Reparer kommersiell bruk oppdaget TeamViewer i Windows 10

TeamViewer er et eksternt skrivebordsprogram som fungerer på både Windows og Mac OS X. Du kan bruke det gratis for din bruk, og den kommersielle versjonen som er den betalte brukes til forretningsformål. Når brukere går inn på TeamViewer-kontoen sin med en hvilken som helst versjon, får de den beste fjernopplevelsen. Imidlertid kan brukere se en melding om at programvaren har identifisert kommersiell bruk. Dette er en stoppmelding om at den vil avslutte programvaren etter 5 minutter og avslutte den eksterne økten. Vi gir deg en perfekt guide som vil fikse kommersiell bruk oppdaget TeamViewer i Windows 10. Så fortsett å lese for å fikse kommersielt nooppdaget teamviewering Windows 10-problem.

Hvordan fikse kommersiell bruk oppdaget TeamViewer i Windows 10

Hvis programmet for eksternt skrivebord feilaktig oppdager kommersiell bruk, kan TeamViewer-feilen for kommersiell bruk oppdaget oppstå. Å installere programmet på nytt vil fikse kommersielt nodetektert teamviewering Android- eller Windows 10-problem. Alternativt kan du endre datamaskinens MAC-adresse manuelt eller ved hjelp av et spesialprogram. Når du fortsetter å lese artikkelen, vil du finne noen feilsøkingstrinn nevnt nedenfor for å hjelpe deg med å løse TeamViewer kommersielle nodetektert teamviewering Windows 10-problem.

  Hvordan koble en hvilken som helst konsollspillkontroller til en Windows-PC eller Mac

Når du ser denne merknaden, sjekk for å finne ut om du har for mange økter eller tilkoblinger aktive. Det er en av faktorene som kan føre til at denne meldingen vises.

Start systemene på nytt hvis du har startet og avsluttet øktene flere ganger. Avslutt Teamviewer på riktig måte, og omstart av systemet vil fikse TeamViewer-problemet som ble oppdaget av kommersiell bruk.

Metode 1: Endre MAC-adresse

MAC-adressen brukes til å identifisere datamaskiner, og den endres ikke av seg selv. Den har blitt tildelt/innstilt automatisk. Hvis forretningsbruken av TeamViewer finnes i Windows 10, kan programvareservere gjenkjenne systemets Mac-adresse og forby bruk. Brukere kan endre det, og å gjøre det kan av og til løse meldingen om kommersiell bruk.

1. Trykk på Windows + X-tastene. Klikk på Enhetsbehandling.

2. Dobbeltklikk på Nettverkskort for å utvide den.

3. Gå til kategorien Avansert etter å dobbeltklikke på Realtek PCIe Family Controller.

4. Velg Nettverksadresse fra kolonnen Egenskap.

5. Skriv inn en ny MAC-adresse i boksen Verdi og klikk OK.

6. Til slutt starter du PC-en på nytt.

Metode 2: Installer TeamViewer-appen på nytt

Selv om TeamViewer er enkelt å sette opp og bruke, er det en kompleks teknologi som kan skape problemer. Avinstaller og installer TeamViewer på nytt hvis varselet Kommersiell bruk oppdaget vises. Prosedyren for å installere og installere TeamViewer på nytt er enkel. Følg instruksjonene nedenfor for å fjerne TeamViewer.

  Fiks WD My Passport Ultra Not Detected på Windows 10

1. Trykk Windows + R-tastene samtidig for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter-tasten for å åpne vinduet Programmer og funksjoner.

3. Rull nedover listen over installerte elementer og høyreklikk på Teamviewer og velg Avinstaller.

4. Åpne dialogboksen Kjør igjen.

5. Skriv inn regedit og trykk Enter-tasten for å åpne Registerredigering.

6. Gå til følgende mappebane i Registerredigering.

HKEY_CURRENT_USERSOFTWARETeamViewer

7. Høyreklikk på Teamviewer og velg Slett.

8. Naviger deretter til følgende bane i Registerredigering.

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARETeamViewer

9. Velg Slett fra hurtigmenyen når du høyreklikker på TeamViewer-tasten.

10. Start dialogboksen Kjør ved å trykke Windows + R-tastene samtidig.

11. Skriv inn %appdata% og trykk Enter-tasten.

12. Velg Slett fra hurtigmenyen når du høyreklikker på TeamViewer-mappen.

13. Åpne dialogboksen Kjør.

14. Skriv inn %temp% og trykk Enter-tasten.

15. Høyreklikk på Teamviewer og velg Slett for å slette Teamviewer-mappen.

16. Til slutt starter du PC-en på nytt når prosedyren er fullført.

17. Last ned TeamViewer-appen fra den offisielle siden.

18. Velg standardinstallasjon og klikk på Neste.

19. Vent til filene er pakket ut i TeamViewer-oppsettet.

  Slik kjører du feilsøking for Windows Update

20. Til slutt godtar du TeamViewer-lisensavtalen og klikker på Fortsett for å starte appen.

Metode 3: Kontakt TeamViewer Support

Systemet ditt kan ha blitt merket som et kommersielt hvis du har flere TeamViewer-kontoer eller har brukt både en gratis og en kommersiell konto på samme system. Hvis du mener at TeamViewer-ID-en din er feilaktig merket for kommersiell bruk, kontakt utviklerne. De kan hjelpe deg med å kreve tilbake ID-en din. Sjekk om TeamViewer-medlemskapet ditt er oppdatert og om det er utestående kontingent. Du kan gå til TeamViewer-støttesiden og kontakte støtteteamet for å fikse TeamViewer-problem som er oppdaget av kommersiell bruk.

Metode 4: Bruk alternativ programvare for eksternt skrivebord

Mens TeamViewer er et enestående eksternt skrivebordsprogram, synes mange mennesker den konstante falske oppdagelsen av kommersiell bruk irriterende. Andre virksomheter tilbyr sammenlignbare eller bedre alternativer enn TeamViewer. Mange fjernkontrollteknologier er tilgjengelige som utvilsomt vil gi utmerket funksjonalitet for tilgang til visse filer eller utveksling av data med andre som ønsker din hjelp. Som et resultat kan du velge den beste fjernkontrollprogramvaren for å erstatte TeamViewer og få samme eller bedre resultater. Noen av dem er listet opp nedenfor:

***

Vi håper du fant denne informasjonen nyttig og at du var i stand til å løse hvordan du fikser et TeamViewer-problem som ble oppdaget av kommersiell bruk. Fortell oss hvilken teknikk som var mest fordelaktig for deg. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.