Her er hvordan du kan spille det skjulte spillet i Android Lollipop

Google elsker påskeegg, og Apple er muligens det eneste selskapet som gjør dem like godt eller nesten like bra som søkegiganten. Et slikt påskeegg kommer i Android Lollipop, den nyeste stabile versjonen av Android OS som for tiden rulles ut (smertefullt sakte) til nexus-brukere. Det er et nikk til det svært populære spillet flappy bird. Tilpasset med Lollipop-inspirert bakgrunn og Android-boten som erstatter fuglen, kan det skjulte spillet spilles uten å måtte laste ned noe ekstra hvis du vet hvor du finner det.

  Dragon Finga er et Ragdoll Kung-Fu-kampspill for Android

Åpne Innstillinger-appen og bla ned til Om telefon-delen og trykk på den. På Om telefon-skjermen, se etter Android-versjonsnummeret og trykk på det noen ganger. Unødvendig å si at du må kjøre Android 5.0 for at dette skal fungere.

Du vil se en sirkel, jeg har alltid en lilla, når du trykker versjonsnummeret over bakgrunnen du har angitt. Trykk på den igjen til den blir til en slikkepinne med de samme ordene skrevet på. Trykk nå på den igjen flere ganger og trykk lenge på slikkepinnen for å starte spillet.

Det er to ting du trenger å vite; en, jeg sugde på dette til tross for at jeg gjorde det ganske bra med de fleste andre flappy fuglekloner, og to, spillet veksler mellom hvilken vei det beveger seg slik at du kan hoppe mellom slikkepinner som går til venstre eller høyre. Retningen settes ved starten av spillet og endres ikke med mindre du starter et nytt spill. I motsetning til flappy birds hvor du vanligvis ser fuglen posisjonert klar til å fly, er det å trykke på skjermen det som vil starte Android-boten og starte spillet.

  Tilpassbar kalender som følger arbeidsuken din [Android]

Et par ting som er verdt å sette pris på i spillet er at Android-roboten ikke «krasjer» inn i godteriet slik fuglen gjorde i rørene i det originale spillet. I stedet «klister» den seg til de store overhengende slikkepinne fordi godteri er sukker og sukker er klissete. Nyt spillet ditt!