Hvordan lage en fotokollasje på iPhone

De sier at et bilde er verdt tusen ord. Vel, en fotokollasje er verdt ti tusen ord! Og, ja, du kan lage en fotokollasje rett på iPhone, noe som er kult.

Fotokollasjer er en fantastisk måte å dele mer enn ett bilde i et enkelt innlegg eller dele en historie. Det er hundrevis av mulige situasjoner eller scenarier der du vil lage og dele en collage.

Kanskje du nettopp har fått deg en ny valp, eller har nettopp fått en rekke nye antrekk du vil vise frem til vennene dine, eller kanskje er det barnets bursdag. En fotokollasje er en fin måte å vise folk hva du er begeistret for akkurat nå.

Mens iPhone ikke har en innebygd funksjon som lar deg lage en fotokollasje, er det selvfølgelig en app for det. Vel, mer som det er dusinvis av apper for det.

Hva er den beste fotokollasjeappen for iPhone?

Med dusinvis av apper for å lage en fotokollasje med iPhone, kan det være vanskelig å velge hvilken du skal bruke.

Vi her i TechJunkie kan hjelpe ved å begrense valgene våre til de fire nedenfor, og ta hensyn til følgende egenskaper som vi synes er viktige:

  • Nylige oppdateringer av appen: Mange fotokollasje-apper har blitt forlatt, og fungerer dårlig med bilder tatt på iPhone 7 eller nyere.
  • Høye stjernerangeringer: Appene oppført nedenfor har en gjennomsnittlig stjernerangering i appbutikken på 4+.
  • Et høyt antall stjernerangeringer: De beste appene har mange brukere, så vi rangerte basert på antall stjernerangeringer hver av disse appene hadde mottatt, noe som betyr at mange mennesker har brukt og vurdert alle disse tre appene.
  • Gratis app-funksjonalitet: Fotokollasje-apper for iPhone kan være kostbare, både å kjøpe og, etter at du har kjøpt den, å kjøpe tilleggsfunksjonalitet gjennom kjøp i appen.
  • Utvalg av fotokollasjeoppsett: iPhone-fotokollasjeappene som er oppført nedenfor kommer med dusinvis eller hundrevis av tiltalende alternativer for å legge ut bildene dine, noe som sikrer at du kan finne en som passer bildemålene dine.
  Hvordan ikke ha 100 nettleserfaner åpne

PhotoGrid Photo & Collage Maker

PhotoGrid er en video- og bildekollasjeskaper, og en fotoredigerer. Med titalls millioner brukere er PhotoGrid et av de beste valgene hvis du ønsker å lage fotokollasjer på iPhone.

PhotoGrid-appen kommer lastet med over 300 forskjellige oppsett, så du vil aldri gå tom for måter å kombinere bildene dine på fantastiske måter som vil imponere publikum.

Det er også noen forskjellige redigeringsverktøy i appen som kan gjøre bildene i collagen din enda bedre. Appen har også en rekke klistremerker, bakgrunner og fonter for å dekorere collagene dine.

Endelig er denne populære appen helt gratis!

Hvis du er en Instajunkie, er PhotoGrid appen for deg. Den leveres forhåndslastet med fotokollasjemaler for det beryktede 1:1 Instagram-forholdet, samt 16:9 for å lage perfekte Instagram Story-kollasjer.

Bilde collage

Hvis du vil ha en av de mest funksjonelle appene for å lage fotokollasjer for iPhone, da Bilde collage er appen for deg. Over 190 millioner mennesker har brukt denne bildekollasjeappen til å lage fantastiske grupperinger av favorittbildene deres.

Pic Collage inkluderer en rekke maler, måter å dekorere collagen på, legge til tekst, berøringsbevegelser og mer. Appen har også en ren design og er veldig enkel å bruke. Pic Collage gjør det også enkelt å dele collagene dine på forskjellige sosiale mediekontoer.

