Reparer Square Enix-feilkode i2501

Square Enix er en velkjent japansk videospillutgiver kjent for sine Final Fantasy-serier, Tomb Raider, og Life is Strange, blant andre action- og eventyrtitler. Noen kunder har imidlertid rapportert å ha mottatt feilkoden: i2501 mens de betaler til Square Enix-kontoen sin. Denne artikkelen gir noen forslag for å overvinne dette problemet og fortsette å nyte spillopplevelsen din.

Hvordan fikse Square Enix feilkode i2501

Når du fullfører en betaling på Square Enix spillplattform, Square Enix feilkode i2501 vises. Fordi IP-adressen eller kontoen din ble gjenkjent av plattformsikkerheten og er begrenset fra å utføre transaksjoner, vises feilkode: i2501 i populære spill som Final Fantasy XIV som ligger på Square Enix-nettverket. Noen flere punkter angående dette problemet er listet opp nedenfor.

  • Dette kan også skje hvis nøkkelen du bruker den for en annen konto enn den du skriver den inn på. Spillere fra Midtøsten og Asia er de som har rapportert dette problemet mest.
  • Square Enix feilkode i2501 har eksistert en stund, og når de relevante fora blir kontaktet, flytter moderatorene emnet til en egen hjelpefane siden hver brukeromstendighet er unik når det gjelder betalingsmåter.
  • Når dette problemet med Square Enix feilkode i2501 oppstår, har det også vært klager på støttepersonell som ikke har svart på flere uker.

Sørg for at du har en sterk aktiv forbindelse og riktig betalingskortdata før du går med løsningen. Når du har dobbeltsjekket det, kan du nå gå videre til neste trinn.

Hva forårsaker Square Enix-feilkode i2501?

Som tidligere nevnt ble denne feilmeldingen utløst av feilaktig betalingsinformasjon. Det er imidlertid flere årsaker til denne feilmeldingen, for eksempel:

  • Et kreditt-/debetkort fra nasjonen du bor i må brukes: Du må være i samme land som kortet ditt ble utstedt under betalingen. Denne nasjonen må også være den samme som den der du registrerte deg hos Square Enix. Du vil legge merke til feilnummeret i2501 hvis du er i et annet land og prøver å foreta en betaling.

  • VPN eller proxy: Du bruker kanskje en VPN eller proxy siden du er i samme land som problemet. Betalinger er en av de mange tingene som VPN-er forstyrrer. For å foreta sikre betalinger, må du kanskje slå av VPN eller proxy. Som et resultat forbyr visse betalingsgatewayer bruk av VPN-er og proxyer for å behandle transaksjoner.

  • For mange Square Enix-kontoer med samme kort: Hver Square Enix-konto skal bare ha ett kreditt-/debetkort. Feilkoden i2501 kan vises hvis du bruker det samme kortet på flere Square Enix-kontoer.

  • Informasjonen på kortene må være feil: En av de viktigste tingene å huske når du foretar en betaling eller fyller ut alle typer data, er å legge inn alt nøyaktig. Du kan støte på en feil hvis du legger inn unøyaktig betalingsinformasjon, for eksempel navn eller kredittkortnummer. En annen ting å huske på er at kortinformasjonen må samsvare med informasjonen på Square Enix-kontoen din.

  • Kort må sperres midlertidig: Hvis en bank har mistanke om uredelig oppførsel, kan den midlertidig sperre kort. Dette skjer oftere enn du tror. Skulle du frykte at kortet ditt er kansellert, bør du kontakte banken din eller foreta en betaling et annet sted for å se om det er sperret.

  • Kreditt- eller debetkortet ditt støtter ikke internasjonale betalinger: Noen kreditt- og debetkort støtter ikke internasjonale betalinger. Hvis nettstedet bruker en internasjonal betalingsgateway og kortet ditt ikke muliggjør internasjonale betalinger, vil det oppstå et problem. Løsningen er å få et nytt kort eller kontakte banken din for å godkjenne utenlandsbetalinger.

  • Prøvde å foreta en betaling for mange ganger: Square Enix kan midlertidig stoppe alle betalinger på kontoen din hvis du prøver å foreta en betaling flere ganger og den mislykkes. Dette for å forhindre svindel. Mesteparten av tiden er denne begrensningen bare på plass i 24 timer. Dette er grunnen til at du ikke bør prøve å foreta betalinger regelmessig. Prøv det en gang, og ta en pause før du prøver igjen.

