Nugget er et kommandolinje-nedlastingsverktøy med Virus Total Scan [Windows]

Forsiktig er hvordan du best vil beskrive meg når det gjelder å installere ukjente apper for Windows. Selv de tryggeste utviklerne ender noen ganger med å legge til noe ekstra i EXE-filen, så jeg sørger for at jeg skanner disse installasjonsprogrammene og kjørbare filene ved å bruke Virus Total, og det har spart meg for mye smerte og lidelse. Hvis du foretrekker å laste ned apper fra kommandolinjen i stedet for gjennom nettleseren og dens nedlastingsbehandler, eller en hvilken som helst nedlastingsbehandler for den saks skyld, bør du vurdere å prøve Nugget. I tillegg til å være et kommandolinje-nedlastingsverktøy, skanner det også filen ved hjelp av Virus Total slik at du ikke trenger å gjøre det manuelt.

  Videoplanlegger intern feil på Windows 10 (LØST)

Nugget er et bærbart verktøy, så ingen installasjon kreves. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn nedlastingslenken og trykke på Enter. Det lar deg ikke bare lime inn en lenke fra utklippstavlen, noe som er synd siden noen nedlastingslenker kan være eksepsjonelt lange. Skriv inn lenken og trykk Enter. Du kan bruke både HTTP- og HTTPS-koblinger uten problemer, siden den støtter begge.

Når nedlastingen er fullført, skanner Nugget den ved hjelp av Virus Total og gir deg en rapport (se skjermbilde nedenfor). Appen avsluttes automatisk når både nedlastingen og skanningen er fullført, men jeg tror brukere bør kunne velge om den avsluttes automatisk siden de vil se på rapporten.

  Slik fjerner du Windows-passordet

Over til fordeler og ulemper med appen. Jeg forstår at det er et kommandolinjeverktøy, men med tanke på at vi har å gjøre med nedlastingslenker, bør en bruker kunne lime inn en kopiert til utklippstavlen. Det gjør verktøyet til noe brukere kanskje unngår å bruke, noe som er synd siden det fungerer så bra.

Det flotte med Nugget, bortsett fra at det skanner filer ved hjelp av Virus Total API, er at det fungerer for eldre versjoner av Windows OS så langt tilbake som XP. Hvis du bruker en Windows 8-maskin, kan du håne at det er noe positivt, men folk bruker virkelig fortsatt den eldre versjonen, og alle ønsker å være trygge. Alt i alt et godt verktøy som kan gjøre med noen små justeringer. En stor takk til Sven utvikleren av Nugget for at han delte det med oss.

  Filutforsker svarer ikke (Windows 10)

Last ned Nugget