Fiks Sling TV Down på Windows 10

Sling TV er en kjent amerikansk applikasjonsbasert TV-tjeneste som gir strømming av ulike kanaler fra hele verden. Det er en perfekt plattform for seere som elsker å overskue internasjonale show. Ikke bare TV-serier, men Sling livestreamer også nyheter, sport og on-demand innhold på internett. Brukere trenger ikke lenger en parabol eller kabeltilkobling med Sling, du kan streame den på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, Android- eller iOS-enheter, Roku-boks og mer, noe som gjør det til en praktisk tjeneste å bruke. Sling TV-brukere har imidlertid klaget på lastingsproblemer med den. Hvis du også har det samme problemet, er du på rett sted fordi vi er her med en perfekt guide som vil hjelpe deg å vite hvordan du fikser Sling TV nede på Windows 10. Så, uten videre, la oss komme i gang med å kjenne til noen av de bemerkelsesverdige årsakene til at Sling TV ikke fungerer.

Slik fikser du Sling TV Down på Windows 10

Sling TV down-problemet oppleves for det meste av brukere på forskjellige måter, for noen laster det ikke bare eller starter, mens det for andre laster, men viser ingen kanaler. Dette problemet oppstår som et resultat av følgende årsaker:

  • Programvarefeil
  • Midlertidig feil
  • Problemer med Internett-tilkobling
  • Problemer med appbuffer
  • Slingserverbrudd

Mens problemene knyttet til Sling TV stort sett er tekniske feil, er de alle enkle å løse og kan løses ved hjelp av enkle metoder som vi har satt opp for deg. Så la oss starte med en av de aller første metodene for å hjelpe deg med problemet:

Merk: Sling TV er bare tilgjengelig i USA.

Metode 1: Start Sling TV-applikasjonen på nytt

Noen ganger kan midlertidige feil med Sling TV-applikasjonen også være årsaken til at Sling ikke laster inn på Windows, derfor er en enkel ting å gjøre i dette tilfellet å stoppe applikasjonen på skrivebordet og starte det på nytt. La oss se nærmere på trinnene for det samme for skrivebordsbrukere:

  Reparer Windows Update Last ned 0x800f0984 2H1-feil

1. Lukk Sling TV-applikasjonen.

2. Start Sling TV-appen på nytt på PC-en.

3. Logg inn på kontoen din og sjekk om Sling not loading-feilen fortsatt oppstår.

Metode 2: Bekreft Sling Server-avbrudd

En av de svært vanlige årsakene til at Sling ikke laster, er serverbrudd. Det er ganske vanlig å oppleve det, og det skjer på serverens ende. Hvis dette er tilfelle, vil du se at Sling-skjermen bufres eller ikke lastes i det hele tatt. Du kan sjekke Sling TV-statussiden for å vite om problemet, sjekke Downdetector Sling-siden, eller bare vente på at serverne skal fikse det.

Metode 3: Feilsøk Internett-tilkobling

Et annet vanlig problem som de fleste Sling-brukere møter, er en svak internettforbindelse som hindrer dem i å se kanaler på Sling. I slike tilfeller anbefales det å sjekke internetthastigheten som ideelt sett må være 10 MBPS eller 15 MBPS for 4K-oppløsning, noe mindre enn det kan være årsaken til problemet. Derfor anbefales det å fikse tilkoblingen din, hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du lese veiledningen vår for å feilsøke problemer med nettverkstilkobling på Windows 10 og løse problemet på egen hånd.

Metode 4: Koble til et annet nettverk

Hvis sjekking av internettforbindelsen ikke har fungert for deg, kan du prøve å koble skrivebordet til et annet nettverk for å løse problemet med Sling som ikke laster. I dette tilfellet, hvis du ikke finner andre nettverkstjenester rundt deg, kan du prøve å koble systemet til mobilnettstedet.

Merk: Hotspot-innstillingene utføres på iPhone 13.

1. Lukk Sling TV-appen på PC-en.

2. Koble fra din nåværende Wi-Fi-tilkobling.

3. Åpne Innstillinger på mobilen.

4. Trykk på Personal Hotspot.

5. Slå på Tillat andre å bli med.

6. Koble nå skrivebordet til mobil-hotspotet ditt og start Sling TV-appen igjen og sørg for å sjekke om Sling som ikke laster er løst eller ikke.

  20 beste gratis 2D-animasjonsprogramvare i Windows 10

Metode 5: Logg på Sling TV-appen

En annen metode som kan hjelpe brukerne med Sling TV nede på Windows 10 er å logge på Sling TV-appen igjen. Det er tider når en feil mellom server- og klientkommunikasjonen kan føre til at appen slutter å fungere helt. Derfor foreslås det å logge av og deretter logge på igjen i applikasjonen for å få den til å kjøre.