  • Buffer og informasjonskapsler: En annen årsak til dette problemet kan være at det finnes feil/ødelagt informasjonskapsler eller hurtigbuffer, som kan være årsaken til at serverne blokkerer tilkoblingen din. Hvis du blir kvitt Feilkode: i2501-advarselen på Square Enix, sørg for å fjerne den.

Nå som du er klar over de fleste årsakene til dette problemet, kan vi fortsette å sette dem ut i livet og løse situasjonen.

Metode 1: Slå av annonseblokkering

Mens du spiller Final Fantasy XIV eller besøker en hvilken som helst nettside, er det tydelig at du ønsker å unngå visse typer annonser. Selv om annonseblokkere ikke er kjent for å samhandle med betalingssystemer, har det blitt bevist at deaktivering av annonseblokkeringsutvidelsen, venting noen timer og deretter forsøk på å foreta en ny betaling vil løse problemkoden i2501.

1. Åpne nettleseren din (f.eks. Chrome) og klikk på ikonet med tre prikker, og velg alternativet Flere verktøy.

2. Velg deretter alternativet Extensions.

3. Slå nå av bryteren for AdBlock-utvidelser.

4. Start nettleseren på nytt og se om problemet fortsatt eksisterer.

Metode 2: Tøm nettleserbufferfiler

Nettleseren lagrer, i likhet med systembufferen, gjenværende filer når du surfer på flere nettsteder etter hverandre. Videre kan nettleserloggen din forårsake en rekke problemer, hvorav ett er i2501-feilkoden. Som et resultat er det å tømme hurtigbufferen, informasjonskapslene og nettleserloggen den anbefalte handlingen.

1. Start nettleseren din (f.eks. Google Chrome).

2. Klikk deretter på ikonet med tre prikker > Flere verktøy > Slett nettleserdata… som uthevet i det gitte bildet.

3. Merk av for følgende alternativer i vinduet Tøm nettleserdata.

  • Nettleserlogg
  • Informasjonskapsler og andre nettsteddata
  • Bufret bilder og filer

4. Velg nå alternativet All time for Tidsområde.

5. Klikk til slutt på Fjern data.

Metode 3: Slå av VPN og proxy-servere

Bruk av en VPN eller proxy legger til mer funksjonalitet, sikkerhet og personvern til din online opplevelse. 20Square Enix har laget en anti-svindelmekanisme for å sikre at betalingstjenesten ikke blir oversvømmet med illegitime forespørsler. I tillegg nekter den betalinger gjort gjennom VPN-er eller proxyer for å beskytte penger og forhindre useriøse betalinger. Fordi mange tjenesteleverandører, spesielt finansielle organisasjoner, har forbudt private tilkoblinger som krever full internettilgang av hensyn til åpenhet, foreslås det å slå av VPN og proxyer for å reparere problemnummer i2501.

Trinn 1: Deaktiver VPN

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn VPN-innstillinger i søkefeltet i Windows, og klikk på Åpne.

2. I Innstillinger-vinduet velger du Connected VPN (f.eks. vpn2).

3. Klikk på Koble fra-knappen.

4. Slå nå av bryteren for følgende VPN-alternativer under Avanserte alternativer:

  • Tillat VPN over målte nettverk
  • Tillat VPN under roaming

Trinn 2: Deaktiver proxy-server

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å åpne Innstillinger.

2. Deretter, for å åpne den, klikk på Nettverk og Internett-innstillingen.

3. Gå til Proxy-fanen i venstre rute.

4. Slå av alternativet Bruk en proxy-server.

5. Sjekk om feilkoden i2501 er forsvunnet. Hvis det ikke fungerer, gå videre til neste alternativ.

Metode 4: Bruk andre nettlesere

Hvis problemet med Google Chrome vedvarer, gå til en annen nettleser, for eksempel Firefox. Skulle feilen fortsette, anbefales det at du kjører Mozilla Firefox i inkognitomodus og prøver å foreta betalingen på nytt for å se om problemet er løst. Fremgangsmåten er som følger:

1. Åpne Firefox-nettleseren og klikk på ikonet med tre streker i øvre høyre hjørne.

