Reparer Gruppen eller ressursen er ikke i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonen

Hvis du prøver å utføre Windows Update på PC-en din, kan du få en feil som sier at gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonen. OK. Dette problemet oppstår også mens du bruker et hotspot eller Microsoft Store-apper og til og med i ledeteksten. Hvis du står overfor denne feilmeldingen, ikke bekymre deg! I denne artikkelen har vi vist hvordan du fikser gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonsfeilen i Windows 10. Fortsett å lese for å vite feilsøkingsmetodene for å løse dette problemet.

Hvordan fikse gruppen eller ressursen er ikke i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonen

Her har vi listet opp mulige årsaker som forårsaker den nevnte feilen.

  • Utdatert nettverksdriver
  • Feil nettverksinnstillinger
  • Windows Update-feil
  • Program i konflikt
  • Korrupte systemfiler
  Hvordan livestreame vinter-OL hvor som helst i 2022

Følg de gitte feilsøkingsmetodene for å fikse problemet i Windows 10.

Metode 1: Utfør Clean Boot

Den mest grunnleggende tingen å gjøre er å renstarte Windows. Dette kan løse eventuelle feil med Windows-oppstarten. Følg guiden vår for å utføre ren oppstart i Windows 10.

Metode 2: Kjør programkompatibilitetsfeilsøking

Hvis du står overfor at gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonsfeilen mens du kjører noen programmer, kan du prøve å kjøre feilsøking for programkompatibilitet for å fikse eventuelle problemer med programmene. Følgende er trinnene for å kjøre feilsøkingsprogrammet for programkompatibilitet.

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å starte Innstillinger.

2. Klikk på Oppdater og sikkerhet-innstillingen.

3. Gå til feilsøkingsmenyen i venstre rute.

4. Velg Program Compatibility Troubleshooter og klikk på Kjør feilsøkeren.

5. Vent til feilsøkeren oppdager eventuelle problemer.

6. Klikk til slutt på Prøv anbefalte innstillinger.

  Fix Det er en systemreparasjon som venter som krever omstart for å fullføre

Metode 3: Oppdater nettverksdriveren

Korrupt nettverksdriver er en av hovedårsakene til at gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonsfeilen. Så for å løse dette problemet, må du oppdatere nettverksenhetsdriverne. Les vår guide om hvordan du oppdaterer nettverksdrivere på Windows 10.

Metode 4: Reparer systemfiler

Feil i systemfilene dine kan fikses ved å kjøre SFC (System File Checker) og DISM (Deployment Image Servicing and Management) skanninger. Dette vil løse problemene mens du bruker filutforsker. Følg guiden vår for å reparere systemfiler på Windows 10.

Metode 5: Endre innstillingen for nettverksdeling

Når du bruker et mobilt hotspot, kan det hende at gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonsfeilen. Du må endre innstillingene for nettverksdeling hvis det er slik. Her er trinnene for å tillate andre nettverksbrukere å koble til nettverket ditt.

1. Start dialogboksen Kjør ved å trykke Windows + R-tastene samtidig.

2. Skriv inn ncpa.cpl og trykk Enter-tasten for å åpne vinduet Nettverkstilkoblinger.

  Hvordan finne og fjerne duplikater i Google Sheets

3. Høyreklikk på det aktive nettverkskortet og klikk på Egenskaper.

4. Gå til kategorien Deling.

5. Her merker du av for Tillat andre nettverksbrukere å koble til via denne datamaskinens internettforbindelse.

Metode 6: Utfør systemgjenoppretting

En annen metode er å gjenopprette datamaskinen til sin forrige versjon for å fikse gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonsfeilen. For å gjøre det, følg veiledningen vår om hvordan du bruker systemgjenoppretting på Windows 10 og implementer instruksjonene som vist. Til slutt vil datamaskinen din bli gjenopprettet til en tidligere tilstand der den ikke har noen feil i det hele tatt.

Metode 7: Tilbakestill PC

Hvis datamaskinen din håndterer alvorlige korrupte Windows-komponenter, er en effektiv måte å rense alle disse korrupte komponentene og starte opp dataene på å reparere PC-en som instruert i vår guide Slik tilbakestiller du Windows 10 uten å miste data. Følg som instruert i denne artikkelen, og på slutten ville du ha fikset den diskuterte feilen.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne fikse gruppen eller ressursen ikke er i riktig tilstand for å utføre den forespurte operasjonen i Windows 10. Ta gjerne kontakt med oss ​​med spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære videre.