Feedworthy For Reddit er en gestbasert app for reditering i sengen [iOS]

Det er helg, og mange av oss går uten tvil gjennom alle de blå lenkene på Reddit. Ikke det at vi venter til helgen skal gjøre det, bare at jeg er villig til å gå mye dypere inn i helgen og anta at andre mennesker gjør det samme. Hver Redditor vet at du ikke bare Reddit på datamaskinen din. Når du slår av datamaskinen og gjør deg klar for senga, tar du opp telefonen og Reddit på den litt til. For Redditors på en iPhone er Feedworthy for reddit en gratis app for å surfe på Reddit. Den er gestbasert, noe som gjør det enda enklere å Reddit når du er i sengen, og med mindre du vil legge inn en kommentar eller søke etter en sub-reddit, kan du surfe med ingenting mer enn en tommel.

  Googles Photo Sphere-kamera tar 360 graders bilder, laster opp til kart [iOS]

Start appen og sveip til venstre for å bla gjennom de mange standard sub-reddits. Når du ser en sub-reddit du vil utforske, trykker du på den. Rull for å se alle lenker. For å gå tilbake til appens startskjerm, sveip ned.

For å se et innlegg, trykk på det, og det åpnes på en ny skjerm. For å gå tilbake til sub-reddit, sveip ned. Du kan se kommentarer ved å trykke på kommentarene på et innlegg. Appen lar deg logge på med Reddit-kontoen din, og du kan opp-/nedstemme innlegg samt legge inn kommentarer. Som standard skjuler appen NSFW-innlegg, men du kan gjøre dem synlige fra innstillingene. For å få tilgang til innstillingene, gå tilbake til appens startskjerm og sveip opp. Feedworthy for reddit har også en nattmodus for, du gjettet riktig, surfing i svakt lys, dvs. når du er i sengen og later som du vil gå i dvale etter å ha lest alle 1948 kommentarer på dette ene innlegget.

  Haunted House av Atari er ute nå for iOS [Review]

Sist, men ikke minst, kan du dele et innlegg fra appen ved å bruke standard delingsalternativer. For å søke etter en sub-reddit, sveip ned på startskjermen for å vise søkefeltet.

Appen har annonser som kan fjernes gjennom et kjøp i appen. Den har et pent grensesnitt og et veldig enkelt. Vanligvis med gestbaserte apper, har du begrensede handlinger som kan utføres og mange skjermer for å sveipe gjennom kompliserende ting, men Feedworthy For Reddit håndterer det ganske bra.

Installer Feedworthy For Reddit fra App Store