Hvordan sende en melding på YouTube

YouTube er ikke plattformen du vanligvis forbinder med meldinger. Meldinger på YouTube var så upopulære at selskapet fjernet det i juli 2018. Heldigvis er det fortsatt en måte å sende meldinger på denne populære videodelingsplattformen uavhengig av hvilken enhet du bruker. Det er til og med noen alternative måter å komme i kontakt med din favoritt-YouTube på.

YouTube-meldinger på en stasjonær/bærbar datamaskin

Trinn 1

Logg på YouTube-kontoen din fra en nettleser og klikk på «snakkeboble»-ikonet ved siden av Varsler. Den er plassert øverst til høyre.

Rullegardinmenyen viser alle vennene du har koblet til. Hvis du vil legge til flere, klikker du på Venner i øvre høyre hjørne.

Videodelingsplattformen gir en liste over potensielle venner basert på Gmail-kontaktene dine, forutsatt at de også er på YouTube. Du kan invitere dem ved å klikke på det blå «venn»-ikonet.

Alternativt, klikk på Mer-menyen (tre vertikale prikker) og velg Inviter. Når vennen bekrefter invitasjonen, kan du begynne å chatte.

  Slik bruker du Se senere på YouTube

Steg 2

Klikk på profilen fra meldingsmenyen og chatten dukker opp nederst i vinduet.

Chat-menyen er grunnleggende. Skriv inn meldingen eller lim inn en URL, trykk enter, og du har sendt meldingen. Mer-menyen (tre vertikale prikker) lar deg legge til flere personer i chatten, se deltakere eller slette samtalen.

YouTube-meldinger via mobil

Du kan enkelt sende meldinger til en person på YouTube på en mobilenhet via YouTube-appen.

Merk: Ved å tappe på YouTube fra mobil Google Chrome kommer du til appen.

Start YouTube-appen og velg Innboks nederst på skjermen.

Følgende vindu viser deg en liste over venner du har koblet til. Trykk på personen du vil chatte med og skriv inn meldingen.

Mobil YouTube-meldinger er overlegen den i nettleseren. Først kan du velge og sende forskjellige uttrykksikoner fra tastaturet. Å skrive inn uttrykksikonene i nettleseren gjør det ikke til et bilde.

Du kan også søke etter nøkkelord og YouTube-videoer ved å trykke på tilleggsikonene i «Si noe …»-boksen. Ved å trykke på Mer-menyen (gjett hvor mange prikker det er) får du et Mute Notifications-alternativ, som ikke er tilgjengelig hvis du får tilgang til YouTube via nettleseren.

Gruppemeldinger

YouTube-appen for mobil lar deg opprette meldingsgrupper. Og igjen, dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis du bruker YouTube via nettleseren.

  Slik fikser du familiedeling på YouTube TV som ikke fungerer

Trykk på Ny gruppe fra innboksen og skriv inn navnet på gruppen. Trykk på Ferdig og trykk på Inviter venner for å legge til flere personer i gruppen.

Dette alternativet er ganske nyttig hvis du bruker YouTube for bedrifter, ønsker å markedsføre kanalen din eller kommunisere med følgerne dine.

Sende meldinger til din favoritt YouTuber

Sjansen er stor for at du ikke kan sende meldinger til favoritt-YouTuberen din ved å bruke metodene beskrevet ovenfor. Det er imidlertid en måte å omgå denne ulempen på. Og følgende triks gjelder både for mobil og stasjonær YouTube.

Klikk på kanalen du vil sende melding til, og naviger til Om-siden. Under detaljer, klikk på Vis e-post for å avsløre kontaktadressen. På skrivebordet må du kanskje bevise din menneskelighet ved å krysse av i en boks ved siden av «Jeg er ikke en robot»-utsagnet.

Likevel deler noen kanaler som Vox lett e-postene sine, så det burde være ganske enkelt å komme i kontakt med dem.

En annen måte å nå ut til en kanal/YouTuber på er å bruke Lenker-delen på Om-siden. Det er vanligvis lenker til Twitter, Instagram eller Facebook som gjør hele meldingsprosessen enklere.

  Hvorfor YouTube-videoer "laget for barn" har begrensede funksjoner

Noen tips og triks for veien

Tid sett

Gå til kontoen din og velg Tid sett for å se hvor mange timer du har brukt på å se videoer. Menyen gir deg også muligheten til å bli påminnet om å ta en pause hvis du lar deg rive med.

YouTube-historier

Du vet det kanskje ikke, men YouTube hoppet også med på historiene. Trykk på Abonnementer på en mobilenhet og sveip opp til du kommer til Stories. Trykk på historien du liker og sveip til venstre eller høyre for å se mer.

Begrenset modus

Det er svært lite innhold som kan merkes som kun for voksne på YouTube. Likevel, hvis du er bekymret for videoene barna dine ser på, går du til innstillingene og slår Begrenset modus på.

Skriv, send, svar

Med flere meldingsalternativer tilgjengelig på mobilappen, ser det ut til at YouTube oppmuntrer brukere til å chatte via plattformen. Selv om de er brukervennlige og enkle, er YouTube-meldinger ikke i nærheten av Facebook Messenger eller Instagram DM.

Du ville sannsynligvis begynt å bruke YT-meldingene mer hvis plattformen tillot direktemeldinger til YouTubere som ikke er vennene dine. Uansett, har du noen gang sendt meldinger til noen på YouTube? I så fall, send oss ​​en kommentar nedenfor.