Hvordan kjøpe virtuelt land i metaverset?

Metaverse fortsetter å lokke brukere inn i sitt rike. Med alle som prøver å oppleve denne neste store tingen, har til og med eiendomsmarkedet gjort sitt inntog her. I tillegg til å spille spill og snakke med folk, kan man nå faktisk kjøpe et virtuelt stykke land i Metaverse. Hvis du lurer på hvordan du gjør det, er du på rett sted. Fortsett å lese mens jeg lærer deg hvordan du kjøper virtuelt land i Metaverse mens du tar de riktige forholdsreglene.

Selv om det er enkelt nok å kjøpe virtuelt land i Metaverse, er det fortsatt noen ting du trenger og tips du bør følge. Men hvis du allerede kan det grunnleggende, bruk tabellen nedenfor for å hoppe til selve prosessen.

Hva er virtuelt land i metaverset?

For de av dere som ikke er klar over hva land i Metaverse er, la oss bryte det ned raskt. En pakke med land i metaverset er i utgangspunktet et stykke virtuell eiendom som er representert av en ikke-fungerbar-token. Hver pakke med land i Metaverse er på blokkjeden og kan derfor enkelt verifiseres for autentisitet. Som land i den virkelige verden, kjøpes virtuell land for en pris som for det meste er kryptovaluta. Også kjent som NFT Land, er disse pakkene enten tilgjengelige i virtuelle eiendomsprosjekter eller kan til og med kjøpes på tredjepartsplattformer som OpenSea.

Brukere som kjøper virtuell eller NFT-land kan deretter bygge opplevelser på toppen av det, inkludert spill. Man kan til og med selge virtuelt land for en fortjeneste og til og med leie det ut for en kryptoutbetaling. NFT-land har stadig fått fart etter hvert som folk i Metaverse dykker med hodet først inn i denne bransjen. Det er imidlertid ikke bare folk på nettet som har investert i dette. Til og med selskaper kjøper landområder i virtuelle eiendomsprosjekter og er på vei.

Grunner for å kjøpe virtuell land

I likhet med eiendom i den virkelige verden, kan grunnene dine for å kjøpe virtuell land i Metaverse variere. Imidlertid kjøper de fleste det for enten underholdning eller fortjeneste.

Brukere som kjøper virtuell land for underholdning kjøper det ofte og bygger deretter virtuelle opplevelser på toppen av det. Avhengig av hvilket prosjekt de har investert i, kan en bruker skape ulike opplevelser og plassere en mengde digitale eiendeler på dem. Man kan til og med invitere venner til det kjøpte NFT-landet og sosialisere og ha det gøy med dem.

  Hvordan administrere Microsoft Teams minnebruk

Imidlertid er det også folk som kjøper virtuell land i Metaverse for investering. En stor grunn til dette er at NFT-areal blir knapp. Metaverse-brukere kjøper raskt opp pakker i virtuelle prosjekter, og det får prisene deres til å øke ytterligere. Så en bruker som kjøper opp land i Metaverse kan da selge den for en ryddig fortjeneste. For å forstå hvor mye profitt man kan tjene, bør du vite at virtuelle landområder i Metaverse selges for hundretusenvis av dollar.

Men for de som søker en vanlig inntekt, kan dette landet til og med leies ut til andre brukere eller til og med brukes til andre formål. Så du kan enkelt kjøpe en spilleautomat med virtuelt land og deretter leie det ut til brukere. Mange er også vertskap for eksklusive arrangementer på deres land og tar deretter betalt for adgang. Uansett hvilke grunner du har for å kjøpe opp virtuelt land, kan du fortsatt få tak i et stykke eller to. Fortsett å lese mens jeg leder deg gjennom det.

Ting du trenger for å kjøpe virtuelt land i metaverset

Før vi begynner å kjøpe opp den neste store tingen i Metaverse, la oss raskt diskutere hva vi trenger for å gjøre det. Sørg for at du har følgende ting før du fortsetter.

1. En digital kryptolommebok

Virtuelt land i Metaverse kan ikke kjøpes med din tradisjonelle valuta som amerikanske dollar. I stedet trenger du en digital lommebok som lagrer kryptovalutaen din. Denne valutaen kan deretter brukes til å kjøpe hvilken valuta det virtuelle eiendomsprosjektet vil kreve. For best mulig opplevelse, sørg for å få en digital lommebok som kan integreres direkte i nettleseren din.

Du kan sjekke ut digitale lommebøker som MetaMask (besøk) og Binance Chain Wallet (besøk). Men uansett hvilken kryptolommebok du går for, sørg for at den støtter valutaen til det virtuelle prosjektet du planlegger å investere i. Det kan du enkelt gjøre ved å besøke prosjektets nettside og finne ut av det.

2. En virtuell eiendomsplattform

Med mindre du allerede har et virtuelt landprosjekt i tankene, trenger du også et sted som selger NFT-land. Plattformer som Decantraland og Sandbox selger virtuelle land gjennom tokens som henholdsvis MANA og SAND. Arealet og mengden land vil variere basert på hvilken plattform du velger. Et stykke LAND på Decantraland måler for eksempel 16 meter ganger 16 meter.

Du vil imidlertid møte knapphet nesten overalt, så hvis direkte kjøp ikke er mulig, kan du alltid sjekke ut nettsteder som OpenSea, en NFT-markedsplass hvor salget regelmessig holdes av brukere som allerede eier land. Sørg for å velge en virtuell landplattform du liker siden du vil investere penger i den direkte. Vi vil referere til Sandbox i de neste trinnene.

  Hva er maskinvaredrivere, og hvorfor forårsaker de så mange problemer?

