Fiks ERR_EMPTY_RESPONSE i Google Chrome

I dag er Google Chrome den mest populære nettleseren. Likevel kan du oppleve noen feil når du prøver å koble til et hvilket som helst nettsted. ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome er en av de mest frustrerende feilene når nettsiden din ikke svarer på forespørselen din. Du vil ikke motta data eller resultater for søkekriteriene dine. Denne feilen er gjennomgående i Chrome, og den kan dukke opp på alle nettsteder. Dette skjer på nettstedet ditt når du har internettproblemer og feil i nettleseren. Hvis du også står overfor det samme problemet, vil denne veiledningen om hvordan du fikser ERR_EMPTY_RESPONSE i Google Chrome hjelpe deg. Så fortsett å lese.

Slik fikser du ERR_EMPTY_RESPONSE i Google Chrome

Før du går over til feilsøkingsmetodene for å fikse denne feilen, bør du analysere hva ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome er. Denne feilen oppstår i Google Chrome-nettleseren, noe som indikerer en dårlig nettverkstilkobling. Mange brukere har rapportert at denne feilen ofte oppstår på grunn av en feil i nettleseren. Noen grunnleggende årsaker til ERR_EMPTY_RESPONSE-feil i Chrome er oppført nedenfor:

  • Utløpt domene
  • For mange nettleserbuffere
  • Midlertidige filer
  • Defekte utvidelser
  • Korrupte nettleserdata
  • Dårlig internettforbindelse
  • Inkompatible nettverksdrivere
  • Utdatert Chrome
  • Utdatert Windows-versjon
  • Feil på DNS-server

Foreløpige kontroller

Følg disse grunnleggende foreløpige kontrollene før du går til feilsøkingsmetodene.

  • Få tilgang til andre nettsteder: Hvis du ikke får tilgang til et bestemt nettsted i Chrome, kan det være andre årsaker, som skrivefeil, server nede for vedlikehold eller brannmurbegrensninger. Så, som en primær sjekk, naviger til en ny fane og søk etter andre nettsteder eller nettsider.

  • Koble til riktig nettverk: Dette er den mest åpenbare årsaken bak ERR_EMPTY_RESPONSE. Når Internett-tilkoblingshastigheten er lav eller ustabil, avbrytes tilkoblingen oftere. Du kan teste internetthastigheten din ved å kjøre en fartstest. Deretter kan du kjøpe en ny raskere internettpakke fra nettverksleverandøren din hvis nettverkshastigheten ikke er optimal.

  • Bytt ut defekte kabler: Prøv å se etter eventuelle defekte kabler. Bytt kabelen hvis noen del av den er ødelagt eller skadet.

Vi tilbyr et sett med effektive feilsøkingsmetoder som vil hjelpe deg med å fikse ERR_EMPTY_RESPONSE feil. Sørg for at du følger metodene i samme rekkefølge for å finne mer uanstrengte og permanente løsninger.

Metode 1: Start Google Chrome på nytt

Å starte Google Chrome på nytt vil løse alle de midlertidige feilene i nettleseren din, og dermed vil det være en enkel løsning på denne feilen. Å starte Google Chrome på nytt kan oppnås ved å lukke alle fanene én etter én i nettleseren og starte den igjen etter en stund. Den andre metoden er å starte den på nytt via Task Manager som instruert nedenfor.

1. Trykk Ctrl + Shift + Esc-tastene sammen for å starte Oppgavebehandling.

2. Søk nå og velg Google Chrome-oppgavene som kjører i bakgrunnen.

3. Velg deretter Avslutt oppgave som vist i bildet ovenfor eller høyreklikk på oppgaven og klikk på Avslutt oppgave.

3. Start systemet på nytt

4. Til slutt, restart Google Chrome og sjekk om du møter feilen igjen.

Metode 2: Slett midlertidige filer i systemet

Når systemet ditt har korrupte Chrome-filer eller registerfiler, vil du støte på en ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome-feil. Du kan løse denne feilen ved å slette de midlertidige filene i systemet. Følg deretter instruksjonene for å implementere det samme og fikse problemet med et tomt svar.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn %temp% og klikk på Åpne.

2. Velg her alle filer og mapper ved å trykke Ctrl + A-tastene samtidig og høyreklikk deretter på de valgte filene.

3. Velg alternativet Slett for å fjerne alle de midlertidige filene.

4. Til slutt, gå til skrivebordet og høyreklikk på papirkurven. Velg alternativet Tøm papirkurv for å slette dataene permanent fra Windows-PCen.

Metode 3: Bruk nytt inkognitovindu

Inkognitomodusen i Chrome-nettleseren er først og fremst ment for sikker og privat surfing. Den er laget for brukere som ikke vil at søkeloggen eller nylige sider skal lagres på enheten deres. Du kan ikke ta opp skjermene deres eller ta skjermbilder på grunn av personvernreglene. Den blokkerer informasjonskapsler, skjuler søkehistorikk og kan bla gjennom ønsket nettsted. Hvis du ikke vil fjerne favorittutvidelsene dine fra nettleseren din, kan du prøve en alternativ måte å bruke inkognitomodus for nettlesing i Chrome. Følg trinnene nedenfor for å implementere det samme.

1A. Gå til Google Chrome og klikk på ikonet med tre prikker. Her velger du alternativet Nytt inkognitovindu som vist.

1B. Alternativt kan du også trykke Ctrl + Shift + N-tastene sammen for å starte det nye inkognitovinduet.

Metode 4: Tøm Chrome Cache-filer

Formateringsproblemer og lasteproblemer kan løses ved å tømme bufferen og tømme informasjonskapslene i nettleseren din. Men når dagene går, buler cachen og informasjonskapslene i størrelse og brenner diskplassen. Du kan prøve å fjerne dem for å fikse ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome ved å implementere følgende trinn.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn chrome og klikk på Åpne.

2. Klikk deretter på ikonet med tre prikker > Flere verktøy > Slett nettleserdata… som illustrert nedenfor.

3. Sjekk følgende alternativer.

  • Informasjonskapsler og andre nettsteddata
  • Bufret bilder og filer

4. Velg nå alternativet All time for Tidsområde.

5. Klikk til slutt på Fjern data.

Metode 5: Tøm Chrome DNS Cache

Å tømme vertsbufferen for Google Chrome vil hjelpe deg med å fikse et tomt svar. Følg trinnene nedenfor.

1. Åpne Google Chrome-nettleseren.

2. Skriv nå chrome://net-internals/#dns i søkefeltet og trykk Enter-tasten.

3. Klikk Tøm vertsbuffer.

4. Velg nå Sockets og klikk deretter Flush socket pools.

5. Start nettleseren på nytt og sjekk om du har løst problemet.

Metode 6: Deaktiver utvidelser

Når du har for mange faner i systemet ditt, vil nettleser- og datamaskinhastigheten være veldig treg. I dette tilfellet vil ikke systemet ditt fungere normalt, noe som fører til en ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome-feil. Nå kan du lukke alle unødvendige faner og starte nettleseren på nytt. Hvis du har lukket alle fanene og fortsatt står overfor problemet, prøv å deaktivere alle utvidelsene. Følg instruksjonene nedenfor.

1. Start Chrome og skriv inn chrome://extensions i URL-linjen. Trykk Enter-tasten for å få listen over alle installerte utvidelser.

2. Slå av bryteren for utvidelsen (f.eks. Grammarly for Chrome) for å deaktivere den.

3. Oppdater nettleseren og se om feilen vises igjen eller ikke.

4. Gjenta trinnene ovenfor for å deaktivere utvidelsene én etter én for å sjekke om feilen er rettet eller ikke.

Metode 7: Oppdater eller tilbakerull nettverksdrivere

Hvis systemet ditt begynte å fungere feil etter en oppdatering, kan tilbakerulling av nettverksdriverne bidra til å fikse problemet med tom svar. Tilbakestilling av driveren vil slette den gjeldende driveren som er installert i systemet og erstatte den med den forrige versjonen. Dette vil eliminere eventuelle feil eller problemer i driverne og fikse ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome-problemet.

Alternativ 1: Oppdater driver

1. Skriv inn Enhetsbehandling i søkemenyen i Windows 10.

2. Dobbeltklikk på Nettverkskort for å utvide den.

3. Høyreklikk på den trådløse nettverksdriveren (f.eks. Qualcomm Atheros QCA9377 trådløs nettverksadapter) og velg Oppdater driver, som vist nedenfor.

4. Klikk deretter på Søk automatisk etter drivere for automatisk å laste ned og installere den beste tilgjengelige driveren.

5A. Nå vil driverne oppdatere og installere til den nyeste versjonen, hvis de ikke er oppdatert.

5B. Hvis de allerede er i et oppdatert stadium, vises meldingen De beste driverne for enheten din er allerede installert.

6. Klikk på Lukk-knappen for å gå ut av vinduet og starte PC-en på nytt.

Alternativ 2: Tilbakestill driveroppdateringer

1. Gå til Enhetsbehandling > Nettverkskort som tidligere.

2. Høyreklikk på Wi-Fi-driveren (f.eks. Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3168) og velg Egenskaper, som vist.

3. Bytt til fanen Driver og velg Rull tilbake driver, som uthevet.

Merk: Hvis alternativet for å rulle tilbake driver er nedtonet, indikerer det at datamaskinen din ikke har de forhåndsinstallerte driverfilene eller at den aldri har blitt oppdatert.

4. Gi grunnen til hvorfor du ruller tilbake? i tilbakeføring av driverpakke. Klikk deretter på Ja, som illustrert nedenfor.

5. Klikk deretter på OK for å bruke denne endringen. Til slutt starter du PC-en på nytt.

Metode 8: Deaktiver Windows Defender-brannmur (anbefales ikke)

Windows-brannmur fungerer som et filter i systemet ditt. Den skanner informasjonen på nettstedet som kommer til systemet ditt og blokkerer potensielt de skadelige detaljene fra å legges inn i det. Noen brukere rapporterte at ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome forsvant da Windows Defender-brannmuren ble slått AV. Følg disse trinnene for å deaktivere den og fikse problemet med et tomt svar.

Merk: Husk at systemet ditt vil være sårbart for skadelig programvare eller virusangrep etter at brannmuren er deaktivert. Derfor, hvis du velger å gjøre det, sørg for å aktivere det like etter at du er ferdig med å fikse problemet.

1. Start Kontrollpanel som instruert ovenfor og velg System og sikkerhet.

2. Klikk nå på Windows Defender-brannmur, som vist her.

3. Velg alternativet Slå Windows Defender-brannmur på eller av fra menyen til venstre. Se bildet nedenfor.

4. Merk av i boksene ved siden av alternativet Slå av Windows Defender-brannmur (anbefales ikke) der det er tilgjengelig på denne skjermen. Se gitt bilde.

5. Start systemet på nytt. Sjekk om ERR_EMPTY_RESPONSE er løst nå.

Metode 9: Fjern skadelig programvare fra Chrome

Få inkompatible programmer på enheten din vil utløse ERR_EMPTY_RESPONSE, og dette kan fikses hvis du fjerner dem helt fra systemet. Følg trinnene nedenfor for å fikse problemet med tomt svar ved å fjerne skadelig programvare.

1. Start Google Chrome og klikk på ikonet med tre prikker > Innstillinger som vist fremhevet.

2. Her klikker du på Avansert innstilling i venstre rute og velger Tilbakestill og ryd opp.

3. Velg nå alternativet Cleanup computer som vist nedenfor.

4. Klikk her på Finn-knappen for å aktivere Chrome for å finne skadelig programvare på datamaskinen din.

5. Vent til prosessen er fullført og fjern de skadelige programmene som er oppdaget av Google Chrome.

6. Start PC-en på nytt og sjekk om problemet er løst.

Metode 10: Oppdater Google Chrome

Hvis du har en utdatert nettleser, vil ikke de forbedrede funksjonene til nettsider eller nettsteder støttes. Oppdater Chrome-nettleseren for å fikse problemet med tom svar. Her er hvordan du gjør det.

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på ikonet med tre prikker for å utvide Innstillinger-menyen.

3. Velg deretter Hjelp > Om Google Chrome som illustrert nedenfor.

4. La Google Chrome søke etter oppdateringer. Skjermen viser meldingen Søker etter oppdateringer, som vist.

5A. Hvis oppdateringer er tilgjengelige, klikk på Oppdater-knappen.

5B. Hvis Chrome allerede er oppdatert, vises meldingen Google Chrome er oppdatert.

Metode 11: Avinstaller nylige oppdateringer

Hvis du møter det nevnte problemet etter å ha oppdatert Windows OS, kan surfeopplevelsen din på internett være inkompatibel med den nye oppdateringen, og i dette tilfellet avinstallerer du nylige oppdateringer på PC-en din. Du vil også få stabiliteten til PC-en din etter å ha avinstallert en defekt oppdatering. Slik gjør du det for å fikse et tomt svarproblem.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel og klikk på Åpne.

2. Sett Vis etter som store ikoner og klikk på Programmer og funksjoner for å fortsette.

3. Klikk nå på Vis installerte oppdateringer i venstre rute som vist her.

4. Velg nå den nyeste oppdateringen og klikk på Avinstaller-alternativet nedenfor.

5. Bekreft deretter forespørselen, hvis noen, og start PC-en på nytt.

Sjekk om du har løst problemet.

Metode 12: Tilbakestill Chrome

Tilbakestilling av Chrome vil gjenopprette nettleseren til standardinnstillingene, og det er flere muligheter for at du kan fikse den omtalte feilen. Følg trinnene nedenfor for å tilbakestille Google Chrome og sjekk om du er i stand til å fikse et tomt svarproblem.

1. Åpne Google Chrome og gå til chrome://settings/reset

2. Klikk på alternativet Gjenopprett innstillinger til de opprinnelige standardinnstillingene, vist uthevet.

3. Bekreft nå handlingen ved å klikke på Tilbakestill innstillinger-knappen.

Start nå nettstedet på nytt og sjekk om du fikser et tomt svarproblem.

Metode 13: Installer Google Chrome på nytt

Hvis ingen av metodene nevnt ovenfor har hjulpet deg, kan du prøve å installere Google Chrome på nytt. Hvis du gjør dette, løser du alle relevante problemer med søkemotoren, oppdateringer eller andre relaterte problemer som utløser ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome-problem.

Merk: Sikkerhetskopier alle favoritter, lagrede passord, bokmerker og synkroniser Google-kontoen din med Gmail. Avinstallering av Google Chrome vil slette alle de lagrede filene.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn apper og funksjoner, og klikk på Åpne.

2. Søk etter Chrome i Søk i dette listefeltet.

3. Velg deretter Chrome og klikk på Avinstaller-knappen vist uthevet.

4. Igjen, klikk på Avinstaller for å bekrefte.

5. Trykk nå på Windows-tasten, skriv inn %localappdata%, og klikk på Åpne for å gå til AppData Local-mappen.

6. Åpne Google-mappen ved å dobbeltklikke på den.

7. Høyreklikk på Chrome-mappen og velg Slett-alternativet som vist nedenfor.

8. Igjen, trykk på Windows-tasten, skriv inn %appdata% og klikk på Åpne for å gå til AppData Roaming-mappen.

9. Igjen, gå til Google-mappen og slett Chrome-mappen som vist i trinn 6 – 7.

10. Start PC-en på nytt.

11. Last deretter ned siste versjon av Google Chrome som vist.

12. Kjør installasjonsfilen og følg instruksjonene på skjermen for å installere Chrome.

Metode 14: Utfør systemgjenoppretting

Du kan ofte få ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome-feil etter en Windows-oppdatering. Hvis du støter på dette problemet, kan du gjenopprette systemet til forrige versjon. Følg disse trinnene for å utføre feilretting av tomt svar ved å gjenopprette PC-en.

Merk: Det anbefales å starte Windows 10 PC i sikkermodus før du fortsetter med systemgjenoppretting.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv kommandoprompt og klikk på Kjør som administrator.

2. Skriv inn kommandoen rstrui.exe og trykk Enter-tasten.

3. Klikk nå på Neste i vinduet Systemgjenoppretting, som vist.

4. Bekreft til slutt gjenopprettingspunktet ved å klikke på Fullfør-knappen.

Nå vil systemet bli gjenopprettet til sin forrige tilstand, og sjekk nå om problemet er løst.

Anbefalt:

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne utføre ERR_EMPTY_RESPONSE-fiks. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Også, hvis du har spørsmål/forslag angående denne artikkelen, slipp dem gjerne i kommentarfeltet.

  Slik spiller du Chrome Audio via separate enheter