Lagre Instagram-bilder på din mobile enhet og skrivebord

Instagram er hjemmet til noen av de beste filtrene og fantastiske matbildene. De fleste bruker Instagram til å knipse et bilde, bruke filtre og kanskje bruke de mange nye bilderedigeringsfunksjonene for å få bildet til å se helt perfekt ut, før vi deler det med verden. For andre krever Instagram, eller snarere bruk av Instagram ytterligere kunnskap om hvordan ting fungerer. Appen og dens backend-tjeneste er beryktet for ikke å støtte opplasting fra noen annen app eller til og med dets eget nettgrensesnitt, og det er ikke alt det begrenser. Å lagre bilder på harddisken uten å trenge en tredjepartstjeneste eller kanskje lagre bildene dine på kamerarullen er ikke så åpenbart eller så enkelt å gjøre som det burde være, men her er noen ganske enkle måter å lagre Instagram-bilder på.

Lagre Instagram-bilde på harddisken

Hvis du prøver å lagre et bilde på harddisken fra skrivebordet, er det mye enklere å gjøre det. Du må først starte med å få lenken til bildets side. Hvis bildet har blitt delt av noen du følger, er alt du trenger å gjøre å logge på Instagram på skrivebordet og åpne det der fra hjemmefeeden din.

  Slik legger du til musikk på Instagram i en Instagram-historie eller et innlegg

Deretter høyreklikker du bildet og velger Inspiser element. Alternativet kan variere etter navn i andre nettlesere, men de fleste moderne nettlesere har en nettkonsoll, og det er det du prøver å få tilgang til. Hvis du ikke er sikker på hvordan du henter frem nettkonsollen for nettleseren din, vil et enkelt Google-søk hjelpe deg. Med konsollen åpen, se etter bildets URL. Det vil bli vedlagt i src-attributtet som vist nedenfor.

Alternativt, hvis du bruker Chrome (lignende alternativer kan være tilgjengelige for andre nettlesere), kan du åpne nettkonsollen og gå til fanen Ressurser. Utvid rammene og deretter Instagram-mappen og klikk på Bilder. Bildefilen med et langt numerisk navn er den du leter etter. Klikk den i listen og fortsett og lagre den.

  Tekst, rammer og kollasjer; 3 ting Instagram ikke gjør og apper for å gjøre dem

Lagre bildene dine på kamerarullen

Det er mye enklere å lagre dine egne Instagram-bilder. Gå til appens innstillinger og bla ned. Aktiver alternativet Lagre originalbilde, og hvert bilde du laster opp til Instagram vil bli lagret i et album med samme navn, filtre og alt.

Lagre bilde uten å laste opp

Instgram har flotte filtre, og du vil kanskje noen ganger bruke appen bare for å bruke disse filtrene for å få et flott bilde og ikke nødvendigvis for å dele. For å gjøre det, sørg for at du har lagringsalternativet nevnt ovenfor slått på. Gå videre og ta bildet ditt og bruk alle filtrene du vil ha. Når du er ferdig, henter du opp kontrollsenteret og slår på flymodus. Gå tilbake til appen og trykk på alternativet for å laste opp bildet. Opplastingen vil selvfølgelig mislykkes, men bildet du nettopp har laget vil bli lagret på kamerarullen din. Du kan avbryte opplastingen når det indikerer at den har mislyktes. Slå av flymodus når du er ferdig.

  Slik ser du Instagram-historier uten en konto

Lagre bilder lastet opp av andre brukere til telefonen din

Det er her du må henvende deg til en app. Appen er nødvendig hvis du vil lagre bilder av andre brukere på telefonen din uten at du trenger datamaskinen på noen måte for å hjelpe deg med å få den. Appen vi foreslår er Instagram (det er mange med dette eller lignende navn). Den lar deg lagre bilder lastet opp av andre brukere, og hvis du favoritt bildet du vil lagre, er det desto lettere å gjøre.