  Slik setter du inn et bilde eller annet objekt i Microsoft Office

Den eneste ulempen er at Pic Collage ikke er helt gratis. Hvis du vil ha tilgang til avanserte funksjoner eller vil fjerne vannmerket fra bildene dine, må du betale abonnementsavgiften på $4,99/måned, noe som ikke er dårlig for en kvalitetsapp.

Fotokollasje av Collageable

Hvis du søker etter «fotokollasje» i App Store, får du mange resultater. Finn appen laget av «Collageable.»

Fotokollasje inkluderer hundrevis av collage-oppsett, rammer, klistremerker og kroppsfiltre for å få bildene dine til å se så bra ut som mulig.

Instagrams layout for å lage en fotokollasje på din iPhone

Layouten er enkel å bruke og fungerer selvfølgelig bra med Instagram. Slik lager du en fotokollasje ved hjelp av Layout av Instagram på din iPhone.

  • Installer og åpne Layout-appen.
  • Startskjermen viser bildene fra biblioteket ditt, og du kan sortere ved å trykke på Ansikter eller Nylig nederst på skjermen.
  • Trykk på bilder for å legge dem til (merk hakemerket som indikerer bildene du har valgt)
  • Bla gjennom ulike kollasjalternativer øverst på skjermen, og velg deretter ett alternativ.
  • Klyp to fingre åpne eller lukkede over skjermen for å zoome inn eller ut av et bilde.
  • Alternativer nederst lar deg rotere gjennom bilder, erstatte et bilde eller legge til en kantlinje på et bilde.
  • Når du har fullført arbeidet med bildeoppsettet, trykker du på lagre.
  • Se mot bunnen av skjermen for delingsalternativer.
  • Tips for å lage en fotokollasje på din iPhone

    Når du bruker disse appene, husk at en fotokollasje ikke bare er en haug med tilfeldige bilder som henger sammen. I stedet skal bildene hjelpe deg med å fortelle en historie eller demonstrere et bestemt tema.

      DisplayPort 2: Hva er annerledes og hvorfor det betyr noe

    For best resultat, husk disse tipsene for å lage en enestående fotokollasje som folk vil elske:

    • Bruk seriemodus for å ta en sekvens med bilder, og bruk deretter disse bildene til collagen.
    • Fortell en historie fra start til slutt ved å bruke fotokollasjen din som lerret for historien din.
    • Velg bilder som alle har samme farge eller tekstur for fotokollasjen din.
    • Bland nærbilder med fjerne scener for å gi seeren en følelse av kontrast.

    Mens de tre fotokollasjeappene er gode valg, er det mange flere der ute som du kan prøve hvis du ønsker det.

    De har alle forskjellige funksjoner og alternativer, så finn den du liker best, og rull med den. De fleste er gratis eller svært rimelige, så det er enkelt å bytte dem eller prøve noen forskjellige – og forhåpentligvis vil du ende opp med noen fantastiske fotokollasjer i prosessen.

    ofte stilte spørsmål

    Kan jeg lage en collage uten å bruke tredjepartsapper?

    Dessverre tilbyr ikke iOS en naturlig fotokollasjefunksjon i redigeringsfunksjonene til appen. Dette betyr at du trenger et tredjepartsprogram for å lage collagen.

    Hvordan blir jeg kvitt vannmerker etter redigering?

    Etter å ha laget collagen din, trykker du på nedlastingsknappen for å lagre bildet på telefonen eller dele det med en annen app som Instagram. Du kan legge merke til at utviklerne av applikasjonen du brukte la til et vannmerke. u003cbru003eu003cbru003e I hovedsak koster apputvikling penger, og derfor er vannmerker inkludert for å trekke andre til appen du brukte. I denne situasjonen er de nyttige. Men noen ganger kan vannmerker skjule bildet ditt og designet ditt. Den eneste løsningen på dette er å ta et skjermbilde av den ferdige collagen mens den fortsatt er i redigeringsprogrammet. Deretter kan du laste opp skjermbildet etter å ha beskåret det. u003cbru003eu003cbru003e Vi anbefaler imidlertid å la vannmerket stå i tilfelle vennene dine vil vite hvilken collage-app du brukte, slik at de kan bruke den til.