5 måter å få Netflix med rabatt

Hvor mye betaler du for underholdning? Når Netflix er en av de dyre streamingplattformene, er svaret mye. Du kan velge den beste Netflix-planen for deg, men det vil ikke endre det faktum at den fortsatt er dyrere enn mange andre. Så hvis du ønsker å spare penger på Netflix-abonnementet ditt, her er 5 måter å få Netflix med rabatt.

Få rabatter på Netflix-abonnementer (2022)

Selv om Netflix i seg selv ikke tilbyr rabatter, er det faktisk mange måter du lovlig kan få et rabattert abonnement for Netflix på. Vi vil ta en titt på alle metodene du kan bruke for å spare penger på Netflix og svare på noen av de vanligste spørsmålene om rabatterte Netflix-planer.

Som alltid kan du bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å navigere gjennom denne artikkelen og hoppe videre til en seksjon som vekker din interesse.

Tilbyr Netflix rabatter?

Dessverre tilbyr ikke Netflix noen offisielle rabatter. Det gjorde det aldri, noe som er ganske overraskende fordi andre strømmeplattformer som Amazon Prime og YouTube Premium i det minste tilbyr studentrabatter. Store teknologiselskaper bruker ofte denne metoden for å lokke nye brukere til plattformen deres. Du vil imidlertid ikke finne Netflix som tilbyr rabatter for å gjøre det. De fokuserer på å lage kvalitetsinnhold og forventer at folk blir med på det de tilbyr. Det beste du kan få er et mobilabonnement på én skjerm for begrensede land, som fortsatt er dyrt enn andre strømmetjenester.

Når det er sagt, hvis du finner et tredjepartsnettsted som sier at de tilbyr Netflix-rabatter, hold deg unna det. Det er høyst usannsynlig at et slikt tilbud vil være tilgjengelig i fremtiden også. Derfor er det lurt å holde seg unna lyssky nettsteder som promoterer Netflix-svindel.

Andre måter å spare penger på et Netflix-abonnement

Det er ingen grunn til å føle seg nede hvis Netflix ikke tilbyr noen rabatt. Du kan alltid spare penger ved å bruke smarte triks for Netflix. For eksempel, gruppekjøp et Netflix-abonnement og nyt det med venner og familie. Folk over hele verden bruker denne metoden for å få mest mulig ut av kontoene sine. Selv selskapets administrerende direktør har innrømmet at det er flere brukere enn Netflix-kontoer. Husk at selskapet ikke markedsfører bruk av andres Netflix-konto, og de prøver å finne en måte å stoppe dette på. Faktisk kunngjorde Netflix nylig at de tester en ny funksjon der de vil belaste brukere for å dele Netflix-passordene sine.

  Hvordan laste ned en streaming video

Her kjøpte vi deg noen mindre kjente metoder for å spare penger på Netflix-abonnementet ditt.

Kjøp gavekort

Da andre plattformer ga en rabatt for å bringe folk til plattformene deres, valgte Netflix en annen tilnærming. Det pleide å selge rimelige gavekort til Netflix i butikker, som du kan løse inn på nettsiden deres. Slike kort er vanskelig å finne til samme pris i disse dager. Likevel kan du kjøpe Netflix-gavekort fra forhandlere og andre kilder som Amazon og PayPal.

Å kjøpe gavekort vil ikke gjøre Netflix-abonnementet billigere. Derfor er det et andre lag til denne metoden for å spare penger. Du kan be dine hjelpsomme venner om å kjøpe dette kortet til deg som bursdagsgave. Det er godt å gå så lenge de ikke har noe imot det. Eller du kan bruke kreditt- og debetkort som gir cashback for kjøpene dine. Du kan også stole på Amazon cashback og kampanjekoder for å kjøpe kortet fra Amazons nettsted. Denne metoden vil spare deg for penger mens du kjøper kortet, og du vil til slutt ha Netflix til litt billigere priser.

Merk: Netflix-gavekort er tilgjengelige i begrensede land som USA og Italia. Imidlertid kan det hende du ikke finner den i India eller Algerie. Ikke bekymre deg; du kan løse inn gavekortet ditt i alle land så lenge du betaler regningene dine i samme valuta som kortet.

Endre land ved hjelp av VPN

Hvis du ikke visste det, varierer Netflix-abonnementskostnaden basert på landet, som du finner her. Så hvorfor ikke bruke det til vår fordel. Alt du trenger er en premium VPN til din disposisjon. Hvis du ikke allerede har en, se på listen vår over beste VPN-er for å finne en som passer for deg. I bytte mot prisen på VPN-en din får du rimelige Netflix-planer og ekstra sikkerhet til systemet ditt. Følg også med på Black Friday-tilbudene disse VPN gir. Slå den Netflix!

  15 beste gratis tjeneste for virtuell postboks

Det er viktig å velge VPN med omhu siden Netflix ikke fremmer endring av geoposisjonen din for å få tilgang til innholdet. Hvis du bruker en gratis VPN, vil Netflix sin algoritme oppdage det på et blunk, og du vil ikke kunne streame noe. Når du får VPN-en din aktiv, endrer du posisjonen din til landet som gir rimelige planer. Kjøp Netflix-abonnementet ditt fra det landet og nyt den rabatterte prisen. Det er imidlertid noen få punkter du må se etter når du bruker denne metoden.

