Hvordan kontakte TikTok Support

De fleste av dere kjenner TikTok. Det er en videosentrert sosial medieplattform som har fått enorm popularitet. De gjør det mulig for brukere å se, lage korte videoer om ethvert emne innen 15 sekunder, og dele dem med andre via mobiltelefon. Noen ganger må du kontakte TikTok for støtte siden du kan få problemer. Hvis du leter etter hvordan du kontakter TikTok og hva er TikTok-kundestøttetelefonnummer eller e-postadresse, så vil denne veiledningen hjelpe deg.

Hvordan kontakte TikTok Support

Det ukjente faktum for mange er at ideen om TikTok stammer fra appen Musical.ly. Nå, virker denne appen kjent for deg? Når du tenker på det, kan du finne ut at det var til stede før TikTok. Faktisk kan du si at Musicaly.ly er forgjengeren til TikTok. Kontoene til Musicaly.ly migrerte automatisk til TikTok da det kinesiske teknologiselskapet ByteDance kjøpte det. Selv om den stammer fra Musicaly.ly, er appen TikTok kjent for unike funksjoner som å redigere innspilte videoer med filtre, effekter og bakgrunnsmusikk og laste dem opp direkte, samarbeide for å lage duettvideoer selv på forskjellige steder. Problemer er uunngåelige med sitt brede utvalg av innhold, funksjoner og alternativer.

Hvorfor trenger du å kontakte TikTok?

Før vi går til hvordan du kontakter TikTok, la oss sjekke hvorfor du faktisk må gjøre det:

  • Kontobegrensning: Du må kontakte TikTok hvis kontoen din har blitt begrenset.

  • Shadow-ban: Hvis i tilfelle kontoen din har blitt utestengt, må du vite hvordan du kontakter TikTok for å løse problemet.

Hva er TikTok-støttetelefonnummeret?

Når du søker på nettet etter et TikTok-støttetelefonnummer, vil du bli overrasket over at du ikke finner et. Dessverre har ikke TikTok-appen et telefonnummer å ringe og få hjelp. Alternativt kan du kontakte dem via TikTok kundestøtte e-post eller andre sosiale medieplattformer. E-posten for TikTok kundestøtte er [email protected] Men husk at det er flere e-postadresser tilgjengelig for forskjellige typer informasjon du trenger eller forskjellige steder du bor, som er gitt i artikkelen mer detaljert.

Det er også andre måter å kontakte TikTok på enn fra TikTok kundestøtte-e-post. Sjekk det ut og lær hvordan du kontakter TikTok basert på ditt behov.

Metode 1: Via Facebook

Du kan besøke den offisielle TikTok-kontoen på Facebook-plattformen for å finne informasjon. På siden kunne du se innlegg, videoer, informasjon om annonser, bilder og så videre som muligens kan gi deg relevante løsninger. Vær oppmerksom på at du ikke kan sende en melding direkte via Facebook, men å kommentere innlegget deres kan gi deg et svar.

Metode 2: Via Twitter

For å kontakte TikTok via Twitter-plattformen, må du orientere problemet gjennom en melding og sende det direkte til @TikTokSupport Twitter-håndtak. De svarer på meldingene da de er tilgjengelige syv dager i uken fra 08.00 til 17.00 PST.

Metode 3: Via TikTok-tilbakemeldingsskjema

Du kan kontakte det offisielle TikTok-teamet ved å bruke tilbakemeldingsskjemaet når du står overfor problemer som kontoforbud, funksjonsforespørsel, skaperfond, rapportering av misbruk og så videre. Du kan finne forskjellige forhåndsbestemte årsaker på tilbakemeldingsskjemasiden og velge en i henhold til problemet ditt. Slik kontakter du TikTok-støtte ved å følge trinnene nedenfor.

1A. Åpne Tilbakemeldingsskjema for Tiktok i en nettleser på skrivebordet/bærbaren.

1B. Åpne nevnte lenke i telefonens nettleser som vist.

2. Fyll inn de nødvendige opplysningene på skjemaet. Her er e-postadressen din obligatorisk.

3. Oppgi ditt TikTok-brukernavn, selv om det er valgfritt.

4. Velg et relevant alternativ i emnefeltet og skriv inn problemet du har under Hvordan kan vi hjelpe? seksjonsboks.

5. Hvis du har noen skjermbilder å gi TikTok, klikk på Last opp-koblingen og del den.

Merk: Du kan legge ved opptil 10 dokumenter. Dette er valgfritt.

6. Bekreft erklæringen og klikk på Send for å sende inn skjemaet. Når den er sendt inn, vil TikTok komme tilbake til deg via e-postadressen du oppga.

Metode 4: Send e-post til TikTok Support

For enhver sosial medieplattform kan du finne kontaktstøtte via e-post. På samme måte kan du kontakte TikTok-støtte via e-post på deres offisielle side. Det er fire typer e-post tilgjengelig i TikTok. Sjekk ut TikTok-kundestøttens e-postadresser og deres formål gitt nedenfor. Velg deretter en i henhold til dine krav.