Tips før du kjøper virtuell land

Selv om prosessen med å kjøpe virtuelt land er enkel nok, er det noen ting du bør huske på mens du går gjennom prosessen.

1. Sørg for at Metaverse Land-prosjektet er legitimt

Uansett hvilket Metaverse-landprosjekt du ender opp med å velge, ta deg tid til å forske på det. Siden kjøp av virtuell land innebærer å håndtere ekte penger, kan det være altfor lett å falle for en falsk NFT-landsvindel. En god måte å finne ut om området du investerer i er lovlig eller ikke, er å søke etter folk som har investert før deg. Hvis den generelle mottakelsen er positiv, er du klar. Hvis ikke, ta deg tid til å søke etter alternativer.

2. Vær forsiktig med din digitale lommebok

Digitale kryptolommebøker er sikret med noe som kalles en «Seed Phrase». Enkelt sagt, et frø eller en hemmelig setning er et sett med tilfeldige ord som lar deg få tilgang til midlene i den digitale lommeboken. Frøfrasen assosiert med enhver digital lommebok er ekstremt viktig ettersom man kan få direkte tilgang til lommeboken med den.

Uansett hva du gjør, ikke del din hemmelige lommebokfrase med noen. Dette inkluderer alle virtuelle landselskaper eller til og med selve lommebokselskapet. Unnlatelse av å gjøre det kan sette kryptovalutaen din i fare for å bli stjålet. Ha dette i bakhodet mens du handler for virtuelt land i Metaverse.

Hvordan kjøpe virtuelt land i metaverset?

Når du har satt opp en digital lommebok og valgt et virtuelt Metaverse-prosjekt, er selve prosessen ganske enkel. Vi vil vise deg bilder fra Sandbox, men trinnene vil mer eller mindre forbli de samme for andre prosjekter. Følg prosessen nedenfor for å lære hvordan du kjøper virtuelt land i Metaverse.

1. Gå over til ditt virtuelle Metaverse-landprosjekt. Hvis du også bruker Sandbox, så bruk denne link for å gå over til nettstedet.

2. Klikk på Logg på-knappen for å logge deg på.

3. Du vil nå bli bedt om å koble til krypto-lommeboken din. Hvis du også bruker Metamask som oss, klikker du på ikonet.

4. Du må nå godkjenne Sandbox-tilgang til lommeboken din. Klikk på Neste-knappen i popup-vinduet som vises.

5. På neste skjerm klikker du på Koble til-knappen for å fortsette.

6. Du vil nå fortsette med å skrive inn detaljene dine for Sandbox. Skriv inn din e-postadresse og kallenavn og trykk på Fortsett-knappen.

7. Et annet vindu vil dukke opp som ber om lommeboksignaturen din. Bare trykk Signer for å fortsette.

  Hvordan lage papir i Minecraft

8. Det siste trinnet er å lage et passord. Pass på at den er sterk. Skriv inn passordet ditt og trykk på Lagre-knappen.

Og du er ferdig! Du kan bekrefte at du er signert ved å se øverst til høyre på nettstedet. Innloggingen vil nå ha blitt erstattet med din profil og SAND-saldo.

Du må også kjøpe SAND (Sandbox sin offisielle valuta) eller ETH for å kjøpe virtuell land. Selv om vi ikke skal dekke den delen i denne fremgangsmåten, er det enkelt nok å gjøre det. Bare velg en plattform som Binance, opprett kontoen din og kjøp og overfør valutaen til lommeboken din.

Finne ut virtuell land og kjøpe det

Merk: På tidspunktet for skriving av denne artikkelen var NFT Lands on Sandbox tilgjengelig. Hvis du ikke ser dem mens du leser dette, kan du alltid sjekke ut virtuell land på Sandbox ved å gå gjennom OpenSea.

Nå som lommeboken og kontoen din er klare til bruk, la oss begynne å faktisk kjøpe det virtuelle landet. Bare følg trinnene nedenfor for å gjøre det:

1. Klikk på Market-ikonet på venstre sidefelt. Dette vil lede deg til Sandbox sin offisielle markedsplass.

2. På markedsplassen klikker du på LANDS under NFT-type. Hvis du ikke ser den, bla ned til du finner den.

3. Du vil nå se listen over NFT-land levert av både Sandbox og andre brukere på OpenSea. Ta deg tid og bla ned for å sjekke ut listen. Når du er ferdig, klikker du på landet du er interessert i for å bli ført til siden.

4. Du vil nå se prisen på det virtuelle landet i SAND sammen med alle eiendeler som er inkludert i dette landet. Når du er overbevist om at dette er den du vil ha, klikker du på Kjøp nå-knappen for å starte prosessen.

5. Alternativt kan du klikke på en pakke med land på Opensea og du vil bli omdirigert til nettstedet der. Du vil nå se prisen den nåværende eieren tar. Du kan enten trykke på Kjøp nå for å kjøpe den til prisen eller gi et tilpasset tilbud for å forhandle. Uansett hva du ender opp med å gjøre, vil du være eieren av virtuelt land i Metaverse. Og før du sier det, ja, vi vet at virtuell land er dyrt, så vær sikker på det du vil ha før du kjøper det.

Du vil nå bli omdirigert til OpenSea for å fullføre kjøpet. Som i Sandbox, må du koble til lommeboken din også der. Når det er gjort, vil kryptopengene dine bli trukket og landet ditt vil bli tildelt kontoen din i form av en NFT. Gratulerer med å eie virtuelt land i Metaverse!

Det er stort sett alt du trenger å vite om å kjøpe virtuelt land i Metaverse. Så, hva har du tenkt å gjøre med din virtuelle eiendom? Skal du snu den for å tjene penger, utvikle den som en opplevelse eller noe annet? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene.