Lytt til de minst spilte sangene på Spotify av enhver artist

Nylige data fra Spotify viste at 20 % av sangene på nettstedet aldri har blitt streamet, åpnet eller søkt etter, selv en eneste gang av noen bruker, noe som etterlot en stor del av Spotifys enorme bibliotek urørt. Tjenester som Forgotify har allerede forsøkt å avhjelpe den situasjonen ved å la brukere spille spor som ingen andre har hørt på. Møt nå The Long Tail, en lignende utformet nettapp som henter de 50 minst spilte Spotify-sporene til enhver artist og lar deg importere dem til Spotify-applikasjonen på skrivebordet med noen få klikk. Det beste med The Long Tail er at det gir deg mer kontroll over hva du skal spille enn Forgotify gjør. Du kan enkelt søke etter favorittartisten din og begynne å strømme sangene deres med en gang.

  PSA: Se opp for denne nye svindelen med levering av tekstmeldingspakker

Å bruke The Long Tail til å strømme sanger fra Spotify er en enkel prosess. Ingen registrering er nødvendig, og du trenger heller ikke å laste ned noe til datamaskinen din forutsatt at du allerede har Spotify installert på systemet ditt.

Når du er logget inn på Spotify fra skrivebordsapplikasjonen (jeg testet appen på Windows), kan du bare gå til The Long Tail sin nettside via lenken nedenfor. I søkeboksen skriver du bare inn favorittartistens navn og klikker på «Spill» hvorpå appen vil generere spillelisten. Spillelisten overføres til Spotifys desktop-app hvor du kan lytte til selve sangen. Det skal bemerkes at appen kun søker etter sanger etter artistnavn, så hvis du vanligvis skriver inn albumnavn, er du ganske uheldig. En sprø tanke: når du hører på en sang på The Long Tail, og skrivebordsapplikasjonen ikke allerede kjører, vil den ikke starte den automatisk og få brukere til å tro at appen ikke fungerer. Lyttere kan heller ikke dele sporet via integrasjon med sosiale medier.

  Gjør iPhone "sikkerhets"-apper faktisk noe?

I motsetning til Forgotify, ekskluderer TLT automatisk de sporene med null popularitet, siden det ser ut til at de ikke alltid er de mindre populære. Utviklerne nevner at tjenesten er bygget ved hjelp av Polymer-nettplattformen og Spotifys nye web-API. Kilden er på github (MIT-lisens), og du kan se hvor enkelt det er å lage

Alt i alt er The Long Tail en veldig fin måte å finne sanger du kanskje liker, men som aldri var så populære som andre sanger av favorittartistene dine.

Besøk The Long Tail