Planlegg Facebook-innlegg, skjul nettstatus og mer [Jailbreak]

Da Facebook-appen begynte å spille av videoer automatisk, var det kollektive stønn som ble hørt over hele verden mer enn forståelig, men brukerne var raskt ute med å finne alternativet i appens innstillinger som tillot dem å slå av automatisk avspilling. Med Facebook, hvis det ikke er én ting, er det en annen. Faktor i Facebook Messenger-appen og kanskje listen over ting du ikke liker blir lengre. BluePill er en Cydia tweak tilgjengelig i BigBoss og Insanelyi repositoriene som lar deg deaktivere mange irriterende funksjoner i både Facebook og Facebook Messenger. Den lar deg låse opp et postplanleggingsalternativ for statusoppdateringene dine, og fjerner grensen på seks bilder for deling av bilder, skjuler nettstatusen din, fjerner «Sett» fra meldinger og mye mer.

  Facebooks klistremerke-app lar deg legge til klistremerker til bilder live

Når den er installert, gå til Innstillinger-appen og trykk på BluePill. Justeringens innstillinger for Facebook-appen og Messenger-appen er separate. For Facebook-appen kan du slå på fullskjermmodus som vil skjule statuslinjen når du bruker appen. Hvis du ikke har Messenger-appen installert, leser du fortsatt meldingene dine i selve Facebook-appen. Du kan deaktivere lesekvitteringen så vel som skriveindikatoren (en eller begge) og legge til tidsstempler for når hver melding ble sendt i stedet for å se bare én for dem alle. Det er også et alternativ for å stoppe videoer fra automatisk avspilling og å alltid spille av media i HD. For å aktivere postplanleggingsalternativet, slå på Ansattalternativer. Deretter går du til Facebook-appen og trykker på Mer-fanen. Rull helt ned til du ser Interne innstillinger.

  Pass på disse 7 Facebook-svindelene

Aktiver planlagt innlegging og du vil se en klokkeknapp i statusboksen og du kan velge når den skal legges ut.

BluePill justerer noen lignende alternativer for Messenger-appen. Du kan bruke den i stealth-modus, skjule den blå omdirigeringslinjen, deaktivere lesebekreftelser og skriveindikator, og omgå grensen på seks bilder for å sende så mange bilder du vil.

Funksjonsmessig har denne tweaken alle baser dekket. Det er lite som mangler, og funksjonen for postplanlegging slår den stort sett ut av parken. Tidsplaninnleggsfunksjonen er bare en av de mange tingene du kan justere fra alternativet for interne innstillinger som BluePill låser opp. Du kan også redigere oppdateringsintervallet for blant annet innmatinger. Det eneste som mangler er en måte å få appen til å alltid vise de siste oppdateringene i Nyhetsfeed-fanen i stedet for toppaktiviteten.

  Hvordan finne venner i en bestemt by på Facebook