1. Åpne Sling TV-appen.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Velg fanen Konto.

4. Klikk deretter på Logg av og lukk programmet.

5. Deretter starter du Sling TV-appen på nytt og logger på. Når du har logget på kontoen din, kjører du applikasjonen og kanalene for å se om feilen ved Sling-ikke-lasting er løst.

Metode 6: Oppdater Windows

Gamle Windows-versjoner har vist seg å avbryte behandlingen av mange applikasjoner, det kan være det samme for Sling TV-appen, sørg derfor for å regelmessig oppdatere systemet manuelt eller automatisk. For å vite mer om hvordan du gjør det, les vår guide Hvordan laste ned og installere den siste oppdateringen for Windows 10.

Metode 7: Tilbakestill nettleserinnstillinger

Sling TV ned på Windows 10 kan også oppstå på grunn av korrupte innstillinger eller konfigurasjoner av nettleseren for skrivebordsbrukere. Dette problemet krever tilbakestilling av nettleserinnstillingene til standard. Vanligvis må Windows-brukere tilbakestille Chrome-innstillingene, så la oss se nærmere på trinnene for det samme:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Google Chrome og klikk på Åpne.

2. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre på skjermen.

3. Velg Innstillinger i rullegardinmenyen.

4. Klikk på Tilbakestill og ryd opp.

5. Velg Gjenopprett innstillinger til de opprinnelige standardinnstillingene.

6. Til slutt klikker du på Tilbakestill innstillinger.

7. Når innstillingene er tilbakestilt til de opprinnelige standardinnstillingene, bør Sling TV-en din fungere fint på Windows 10.

Metode 8: Installer Sling TV-appen på nytt

Hvis en korrupt versjon av Sling TV-appen lastes ned til systemet ditt, kan det også føre til at Sling TV ikke fungerer. Derfor gir det å installere appen igjen den beste måten å løse problemet på. Du kan følge trinnene nedenfor for Windows:

  Slik ser du hvilke apper som bruker mikrofonen din på Windows 10

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Innstillinger.

2. Klikk på Apps.

3. Finn Sling TV-appen i søkefeltet og klikk på Avinstaller.

5. Last ned appen på nytt ved å gå til Google Play Store eller App Store.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva er behovet for Sling TV?

Ans. Sling TV er en amerikansk-basert internettbasert tjeneste som lar deg se favorittprogrammene dine live uten å måtte sette opp kabler eller Dish TV. Ikke bare det, men du kan nyte tjenestene til Sling TV på systemet ditt, mobilenheten eller til og med nettbrett.

Q2. Hvor mye koster Sling TV?

Ans. Grunnpakken til Sling TV koster rundt $35 per måned. Dette kommer med 30+ kanaler som kan oppgraderes for $5 per måned.

Q3. Er en Sling TV bedre enn en parabol eller kabel?

Ans. Når det kommer til Sling TV, har det sine fordeler da det gir internasjonale programmer og kanaler uten å måtte sette opp kabler eller en oppsettboks som vanligvis trengs for en parabol eller kabeltilkobling.

Q4. Hvorfor er Sling TV-en min nede på Windows 10?

Ans. Hvis du har problemer med Sling TV på Windows 10, er de for det meste relatert til internettforbindelse eller oppdateringsproblemer med appen eller Windows. Sjekk derfor de oppførte problemene for å løse ulempene med Sling TV.

Q5. Hvorfor fungerer ikke Sling på den bærbare datamaskinen min?

Ans. Hvis Sling TV-appen ikke fungerer på den bærbare datamaskinen, prøv å feilsøke problemet ved å installere appen på nytt eller bare logge av den. Vanligvis er det korrupte appfiler som ligger bak problemet, som enkelt kan løses ved hjelp av feilsøkingsalternativer.

***

Sling TV for Windows er virkelig en praktisk og enkel måte å se alle favorittprogrammene dine live på. Spesielt for sofapoteter som elsker å satse på internasjonale show, er dette den beste måten å se dem på uten å måtte bære en oppsettboks eller et sett med kabler. Men problemer som Sling TV nede på Windows 10 kan noen ganger bli en stemningsspoiler. Vi håper at vår guide hjalp deg med å løse dette problemet med de passende metodene som er oppført ovenfor. Fortell oss hvilken av disse metodene som hjalp deg mest. Også, hvis du har spørsmål om emnet eller forslag å gi, legg dem igjen i kommentarfeltet nedenfor.