Defense Drivings veiplanleggingsverktøy har spillelister, apper og mer

Roadtrips kan være ekstremt morsomme, eller de kan være usedvanlig torturerende. Begge utfallene avhenger av hvor godt du har planlagt turen. Noen mennesker vil kanskje anta at det er lettere å planlegge en biltur hvis det bare er voksne som skal, men det er ikke nødvendigvis tilfelle. Defense Driving er et nyttig nettsted med et planleggingsverktøy for bilturer som hjelper deg med å sette sammen musikk, mat, spill og sikkerhetsutstyr for turen. Hvis du tenkte at dette var en måte å planlegge en tur på, dvs. hvor du ville få drivstoff, stoppe for å overnatte eller bruke badet, så er ikke dette verktøyet du leter etter. Den har imidlertid en dedikert «Apper»-seksjon som viser apper for nettopp et slikt formål.

  Slik sletter du en kontakt i Telegram

Verktøyet har fem faner; Mat, spill, apper, musikk og sikkerhet, og hver etikett er selvforklarende. Musikk-fanen er den klart beste etterfulgt av Apps-fanen. Musikk består av klare spillelister fra Spotify og har på dette tidspunktet bare tre spillelister, så vi får håpe de vil legge til flere.

Apper-fanen er delt inn i to deler; verktøy og spill. Begge deler har apper for Android så vel som iOS. Verktøy-appene som er oppført der, hjelper deg med å finne steder å spise og fylle bensin blant annet. Deretter er det fanene Mat, Spill og Sikkerhet. Spill-fanen har spill du kan spille med gruppen din uten at alle enheter er involvert. Spill for både voksne og barn er oppført. Mat-fanen viser vanlig tilgjengelige matvarer du kan ta med deg. Disse matvarene er mettende, enkle å lagre, og reiseplanleggeren forteller deg hvordan du oppbevarer dem for turen. Til slutt er det Sikkerhet-fanen som forteller noen vanlige og velkjente ting om å være trygg når du er på biltur.

  Internett-streaming: Hva er det og hvordan fungerer det?

Å si at reiseplanleggeren er begrenset ville være nøyaktig. Med omtrent alt fra musikk, mat, til sikkerhetstips, gir verktøyet ikke mange råd eller innhold. Det gir deg imidlertid det viktigste. Verktøyet er ikke dårlig for å komme i gang med å planlegge en tur, og i det minste kan det tjene som en sjekkliste over ting du bør ha før du drar på eventyr.

Selv om jeg ikke kan komme på en funksjon jeg vil ha, kan jeg definitivt ha mer innhold og flere spillelister. Matseksjonen kan også gjøre forbedringer ved å legge til en seksjon som kan hjelpe folk med matallergier med å bestemme hva de kan ta med seg for å spise.

  Slik bruker du Finn min-appen til å søke etter luftbrikker i nærheten av deg

Besøk Road Trip Planner By Defense Driving