Fiks Red Dot on Discord-ikonet i Windows 10

En av de mest populære appene blant brukere for kommunikasjon og strømmespill er Discord-appen. Det har vært minimale problemer med appen, noe som gjør den til å være pålitelig. Noen få klager på den røde prikken på Discord-ikonet ble imidlertid reist på mange fora. Den røde prikken er ikke en indikasjon på noe problem med Discord-appen, men for de uleste meldingene på appen. En av rettelsene for å fjerne rød prikk på Discord-ikonet er innstillingen for Discord uleste meldingsmerke. Selv om den røde prikken ikke indikerer noen problemer som må løses, er den røde prikken på Discord-ikonet ganske irriterende for brukerne. Metodene i artikkelen tar sikte på å fjerne den røde prikken og gi deg en bedre opplevelse av å bruke Discord-appen.

Hvordan fikse Red Dot on Discord-ikon i Windows 10

Den røde prikken på Discord-ikonet vises vanligvis for å indikere at det er uleste meldinger i Discord-appen. Les alle meldingene i alle individuelle kanaler og servere for å fikse den røde prikken på Discord-appen.

Metode 1: Endre innstillinger for spesifikk server

Du kan bruke metodene beskrevet nedenfor for å endre innstillingene på en bestemt server på Discord-appen for å fikse problemet med Discord-appen.

  Slik aktiverer du Windows 10 på nytt etter en maskinvareendring

Alternativ I: Velg Merk som lest alternativ i server

Hvis du har mange meldinger på en Discord-server og ikke klarer å lese alle meldingene enkeltvis, kan du prøve metoden her. Ved å bruke denne metoden kan du velge merket som lesealternativ for at serveren skal fjerne den røde prikken på Discord-ikonet.

1. Bruk søkefeltet til å søke etter Discord-appen og start appen på PC-en.

2. Høyreklikk på en server i linjen i venstre rute på hjemmesiden og klikk på alternativet Merk som lest i listen for å velge alternativet Merk som lest for serveren.

Alternativ II: Demp varsler i server

Hvis du er en del av en server som sender reklamemeldinger regelmessig, kan du prøve mute-varslene på serveralternativet for å fjerne den røde prikken på Discord-ikonet. Les artikkelen om hvordan du kan dempe varslene på Discord-appen ved å bruke lenken som er gitt her.

Metode 2: Slå av Innstilling for ulest meldingsmerke

Vanligvis vil du motta meldinger fra Discord-appen hvis du har aktivert det uleste meldingsmerket på appen. Følg trinnene i denne metoden for å slå av innstillingen for å fjerne den røde prikken på Discord-ikonet.

1. Bruk søkefeltet til å søke etter Discord-appen og start appen på PC-en.

2. Klikk på Brukerinnstillinger-knappen eller tannhjulikonet nederst til venstre på hjemmesiden.

3. Klikk på Varsler i delen APPINNSTILLINGER i venstre rute i vinduet og slå av innstillingen Aktiver ulest meldingsmerke i listen.

  Slik fikser du Windows Update-feil 0x8024401c (fullstendig veiledning)

4. Klikk på ESC-ikonet i vinduet for å lukke innstillingsvinduet.

Metode 3: Endre avatarstatus

Noen ganger kan du ha satt statusen til Discord-kontoen din som Ikke forstyrr. Dette vil bli indikert med en rød prikk med en hvit linje i midten av prikken over avataren i selve Discord-appen. For å fjerne denne røde prikken på Discord-ikonet, må du ganske enkelt angi en annen status for Discord-kontoen ved å endre den på avataren din.

1. Bruk søkefeltet til å søke etter Discord-appen og start appen på PC-en.

2. Klikk på Avataren ved siden av kontonavnet ditt nederst til venstre på Discord-hjemmesiden.

3. Klikk på en hvilken som helst annen status, for eksempel Online, på listen bortsett fra Ikke forstyrr-statusen.

Metode 4: Endre oppgavelinjeinnstillingen

Hvis Discord-ikonet er tilgjengelig på oppgavelinjen, kan det hende du synes det er forstyrrende med den røde prikken på Discord-ikonet. Ved å bruke metoden i denne delen kan du fjerne Discord-ikonet fra oppgavelinjen og endre oppgavelinjeinnstillingen.

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne innstillingene.

2. Klikk på alternativet Personalisering i menyen som vises.

3. Klikk på fanen Oppgavelinje i venstre rute i vinduet og klikk på Velg hvilke ikoner som vises på oppgavelinjen i varslingsområdet.

Merk: Du kan også søke etter oppgavelinjeinnstillinger i søkefeltet for å navigere til denne siden.

4. På neste Velg hvilke ikoner som vises på oppgavelinjevinduet, slå av Discord-appen for å endre oppgavelinjeinnstillingen.

  Hvordan fikse Windows Defender er deaktivert av gruppepolicy

Metode 5: Installer Discord på nytt

Hvis ingen av metodene fungerer for deg å fjerne den røde prikken på Discord-ikonet, kan problemet være med Discord-appen. For å fikse problemene med Discord-appen kan du prøve å avinstallere appen og deretter installere den på nytt på PC-en din. Følg metoden beskrevet i artikkelen her for å installere Discord-appen på nytt ved å bruke lenken som er gitt her,

Metode 6: Kontakt Discord Support

Hvis du fortsatt ikke er i stand til å løse og fjerne den røde prikken på Discord-ikonet, kan du prøve å kontakte Discord-støtteteamet for ytterligere hjelp med problemet. Send en e-post på den offisielle siden for Discord-støtteteamet som adresserer problemet til dem. Du vil motta svar fra dem innen noen dager for å fjerne den røde prikken.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Er den røde prikken på Discord-ikonet en indikasjon på skadelige filer?

Ans. Nei, det betyr ganske enkelt at du har noen få uleste meldinger på Discord-appen. Derfor indikerer den røde prikken ikke nødvendigvis noen skadelige filer på Discord-appen.

Q2. Er det nødvendig å ha den røde prikken på Discord-ikonet?

Ans. Den røde prikken på Discord-ikonet betyr at det er uleste meldinger i Discord-appen. Brukere fjerner vanligvis den røde prikken for å få en bedre brukeropplevelse, og det er ikke nødvendig å fjerne den røde prikken på Discord-ikonet.

***

Artikkelen diskuterer metodene for å analysere og fjerne rød prikk på Discord-ikonet på Windows 10. Innstillingen for Discord uleste meldingsmerke for å fjerne rød prikk på Discord-ikonet er også diskutert i artikkelen. Implementer metodene i artikkelen og gi oss beskjed om forslagene og spørsmålene fra din side i kommentarfeltet nedenfor.