Alternativ I: Bedriftsforespørsler

Hvis du er en influencer eller begynner å bli en og ønsker å finne ut om TikToks utbetalingsprosess, send dem via e-postadressen som er nevnt nedenfor. Disse e-postadressene er stedsspesifikke. Velg derfor en for din region eller land. Du kan også skrive e-posten på ditt morsmål med en tydelig forklaring, og du vil få svar fra samme språk. Hvis du har mottatt svar på engelsk, kan du bytte til det samme for videre samtaler. Følgende er noen e-postadresser for TikTok kundestøtte.

Alternativ II: Annonsehenvendelser

Hvis du ønsker å annonsere for virksomheten eller merkevaren din og ønsker å spørre om det, send spørsmålene dine via e-postadressen [email protected] TikTok-støtteteamet vil gi alle annonserelaterte detaljer du trenger for å markedsføre bandet ditt.

Hvis annonsen din forårsaker et problem eller kampanje relatert til annonsen ikke gir resultater, send gjerne en e-post til [email protected] med en detaljert forklaring av problemet ditt.

Alternativ III: Presseforespørsler

For å få ekte og nøyaktig informasjon om appen TikTok, dens funksjoner og de siste oppdateringene, ikke nøl med å kontakte TikTok-teamet ved å bruke e-posten [email protected]

Alternativ IV: Generelle henvendelser

TikTok tar gjerne imot tilbakemeldinger eller forslag du ønsker å gi. Dette er e-postadressen for TikTok kundestøtte [email protected] hvor du kan sende dine ideer, anbefalinger, tilbakemeldinger og generelle spørsmål.

Metode 5: Rapporter en problemside via TikTok

Hvis du sliter med noen funksjoner på appen, kan du rapportere det via selve TikTok-appen. Slik kontakter du TikTok-støtte fra appen. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor.

1. Åpne TikTok og logg på kontoen din.

2. Trykk nå på Meg for å gå til TikTok-profilen din.

3. Trykk på de tre prikkene for å gå til siden for innstillinger og personvern

4. Trykk på Support i overskriften, og velg deretter Rapporter et problem.

5. Du kommer til Tilbakemelding og hjelp-siden.

6. På slutten av siden trykker du på Nei hvis problemet ikke er løst.

7. Trykk på alternativet Har fortsatt problemer.

8. Beskriv problemet på siden Rapporter et problem

9. Trykk på Rapporter for å sende inn rapporten til TikTok.

Når de er kontaktet av støtteteamet, svarer de vanligvis innen noen få timer. Hvis de ikke svarte, kan det skyldes økt trafikk av e-poster de må svare på. Du må vente litt til. Men hvis det har gått for lenge, kan du sende en oppfølgingsmail og sjekke den.

Profftips: TikTok-brukerretningslinjer

Sørg alltid for at TikTok-kontoen din ikke har gjort noe mot TikTok-retningslinjene. Og så vil denne veiledningen hjelpe deg med å kontakte TikTok-støtteteamet. Ting du ikke bør gjøre i TikTok er oppført nedenfor.

  • Ikke legg ut noen slagord eller symboler assosiert med terrorisme eller noen annen hatgruppe da de anses som farlig innhold i TikTok. TikTok gjør imidlertid et unntak for pedagogisk innhold.

  • Unngå å legge ut ulovlig innhold relatert til narkotika, å gjøre skade og farlige skøyerstreker, fremme hat og utføre ulovlige aktiviteter.
  • Legg aldri ut innhold som skader andre, likt hatytringer, mobbing og trakassering, og mest sannsynlig vil TikTok utestenge kontoen din.
  • Vokt dere for å legge ut innhold med voldelig selvskading, selvmord, dyremishandling og drap.
  • Ikke legg ut noe som anses med nakenhet, da det er mindreårige tilstede i TikTok, som kan betraktes som overgrep og utnyttelse av barn.
  • Ikke selg våpen og ammunisjon via appen, siden TikTok begrenser våpensalg.
  • Utfør aldri farlige handlinger for å vise deg frem.
  • Vær forsiktig med plattformsikkerhet. Ikke prøv å omgå sikkerheten, begrensningene og retningslinjene satt av TikTok.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvor lang tid vil TikTok-støtteteamet bruke på å svare?

Ans. TikTok-støtteteamet tar bare noen få timer, men tiden kan forlenges hvis det kommer mange tilbakemeldinger.

Q2. Hva er aldersgrensen for å bruke TikTok?

Ans. Du må være minst 13 år gammel for å ha en TikTok-konto. Men appen har ikke noe verifiseringsverktøy for å bekrefte alderen.

Q3. Er TikTok tilgjengelig på iOS?

Ans. Ja, du kan laste ned TikTok på iOS-enheter. Appen er tilgjengelig på 40 språk.

***

Vi håper at du har lært hvordan du kontakter TikTok-støtte. Fortell oss hva du vil lære videre. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor.

  Hva er TikTok, og hvorfor er tenåringer besatt av det?