PrefDelete lar deg avinstallere Tweaks fra Innstillinger-appen [Jailbreak]

En verden uten Cydia er vanskelig å forestille seg. Du kan godt jailbreak enheten din og ikke ha denne appen installert på den, men med mindre du faktisk har eid en jailbroken iPhone, vil du ikke vite hvor avgjørende denne ene appen er for opplevelsen som jailmeglere nyter godt av. Når det er sagt (og jeg har all verdens beundring for Cydia), har jeg aldri likt prosessen med å avinstallere en tweak. Bare å finne den i installert-fanen er i seg selv en kjedelig oppgave. Nylig-fanen hjelper, men med mindre jeg husker hva en tweak ble kalt, vil det være tidkrevende å avinstallere den. PrefDelete er en gratis Cydia-tweak tilgjengelig i BigBoss-depotet som lar deg avinstallere en tweak fra Innstillinger-appen.

  Hvordan finne skjul e-posten min i e-postappen

PrefDelete er enkelt; finn justeringen du vil avinstallere i Innstillinger-appen og trykk lenge på den. Et varsel vil vises som ber deg bekrefte avinstalleringen. Etter at du har trykket på Avinstaller, vil PrefDelete be deg om å gjenopprette enheten.

Fordelen med å bruke PrefDelete er selvfølgelig den superraske avinstalleringen. Hvis du har noen få utvalgte favorittjusteringer som du bruker med unntak av alle andre, kan det hende du har liten bruk for denne justeringen. Hvis du derimot liker å prøve ut nye justeringer hele tiden, vil du sette pris på hvor enkelt det er å avinstallere den du ikke liker med PrefDelete.

  Slik skjuler du appmappenavnene dine på iPhone eller iPad

PrefDelete har sine mangler; hvis en justering du installerte ikke legger til noen preferanse til Innstillinger-appen, må du installere den ved å bruke Cydia slik at den ikke er en komplett løsning som passer alle. Når det gjelder fjerning av en tweak, gjør PrefDelete det perfekt når det gjelder å gjenopprette enheten din. Hvis du noen gang har prøvd å gjenopprette enheten uten å avinstallere en tweak, vil du vite at det ikke er den enkleste tingen å gjøre, og at det finnes spesielle justeringer for dette spesifikke formålet. Samlet sett er PrefDelete verdt installasjonen, og det faktum at det er gratis er bare en annen fordel. Denne tilpasningen er kompatibel med iOS 8.

  Slik tilpasser du Gmail på nettet