Finn filmer ved å søke etter to skuespillere i den [iOS]

For lenge siden, da telefonene våre ikke en gang kunne vise tid, pleide mange mennesker å se på TV. TV-kanaler sendte programmer, såper, tegneserier og filmer. Å se filmer har siden endret seg med mange mennesker som bruker tjenester som Hulu og Netflix for å få underholdningsfixet deres. Folk i dag kjenner ikke til smerten ved å fange en film i midten eller på slutten og ikke ha noen måte å finne ut hva den het. Et vagt Google-søk og kanskje IMDb kan nå løse disse problemene, men hva om det eneste du husker om en film du en gang har sett er de to mest, eller relativt mest kjente skuespillerne i den? That Movie With er en gratis iOS-app som lar deg søke etter filmer etter to skuespillere i dem. Du kan søke etter en skuespiller og appen vil da vise alle filmene de har jobbet i sammen.

  Den absolutte nybegynnerveiledningen til iOS-låseskjermen

Appen trenger en internettforbindelse for å fungere, men ingenting annet. Trykk på startskjermen og velg den første skuespilleren du husker. Hvis det er mer enn én skuespillere med samme fornavn, vil appen liste dem alle. Forslagene til en skuespiller fortsetter å avgrenses mens du skriver inn navnet, og hvert forslag er ledsaget av et bilde av skuespilleren som betyr at hvis du bare husker et fornavn, kan du bruke bildet til å velge hvilken skuespiller du leter etter. Når du har valgt den første, trykker du på den nederste halvdelen av skjermen der det står «Og» med store bokstaver og velger den neste.

  Slik legger du til tredjepartsplasseringer for å gjøre iOS Files-appen til Finder

Søk etter den andre skuespilleren og trykk for å velge. Når begge skuespillerne er lagt til, sveip til venstre for å se vanlige filmer. Hver film som de to har gjort sammen er oppført, og du kan bla nedover for å se dem alle. Utgivelsesåret legges også til filmresultatene, og hvis du trykker på en film, tar appen deg til IMDb-siden.

Det er alt appen gjør, og den har et fint enkelt grensesnitt for å gjøre alt i. Det er unødvendig å si at det ikke er noen sjangere å velge for å begrense søket, og de trenger absolutt ikke legges til. Det som kanskje trenger å legges til er å si at du bare husker én skuespillers navn og noe annet om filmen. Kanskje du så Bryan Cranston dø i starten av en film og fikk et glimt av et stygt rovdyr som et flygende monster, og du vil lete etter Bryan Cranston og et monster for filmer de har laget sammen. Monstre og andre tilbakevendende filmtroper bør gjøres til et alternativ å søke med for å gjøre appen mer nyttig. Og kanskje et søk etter film av karakterene i den også ville være en god idé.

  CameraTweak 2 legger til bevegelser, timer og mer til iOS 7-kameraappen

Installer den filmen med for iOS