble brukt til å bare foreta taleanrop. I disse dager kan smarttelefonen din være kraftigere enn din personlige datamaskin, og med riktig sett med verktøy kan den være en uvurderlig ressurs for livsstilen din. Android er et strålende operativsystem når det kommer til å utføre oppgaver raskt og effektivt fordi operativsystemet med åpen kildekode er designet for å utføre alle oppgaver med noen få enkle skjermtrykk og sveip, men hvis du fortsatt har lyst til å bruke fysiske knapper, er QuickClick en gratis app som kan la deg få til dette på en smart måte. Denne lille programvaren lar deg kartlegge enhetens volumtaster for raskt å utføre hyppige handlinger som å starte en app, få tilgang til innstillinger, slå på blitslys et al.

  Den populære KMPlayer kommer til Android og iOS; Vi går hands-on

I utgangspunktet lar applikasjonen deg tilordne visse kommandoer eller applikasjoner til volumvippetastene. Men siden en Android-enhet bare har to volumknapper, lar QuickClick deg sette opp forhåndsdefinerte sekvenser med volumknappklikk for å tilordne flere handlinger. For eksempel kan en enkel volum opp pluss volum ned sekvens brukes for å få tilgang til innstillinger, mens volum opp pluss volum opp kan la deg åpne kalkulatorappen. Siden du kan lage mange slike sekvenser, kan du bruke denne appen til å tilordne og utføre flere handlinger samtidig.

Startskjermen til QuickClick har et Holo-inspirert brukergrensesnitt. Den viser listen over handlinger du for øyeblikket har tilordnet den, og har en På/Av-bryter øverst for å aktivere og deaktivere appen. Når du oppretter en ny handling fra bunnen av, lar appen deg tilordne et bredt spekter av kommandoer. Noen av dem er forhåndsdefinert for deg som kan være alt fra å slå på lommelykten til å ringe en av kontaktene dine. Men hvis ønsket handling ikke er spesifisert i listen, kan du bruke det tilpassede appalternativet som lar deg starte hvilken som helst app fra enheten din.

  Autoinnstillinger Oppretter plasseringsbaserte lydprofiler [Android]

Etter å ha valgt en handlingstype, må du sette opp en sekvens med volumklikk enten ved å trykke på fysiske volumtaster eller på skjermknappene. Sekvensen skal imidlertid være lineær, og appen fremhever den automatisk for deg. Når det er gjort, kan du også spesifisere handlingsnavn, og veksle mellom lyd og vibrering, samt konfigurere flere tilleggsinnstillinger.

QuickClick fungerer med skjermen på eller av, men du kan spesifisere når tjenesten skal lytte etter klikk. Ytterligere innstillinger inkluderer muligheten til å gjenopprette volumet til standard når handlingen utføres, automatisk låse opp skjermen, samt angi intervalllengde mellom klikk i millisekunder.

  Kontroller musikkavspilling over enhver app med flytende musikkwidget [Android]

Alt i alt er QuickClick en hendig app som definitivt gjør Android raskere og jevnere når du utfører visse handlinger. Du kan laste den ned gratis fra Google Play.

Installer QuickClick fra Play Store

via: XDA-utviklere