  • Du må kjøpe et nytt abonnement for at denne metoden skal fungere. Vent derfor til den nåværende faktureringssyklusen din avsluttes, kanseller abonnementet ditt og start medlemskapet på nytt med en aktiv VPN.
  • Sørg for at du har betalingsmåter i valutaen til landet du velger.
  • Netflix-innhold vil variere avhengig av plasseringen, men du trenger ikke bruke VPN kontinuerlig for å bruke Netflix.
  • Dra nytte av VPN og se innhold som ikke er tilgjengelig i landet ditt.
  • Du må kanskje endre Netflixs standardinnstillinger som innholdsspråk, visningsspråk, undertekster og mer til ditt foretrukne språk.
  • Slett alltid Netflix-informasjonskapsler etter at du har blitt med i VPN-en din og før du bruker appen.

Merk: Selv om denne metoden kan fungere, setter ikke Netflix pris på folk som bruker VPN. I verste fall, hvis du blir tatt, vil du ikke kunne streame noe.

Bruk kampanjekoder

Hvis du er heldig nok, vil noen selskaper sende deg kampanjekoder for Netflix. Netflix samarbeider med en rekke andre selskaper og tilbyr ofte kampanjetilbud for å bygge gode relasjoner. For eksempel kan den lage en kampanjekode for ansatte i et VFX-team som hjalp dem med prosjektene deres. Eller et markedsføringsselskap som hjalp dem med å øke salget. Så hvis et selskap bestemmer seg for å samarbeide med Netflix og du tilfeldigvis er deres kunde, hurra!

Du kan raskt løse inn disse kampanjetilbudene på Netflix sin nettside.

Velg en medfølgende plan fra mobiltjenester

Mange mobilleverandører pakker Netflix-abonnementer til planene sine. Det er imidlertid noen grenser for det. Planene består ofte av enkeltskjerms Netflix-abonnement med tøffe krav fra tjenesteleverandøren. For eksempel er T-mobile den eneste mobiltjenesten i USA som tilbyr en slik plan. Du kan få tilbudet ved å velge Magenta-planen med to aktive linjer for å få Netflixs Basic-plan. Eller få Magenta Max med to linjer for å få Netflix» standardplan. På samme måte, i India, kan du få et Netflix-abonnement med Jio og Vodafone på deres premium etterbetalte planer. Bredbåndsleverandører som JioFiber og ACT inkluderer også Netflix og andre OTT-abonnementer på utvalgte planer.

  Slik viser du bilde EXIF-data

Tilgjengeligheten av slike medfølgende planer varierer for hvert land og er spesifikk for mobiltjenesteleverandører kun i den regionen.

Sett Netflix-abonnement på pause av og til

Å kansellere abonnementet ditt når det ikke er i bruk er den beste måten å spare penger på dyre Netflix-planer. Netflix vil ikke at du skal forlate plattformen deres. Derfor har de gjort det ekstremt enkelt for deg å starte medlemskapet på nytt. Dessuten lagres innstillingene dine i opptil ti måneder, noe som betyr at du kan bli med når som helst i denne perioden og fortsette der du dro.

Hvis du ikke bruker Netflix til å se innhold og har automatisk betaling på, går de hardt opptjente pengene dine forgjeves. Derfor kan du kansellere autobetalingene slik at du kun betaler når du vil se noe, eller du må si opp abonnementet av og til. Husk at selv etter kansellering kan du bruke OTT-plattformen til siste dato i faktureringssyklusen. Alt du trenger å gjøre er å gå til kontoinnstillingene og se etter «Avbryt medlemskap» i delen Medlemskap og fakturering. Bekreft deretter kanselleringen på neste side.

Merk: Hvis du sletter appen din eller ikke åpner Netflix, kansellerer du ikke abonnementet ditt.

Vanlige spørsmål om Netflix-rabatter

Kan du få rabatt på Netflix?

Nei, Netflix tilbyr offisielt ikke rabatter. Du kan imidlertid smart omgå dette ved å bruke andre måter å spare penger på Netflix-abonnementet ditt.

Tilbyr Netflix studentrabatter?

Nei, Netflix tilbyr ikke studentrabatt. Du kan imidlertid få Amazon Prime, Hulu og YouTube Premium med studentrabatt.

Hvordan gjør jeg krav på min 6 måneders gratis Netflix?

Med kjøp av en ny Chromecast med Google TV og Netflix-pakke, vil du motta en 6-måneders kreditt for Netflix-tjenesten. Du kan løse den inn fra Google Home-appen. Dette anlegget er imidlertid bare tilgjengelig i USA, Australia, Canada, Frankrike, Japan og Storbritannia.

Har Netflix en gratis prøveversjon 2022?

Netflix har ingen aktive gratis prøveplaner. Det pleide å ha slike tilbud tidligere som for øyeblikket er suspendert.

Hvorfor se etter Netflix-rabatter?

Selv om Netflix ikke gir noen offisielle rabatter, betyr det ikke at vi ikke kan finne veien rundt dem. Vi har diskutert noen sære triks for å spare deg selv fra å betale ekstra penger på Netflix. Noen av disse metodene kan spare deg bare noen få dollar, men å kombinere dem alle vil flytte nålen for deg. Jeg synes VPN-teknikken er ganske imponerende siden den har flere fordeler: det økte antallet titler å se på og et ekstra lag med sikkerhet. Gi meg beskjed hvis du vet om noen ut-av-boksen teknikk vi bør inkludere i kommentarene nedenfor.