Fix Roblox vil ikke installere i Windows 10

Nettspill har nådd sitt høydepunkt de siste årene. Det har økt etterspørselen etter bedre spill og spillutviklere. Som et resultat har det dukket opp mange plattformer som gir spillere alle verktøy for å programmere sine egne spill. Roblox er en slik plattform. Roblox lar brukere bygge sine personlige spill og spille de som er laget av andre. Roblox arrangerer mange spillbegivenheter og har til og med sin egen valuta. Den er tilgjengelig på mange plattformer, inkludert Windows hvor den kan lastes ned fra Roblox-nettstedet og Microsoft Store. Imidlertid har brukere rapportert at de i noen tilfeller ikke kan installere Roblox Windows 10. Mange fora er fylt med spørsmål som hvorfor Roblox ikke laster ned på Windows. Hvis du også har det samme problemet, er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg å fikse Roblox vil ikke installere problemet.

Hvordan fikse Roblox vil ikke installere i Windows 10

Hvis du lurer på hvorfor Roblox ikke laster ned på Windows, så er her en liste over noen mulige årsaker:

  • Nettverksproblemer
  • Utdatert Windows-versjon
  • Utilstrekkelige brukertillatelser
  • Interferens fra antivirusprogram
  • Interferens fra Windows Defender-brannmur

Etter å ha lært hvorfor du ikke kan installere Roblox Windows 10, la oss forstå hvordan du løser dette problemet. Vi starter med noen grunnleggende metoder og kontroller og går videre til komplekse metoder mot slutten. Vi anbefaler at du prøver disse metodene i gitt rekkefølge for best resultat.

  Reparer datamaskinen din ser ut til å være riktig konfigurert, men DNS svarer ikke i Windows 10

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingstrinn

Vi anbefaler at du utfører disse grunnleggende feilsøkingsmetodene før du går videre. I de fleste tilfeller kan de løse problemer som at Roblox ikke vil installere.

1. Start PC på nytt: Omstart av PC kan løse mange systemrelaterte feil og andre mindre problemer. Det kan løse dette problemet. Følg veiledningen vår om hvordan du starter på nytt eller starter Windows-PCen på nytt for å starte PC-en på nytt.

2. Sjekk dato og klokkeslett: Kontroller at PC-en har riktig klokkeslett. Hvis PC-klokken ikke er nøyaktig, står mange overfor dette problemet. Du kan endre dato og klokkeslett i Windows 10 ved å følge veiledningen vår om hvordan du endrer dato og klokkeslett i Windows 10.

3. Sjekk nettverkstilkobling: Sørg for at internettforbindelsen din fungerer som den skal. Prøv å laste ned noen andre filer eller sjekk internetthastigheten på nettet for å bekrefte at du ikke har noen nettverksproblemer.

4. Oppdater Windows: Hvis din Windows 10 PC kjører en utdatert versjon av Windows, kan du støte på mange problemer, inkludert Roblox vil ikke installere problem. Microsoft slipper regelmessige oppdateringer for Windows for å fjerne feil og andre problemer. Du kan sjekke og oppdatere Windows ved å følge veiledningen vår om hvordan du laster ned og installerer den siste oppdateringen for Windows 10.

  Windows Update laster ikke og Windows-sikkerheten åpnes ikke? (LØST) Windows 10

Metode 2: Kjør Roblox som administrator

I noen tilfeller vil ikke Windows laste inn visse programmer hvis du ikke har riktige tillatelser eller administratorrettigheter til å kjøre dem. Det kan stoppe Roblox fra å installere. Du kan løse dette ved å kjøre Roblox Launcher som Admin og for å gjøre det, følg disse trinnene.

1. Trykk på Windows + E-tastene samtidig for å åpne Filutforsker.

2. Finn RobloxPlayerLauncher.exe-filen og høyreklikk på den og velg alternativet Egenskaper.

Merk: RobloxPlayerLauncher.exe er vanligvis plassert i C:UsersUsernameDownloads som standard.

3. Bytt til kategorien Kompatibilitet i Egenskaper-vinduet.

4. Merk av i boksen merket Kjør dette programmet som administrator i Innstillinger-delen.

5. Klikk på Bruk > OK for å lagre endringene.

Metode 3: Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Antivirusprogrammer er gode til å holde skadelige filer unna og beskytte PC-en vår. Noen ganger kan de imidlertid feilidentifisere vanlige filer som skadelige og kan hindre dem i å fungere som de skal. Hvis antivirusprogrammet ditt oppdager Roblox som skadelig, kan det føre til at Roblox ikke vil installere problemet. For å løse dette kan du midlertidig deaktivere Antivirus og prøve å kjøre Roblox. For å gjøre det, følg guiden vår for å deaktivere antivirus midlertidig på Windows 10.

Merk: Hvis det ikke løser problemet, slå på antivirusprogrammet umiddelbart for beskyttelse mot virus og skadelig programvare.

Metode 4: Tillat Roblox i Windows Defender-brannmur

Brukere har rapportert at Roblox-installasjonsprogrammet mangler tillatelse til å koble til internett og laste ned all data som kreves for å fullføre installasjonen, noe som kan føre til at Roblox ikke vil installere problemer. Windows Defender Firewall kan være ansvarlig for dette, og for å fikse det må du tillate Roblox-appen i brannmuren slik at den ikke blir avbrutt under installasjonen. For å gjøre det, følg veiledningen vår om Hvordan tillate apper i Windows 10-brannmuren.

  Slik fjerner du PIN-pålogging fra Windows 10

Metode 5: Installer Roblox på nytt

En annen måte å fikse dette problemet på er å slette Roblox-mappen som finnes i AppData-mappen. Det vil installere og oppdatere Roblox på nytt og kan fikse eventuelle installasjonsrelaterte problemer. Følg disse trinnene for å gjøre det samme.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn %appdata% og klikk på Åpne.

2. Naviger til Roblox-mappen og høyreklikk på den, og velg deretter alternativet Slett.

3. Trykk på Windows-tasten, skriv inn %localappdata% og klikk på Åpne.

4. Igjen, slett Roblox-mappen som vist i trinn 2 og start PC-en på nytt.

5. Gå deretter til Robox offisielle nettsted og velg et spill.

6. Klikk på Play-knappen vist fremhevet på bildet nedenfor.

7. Klikk deretter på Last ned og installer Roblox-knappen.

8. Etter å ha lastet ned installasjonsfilen, kjør RobloxPlayerLauncher ved å dobbeltklikke på den.

9. Vent mens OS fullfører installasjonen av Roblox.

10. Du vil motta meldingen om at ROBLOX ER SUKSESSFULLT INSTALLERT! som vist.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du var i stand til å fikse Roblox vil ikke installere på Windows 10. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag, send dem gjerne i kommentarfeltet.