Slik tømmer du Instagram-buffer på Android og iOS

Instagram har eksplodert i popularitet de siste årene. Alle har en konto på Instagram som startet som en bildedelingsapp. Det har nådd slike høyder at merkevarer bruker kjente Instagram-brukere som påvirkere for å spre produktene sine. Som med andre apper, genererer Instagram-appen cache-filer som lar den lastes raskere hver gang du åpner den. Bufferfiler lagres på mobilenheten din og kan noen ganger oppta mye plass. Men du kan lære hvordan du tømmer Instagram-bufferen. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du tømmer Instagram-cache.

Slik tømmer du Instagram-buffer på Android og iOS

Instagram er mye brukt på smarttelefoner, og appen er en av de mest nedlastede appene på både Android og iOS. Vi vil lære deg hvordan du tømmer Instagram-cachen din på begge plattformene.

  Hvordan feste og løsne skjermer i Android Lollipop

Metode 1: På Android

Å tømme hurtigbufferen til Instagram-appen på Android er ganske enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene.

Merk: Smarttelefoner har ikke de samme innstillingsalternativene. De varierer fra produsent til produsent, så sjekk de riktige innstillingene før du endrer noen. Vi har vist fremgangsmåten ved å bruke Honor Play-smarttelefonen.

1. Åpne Innstillinger ved å trykke på Innstillinger-ikonet.

2. Trykk deretter på Appinnstillinger og gå til alternativet for alle apper.

3. Finn og trykk på Instagram-appen. Den åpner appinformasjon.

4. Trykk på alternativet Lagring.

5. I Lagring trykker du på Tøm buffer-alternativet.

Etter dette vil Instagram-cachen bli fjernet. Nå vet du hvordan du tømmer Instagram-bufferen på Android.

Metode 2: På iOS

Apple tillater ikke at du tømmer hurtigbufferfiler for apper direkte på iOS. Du må slette apper for å slette bufferfilene deres. Følg trinnene nedenfor for å tømme Instagram-bufferen på iOS.

  Wordbase er et ordspill som kombinerer Scrabble og Boktrykk [Android]

1. Trykk på Innstillinger-ikonet for å åpne Innstillinger.

2. Finn alternativet Generelt og trykk på det.

3. Trykk på iPhone-lagringsalternativet.

4. Finn Instagram-appen og trykk på den.

5. Trykk på alternativet Slett app. Det vil slette Instagram-appen fra din iPhone.

6. Gå tilbake til startskjermen og trykk på App Store-ikonet for å åpne App Store.

7. Søk etter Instagram-appen og installer den på nytt.

Derfor er dette hvordan du kan tømme Instagram-cache på iOS og Android. Den nylig installerte Instagram-appen vil ikke ha noen cache-filer.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Kan Instagram slette inaktive kontoer?

Ans. Det er ikke noe offisielt ord om det fra Instagram, men brukere har observert at noen kontoer blir avsluttet hvis de ikke er aktive på lenge. Sørg for å logge på Instagram fra tid til annen for å unngå slike problemer.

  Lyden fungerer ikke på Instagram – hva du skal gjøre

Q2. Hva er en privat Instagram-konto?

Ans. Som standard kan Instagramen din ses av alle på internett, også de som ikke har en Instagram-konto. En privat Instagram er en konto som bare kan sees av følgerne, noe som betyr at bare de som følger den aktuelle kontoen kan se bildene, videoene og plasseringene som deles av den.

Q3. Hvor lange kan Instagram-rullene være?

Ans. Da den først ble introdusert, kunne hjulene være så lange som 30 sekunder, men på grunn av TikTok og dens økende popularitet, bestemte Instagram seg for å øke denne grensen til 60 sekunder. Nå kan du legge ut en minutt lang spole på Instagram.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære hvordan du tømmer Instagram-bufferen. Hvis du har spørsmål eller forslag, send dem gjerne i kommentarfeltet.