2. Fra menyen velger du alternativet Nytt privat vindu for å aktivere inkognitomodus.

Merk: På Windows kan du også bruke Ctrl + Shift + P-tastene samtidig for å aktivere privat surfing i Firefox.

3. Sjekk om feilkoden er forsvunnet.

Metode 5: Behandle betaling via telefon

Å foreta en betaling ved å bruke mobiltelefonens nettleser er et annet alternativ for å unngå square enix feilkode i2501. Til tross for den dårlige suksessraten, er det greit å prøve det. Det ser ut til å fungere under noen omstendigheter, selv om betalings- og IP-dataene er de samme. Du bør også prøve å betale med et annet system og helst en annen internettforbindelse. Det er også fordelaktig å bytte nettleverandør bare for å foreta en betaling.

Metode 6: Vent i 24 timer

Hvis ingen av de foregående metodene fungerer, bør du vente minst 24 timer før du prøver igjen. Etter å ha ventet 24 timer, prøv å foreta betalingen med en separat åpen internettforbindelse som er fri for proxyer eller VPN-er. Her er litt mer informasjon om Square Enix betalingssystem.

  • Square Enix har et anti-fool system som avviser alle kortbetalinger dersom det har blitt nektet mer enn to ganger av systemet.

  • 24-timers tidsbegrensningen kan utvides til opptil 30 dager hvis du prøver mer enn to ganger.
  • En suspensjon vil bli pålagt hvis du gjør flere mislykkede betalingsforsøk på nettstedet. I verste fall kan du bli permanent svartelistet.

Metode 7: Kontakt kundestøtte

Kunder hevdet at de hadde ventet flere uker på svar. Andre prøvde å kontakte støttepersonellet via chat, noe som viste seg å være et overlegent valg. Hvis metodene ovenfor ikke fikser nevnte feil, er det ultimate anbefalte alternativet å kontakte Square Enix Støttesenter. Når du foretar en betaling på plattformen vår, er det flere variabler å vurdere, og hvis noen av dem er uenige, kan du bli nektet og nektet adgang.

  • Opprett en konto på Square Enix sin offisielle støtteside og send inn en billett. De vil raskt vurdere problemet ditt og presentere deg for en løsning som lar deg foreta betalinger gjennom Square Enix igjen.

  • Legg til den gitte listen over detaljer på billetten.

    • Feil kode
    • Vare/tjeneste du prøver å kjøpe på nett
    • Square Enix ID for kontobetalingsmetoden du prøver å bruke
    • Land hvor du fysisk befinner deg Land der kortet ble utstedt Type kredittkort brukt
    • Navnet på banken som utstedte kortet
    • Det totale antallet ganger betalingen din har blitt avvist.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvilke skritt må jeg ta for å autentisere SQUARE ENIX-kontoen min?

Ans. For å opprette en SQUARE ENIX-konto, gå til URL-en i e-posten og følg trinnene. Når registreringen er fullført, sendes en e-postbekreftelse til den registrerte e-postadressen.

Q2. Har du en Square Enix ID som brukernavn?

Ans. Hvis du vanligvis går inn på nettstedet med e-postadressen din, logger du bare på som vanlig (med e-postadressen din som ID). Din ID vil være i ID-boksen, som vil bli funnet i banneret øverst på siden.

Q3. Hva er en Square Enix-tjenestekonto?

Ans. En Square Enix-konto er en gratis konto som du kan bruke til å autentisere identiteten din på tvers av flere Square Enix-netttjenester. Bortsett fra applikasjonen for potensielle onlinetjenester, kan den også brukes til å koble flere IDer fra gjeldende tjenester til en enkelt Square Enix-konto og få tilgang til eksklusive funksjoner som er tilgjengelige eksklusivt for Square Enix-kontoinnehavere.

***

Vi håper denne artikkelen viser seg nyttig for å fikse Square Enix-feilkode i2501. Hvis du tilfeldigvis har noen forslag eller tilbakemeldinger om denne artikkelen, ta gjerne kontakt med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

  Hvordan konvertere HEIC-bilder til JPG på en Mac på den enkle måten