Fix Microsoft Setup Bootstrapper har sluttet å virke

I Microsoft Office-versjoner 2013, 2016 og 2019 brukes bootstrapper-programvaren til å initialisere en app skrevet ved hjelp av Composite Application Library. Det reduserer antall avhengigheter under installasjonsprosessen. Hvis du står overfor en feil med Microsofts oppsett som bootstrapper har sluttet å virke, vil denne artikkelen lede deg gjennom mange feilsøkingsprosedyrer som andre brukere har tatt for å fikse problemet. Men før vi hopper på det, la oss først se årsakene til dette problemet.

Slik fikser du Microsoft Setup Bootstrapper har sluttet å virke på Windows 10

Vi undersøkte dette problemet ved å gjennomgå en rekke brukerklager samt reparasjonsprosessene som ble brukt av de mest berørte kundene for å løse Microsofts oppsett av bootstrapper har sluttet å virke problem på Windows 10. I følge vår forskning er det mange faktorer som er kjent for å forårsake dette problemet:

  • Installasjonen er ikke i stand til å kommunisere med MS-servere på grunn av tredjeparts antivirus: Flere antiviruspakker (McAfee, Avast og noen få andre) har vist seg å være overbeskyttende når det gjelder å la Office-installasjonen få noen nødvendige komponenter fra Internett. Hvis dette er tilfelle, bør du kunne fikse problemet ved å slå av sanntidsbeskyttelse eller fjerne sikkerhetspakken helt.

  • Korrupte registernøkler eller installasjonsfiler: En annen mulighet for dette problemet er at enkelte registernøkler eller essensielle filer som kreves for Microsoft Office-installasjon, har blitt ødelagt. I denne omstendigheten bør et Microsoft-verktøy som kan håndtere lignende saker vurderes.

  • Inkompatibilitet forårsaket av IObit-programvareprodukter: Mange kunder tror at dette problemet oppsto som et resultat av inkompatibilitet produsert av noen få IObit-programvareprodukter. Den eneste metoden for å finne ut hvem som er ansvarlig for problemet er å fjerne hvert IObit-produkt en etter en til problemet ikke lenger er tilstede.

  • Task Scheduler er deaktivert i Registerredigering: Microsoft Office krever Task Scheduler for å programmere en rekke oppgaver. Hvis Task Scheduler er slått av på PC-en, får du denne meldingen hver gang Office-tjenesten prøver å bruke den. Hvis dette er tilfelle, kan du fikse problemet ved å bruke Registerredigering for å aktivere oppgaveplanleggeren på nytt.

  • Oppdateringsprosessen blir hemmet av AppCompatFlags: Det viser seg at én registernøkkel (AppCompatFlags) har stor sjanse for å bryte og gjøre hele Office-pakken ubrukelig. I dette scenariet kan du løse problemet ved å avinstallere Office og bruke Registerredigering for å slette den problematiske nøkkelen.

  • Eldre Office-versjon på Windows 10: Dette problemet kan dukke opp hvis du prøver å installere den eldre versjonen. I dette tilfellet kan du unngå problemet ved å kjøre det primære installasjonsprogrammet (OfficeSetup.exe) i kompatibilitetsmodus.

Metode 1: Avinstaller tredjeparts antivirus- og IObit-programvare

Hvis du har installert tredjeparts antivirus- eller lObit-programvare, er den første og enkleste løsningen for å reparere Microsofts oppsett-bootstrapper-problem å avinstallere den. Som det viser seg, vil visse overbeskyttende antivirusprogrammer hindre Microsoft Office-pakken fra å oppgradere, noe som resulterer i at Microsofts oppsettsoppstarter har sluttet å fungere. Hvis dette scenariet gjelder deg, kan du kanskje løse problemet ved ganske enkelt å slå av sikkerhetspakkens sanntidsbeskyttelse.

Merk: Trinnene for å oppnå dette kan variere avhengig av hvilken antiviruspakke du bruker. Få brukere uttalte at problemet først ble løst etter at de avinstallerte deres tredjeparts antivirus helt.

1. Trykk Windows + R-tastene samtidig for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv appwiz.cpl og klikk på OK for å åpne programmer og funksjoner.

3. Finn tredjeparts antivirus og/eller IObit, høyreklikk på det og velg Avinstaller som vist nedenfor.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fjerne programvaren fra datamaskinen

5. Start PC-en på nytt og start programvaren som utløste Microsofts oppsettsoppstartsfeil

Metode 2: Aktiver Task Scheduler på nytt

Flere brukere som hadde problemer med Microsofts oppsett-bootstrapper har sluttet å bruke feilen, har rapportert at problemet ble reparert etter å ha aktivert oppgaveplanleggeren på nytt. Her er en trinn-for-trinn-guide for hvordan du oppnår det:

1. Start dialogboksen Kjør og skriv regedit og trykk Enter-tasten for å åpne Registerredigering

2. For å gi administratorrettigheter, klikk Ja når du blir bedt om det av brukerkontokontroll-ledeteksten.

3. Utvid HKEY_LOCAL_MACHINE-nøkkelen ved å bruke venstre rute i Registerredigering

4. Deretter utvider du SYSTEM-tasten

5. Gå til CurrentControlSet

6. Klikk på Tjenester

7. Klikk på Tidsplan

8. Dobbeltklikk Start i vinduet til høyre på Schedule-tasten som vist.

9. Endre startverdidata til 2 og base til heksadesimal

10. Etter å ha klikket OK for å lagre endringene, lukker du Registerredigering og starter PC-en på nytt.

Metode 3: Avinstaller MS Office og slett AppCompatFlags Key

Flere bekymrede brukere uttalte at problemet bare ble løst når de fullstendig avinstallerte Office og slettet en nøkkel kalt AppCompatFlags ved hjelp av Registerredigering. Flere brukere hevdet at etter å ha utført dette og installert Microsoft Office-pakken på nytt, var de i stand til å åpne et hvilket som helst Microsoft Office-program uten å få Microsofts oppsett bootstrapper har sluttet å operere problemet.

Trinn I: Avinstaller MS Office Suite

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Kontrollpanel og klikk på Åpne.

2. Sett Vis etter > Store ikoner og klikk på Programmer og funksjoner.

3. Høyreklikk på Microsoft Office Suite og velg alternativet Avinstaller.

Trinn II: Slett AppCompatFlags Key

1. Start Registerredigering fra Kjør-dialogboksen.

2. Naviger til følgende sti:

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionAppCompatFlags

3. Slett AppCompatFlags ved å høyreklikke på det og velge Slett.

4. Start PC-en på nytt og åpne programmet som utløste problemet for å se om problemet er løst

Metode 4: Åpne Setup.exe i kompatibilitetsmodus

Noen brukere har rapportert at de var i stand til å komme forbi Microsofts oppsett. Bootstrapper har sluttet å virke feil under forsøk på å installere en tidligere Office-versjon (Office 2010, Office 2013) ved å kjøre installasjonsprogrammet (OfficeSetup.exe) i kompatibilitetsmodus. Slik gjør du det:

1. Start Filutforsker ved å trykke på Windows + E-tastene.

2. Gå til Denne PCen > Windows (C:) > Programfiler

3. Høyreklikk OfficeSetup.exe i installasjonsmappen og velg Feilsøk kompatibilitet fra alternativene.

4. I vinduet Programkompatibilitetsfeilsøking klikker du på Prøv anbefalte innstillinger

5. Test programvaren ved å klikke på Test programmet og sjekk om oppsettet åpnes uten feilmeldingen

6. Hvis alt ser bra ut, klikker du Neste og deretter Ja, lagre disse innstillingene for dette programmet

7. Gå tilbake til installasjonsprogrammet og fullfør installasjonen

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er en Microsoft oppsett bootstrapper-programvare, og hva gjør den?

Ans. Microsoft Setup Bootstrapper er en komponent som brukes til å starte en sammensatt applikasjonsbibliotekbasert applikasjon i Microsoft Office 2013, 2016 og 2019. Hensikten med denne banebrytende teknologien er å gjøre installasjonen så enkel som mulig.

Q2. Hva er en bootstrapper-programvarefeil, og hva forårsaker den?

Ans. Hvis du ser en feil som denne når du starter oppstarteren, er det sannsynlig at antivirusprogramvaren din har skylden. Dette innebærer ganske enkelt at antivirusprogramvaren din har identifisert filen bootstrapper.exe som en mulig infeksjon og satt den i karantene.

Q3. Hva er bootstrap.exe?

Ans. Bootstrap.exe er et helt lovlig program. Intel Services Manager er navnet på prosessen. Den ble laget av Intel Corporation og tilhører programvaren LiveUpdate. C:/Program Files er et hyppig sted for det. For å spre virus oppretter programmerere av skadelig programvare flere skadelige apper og kaller dem Bootstrap.exe.

***

Vi håper du fant denne informasjonen nyttig og at du klarte å løse problemet med Microsofts oppsett av bootstrapper har sluttet å virke. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Legg igjen spørsmål eller kommentarer i feltet nedenfor

  Hvordan fungerer hodetelefoner med beinledning?