Slik legger du til venner på Nintendo Switch

Det er noen forskjellige måter å legge til noen som en venn på Nintendo Switch, alt fra de notorisk vanskelige 12-sifrede vennekodene til å legge til folk som deler Wi-Fi-nettverket ditt – med flere metoder på vei også.

Likevel, Switchs minimalistiske brukergrensesnitt gjør det ikke alltid åpenbart hvordan man legger til venner, så vi har samlet alle tilgjengelige metoder akkurat nå, så vel som Nintendos planer for fremtiden.

Slik legger du til venner på Switch

Først må du få tilgang til brukersiden din på selve bryteren. Dobbelttrykk på brukerikonet ditt øverst til venstre på startskjermen for å komme til din personlige profil, hvorfra du kan se vennelisten din og muligheten til å legge til nye venner.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du koble brukersiden din til en Nintendo-konto. Hvis du allerede har en, er det bare å logge på kontoen fra Switch, men hvis ikke må du opprette en. Du kan faktisk ikke gjøre det fra selve bryteren, så følg i stedet guiden vår for å opprette en Nintendo-konto, og når du er ferdig kan du logge på fra konsollen.

  Slik forhindrer du at Hulu-feilkoden P-DEV322 skjer

Legg til venner ved å bruke vennekoder

Alles minst favoritt måte å legge til venner på nettet er tilbake med Switch, og like klumpete som alltid. Ved lansering er vennekoder standardmåten for å legge til venner for Nintendos nettjeneste, så her er hvordan du bruker dem.

Først trenger du en av vennene dine for å sende deg deres 12-sifrede vennekode, oppført under Profil-delen av brukersiden deres. Alternativt kan du hente din egen kode fra siden din og sende den til dem, men dere trenger ikke begge å gjøre det.

Når du har koden deres, gå til brukersiden din og gå til Legg til venner, og velg deretter «Søk med vennekoder». Bare skriv inn den 12-sifrede koden, og med litt flaks bør du se profilen deres dukke opp – i så fall trykker du ganske enkelt «Send venneforespørsel», og de skal få et varsel på konsollen deres. Stort sett smertefritt, bortsett fra tullet med å sende hverandre koden i utgangspunktet.

  Hvordan selge din gamle iPhone for topp dollar

Legg til venner i nærheten

Langt enklere (avhengig av geografi) er det nye alternativet for å legge til venner hvis Switch-konsoller er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som din. Du finner dette alternativet under «Søk etter lokale brukere», som vil be hver av dere velge et samsvarende symbol for å bekrefte at dere vil legge til hverandre – dere skal da kunne se hverandres profiler.

Legg til venner du har spilt med online

Alternativet «Søk etter brukere du har spilt med» lar deg se en liste over personer du har spilt med online for å legge dem til som venner, så hvis du avbryter noen i Mario Kart, vil du kunne legge dem til og sørge for at du kan slå dem på nytt.

Legg til venner fra Nintendo-smarttelefonspill

En annen måte å legge til venner på Switch er enda tettere knyttet til Nintendo-kontoen din. Hvis du har brukt samme konto til å spille noen av Nintendos nylige mobilspill, inkludert Miitomo, Super Mario Run og Fire Emblem Heroes, kan du raskt legge til noen av vennene dine fra disse spillene på Switch.

  Slik bruker du Canonicals Livepatch-tjeneste på Ubuntu

De vil dukke opp som «Foreslåtte venner» på hovedsiden «Legg til en venn» – bare bla ned under de andre alternativene for å finne dem. Det vil til og med fortelle deg hvilket spill du kjenner dem fra, for å unngå for mye forvirring.

I fremtiden: 3DS-venner, sosiale medier og mer

Akkurat nå er dette alle måtene du kan legge til venner på Switch, men Nintendo har flere planer. For det første sa selskapet at noen spill vil støtte muligheten til å legge til venner i spillet – uten tvil nyttig når du spiller online og ønsker å legge til noen du nettopp har spilt noen runder med.

Selskapet vil også forbedre delen «Foreslåtte venner» til å inkludere ikke bare vennene dine fra Wii U og 3DS, men også venner fra de sosiale nettverkssidene du har koblet Nintendo-kontoen din til, noe som uten tvil vil bli den enkleste måten. å legge til personer du kjenner fra den virkelige verden.