Kommenter vedlegg for Gmail lar deg legge til kommentarer og tegne på filer [Chrome]

Gmails trådsamtaler viser at Google forstår hvordan folk leser, følger med på og følger opp e-poster. Det er trygt å si at Gmail gjør en god jobb med å gi brukerne de fleste funksjonene de trenger fra en effektiv e-posttjeneste. Selv om Gmail dekker de fleste baser, ser det ikke ut til at det har noen notatfunksjon, og det er tvilsomt om Google kan legge til en. Google har Keep, og på det meste kan vi håpe at det vil integreres på en eller annen måte med Gmail, men det er igjen et langt skudd. Annotate Attachments i Gmail er en Chrome-utvidelse som lar deg kommentere vedlegg. Du kan legge til tekst eller du kan tegne på dem. Kommentaren er både til din fordel og til fordel for alle du videresender filen til. Du kan legge igjen et notat til deg selv om hva et bestemt dokument inneholder, eller du kan gi tilbakemelding på dokumentet ved hjelp av utvidelsen før du videresender det til noen som igjen vil kunne lese kommentarene dine.

  Slik oppdaterer du Google Chrome automatisk

Installer Annotate Attachments og gå til innboksen din. Velg en e-post med et vedlegg og hold markøren over en fil. Du vil se et nytt ikon ved siden av nedlastings- og Google Disk-ikonene.

Klikk på ikonet for å åpne vedlegget i redigeringsprogrammet. Det er også her du må tillate utvidelsen å koble til Gmail-kontoen din. Avhengig av størrelsen kan vedlegget flyttes rundt og verktøylinjen kan også dras og flyttes.

Verktøylinjen har kontroller for å flytte rundt på filen, tegne, legge til en kommentar og zoome inn eller ut. Redigeringsalternativene inne i tegneverktøyet er ganske rike; du har et blyantverktøy som du kan administrere størrelsen på og velge hvilken som helst farge å tegne med. Det er også en pil og et rektangelverktøy.

  Svar nå legger til relative tidsstempler i Gmail-innboksen din [Chrome]

Når det gjelder kommentarene, kan du lage dem på dokumentet, og utvidelsen vil legge til referansepunkter til hver kommentar. Selve kommentaren legges til i e-postteksten under «Kommentar»-overskriften. Når du videresender vedlegget til noen, trenger de ikke å ha utvidelsen installert på siden for å lese kommentarene.

Annotate Attachments har et fint rent grensesnitt som passer perfekt til Gmails layout. Editoren åpnes som et overlegg på den valgte meldingen, slik at du kan legge til kommentarer eller tegne på en fil uten å forlate gjeldende side. Utvidelsen lagrer endringene dine som et utkast slik at du når som helst kan komme tilbake og redigere og oppdatere kommentarene dine.

  Muzeit er en YouTube-musikkspiller for Chrome med sosial oppdagelse

Installer kommentarvedlegg for Gmail fra Chrome Nettmarked