Fiks Forza Horizon 4 Kan ikke bli med i økten på Xbox One eller PC

Xbox-spillelskere er allerede kjent med Forza Horizon 4, som er et racing-videospill med en rekke over 450 biler. Det gir en fantastisk mulighet til å rase, utføre stunts og utforske veien din til å bli en Horizon-superstjerne. Med slike enestående funksjoner er Forza Horizon 4 klar til å teste grensene dine i racingverdenen, men som mulig med andre videospill kan det også oppstå noen feil med Forza Horizon og kan bli humørspoilere for spillere. Et slikt problem med Forza Horizon 4 er et problem med å bli med i økten. Hvis du er noen som står overfor det samme problemet mens du spiller spillet, er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg å fikse Forza Horizon 4 som ikke kan bli med på Xbox One-problemet på en enkel måte. Med flere metoder og enkle trinn er det en kakegang å løse sesjonsproblemet med oss, så uten å utsette noe mer, la oss komme i gang med det.

Slik fikser du Forza Horizon 4 som ikke kan delta i økten på Xbox One eller PC

Noen få grunner som har blitt sett til å føre til at Forza Horizon 4 ikke kan bli med på Xbox One-økten inkluderer:

  • Nettverksfeil
  • Inaktiv produktnøkkel for Windows-operativsystemet
  • Utdatert versjon av Forza, Windows, Xbox eller fastvare
  • Overbeskyttende antivirusprogramvare.

Systemkrav for å spille Forza Horizon 4

Det første og fremste trinnet i å ikke bli med i økten Forza Horizon 4-feilen er å sjekke om systemet ditt er i stand til å kjøre spillet eller ikke. For å gjøre det, sjekk kravene til PC-en din som angitt nedenfor:

  • Minimums- og anbefalte krav for operativsystemet er Windows 10 versjon 15063.0 eller høyere.
  • Minimum prosessorkrav inkluderer Intel i3-4170 @3,7 GHz eller Intel i5 750 @2,67 GHz, mens anbefalt er Intel i7-3820 @3,6 GHz.
  • Det kreves minimum 8 GB RAM, mens 12 GB RAM anbefales.
  • NVIDIA 650TI eller AMD R7 250x minimumsgrafikk kreves, og anbefalt grafikk er NVIDIA GTX 970 eller NVIDIA GTX 1060 3GB eller AMD R9 290x eller AMD RX 470.

  • DirectX versjon 12 er for minimum så vel som anbefalt.

  • For begge tilfeller kreves en bredbåndstilkobling til Internett.
  • Minimum lagringsplass er 80 GB, mens anbefalt er 100 GB.

Enten det er tekniske problemer med Forza eller antiviruset til systemet ditt som blokkerer spillet, kan alle de ovennevnte problemene løses enkelt med noen enkle metoder som du skal lese nedenfor:

Metode 1: Tilbakestill Microsoft Store

Den neste metoden å velge for å fikse feilen som ikke kan delta i økten, er å tilbakestille Microsoft Store på PC-en. Problemer relatert til Microsoft Store kan være grunnen til at du ikke kan bli med i økten Forza Horizon 4 på systemet ditt. Så tilbakestilling av butikken er nyttig i slike tilfeller:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Microsoft Store og klikk på Appinnstillinger.

2. Finn og klikk på Tilbakestill-alternativet.

3. Bekreft forespørselen ved å klikke på Tilbakestill.

4. Når applikasjonen er tilbakestilt, starter du spillet for å se om reparasjonen som ikke kan delta i økten er løst.

Metode 2: Tøm DNS-bufferen

Domenenavnsystembuffer lagrer oppføringer over nylig åpnede IP-adresser og vertsnavn. DNS-cache akkumulert i systemet kan også føre til at Forza Horizon 4 ikke kan bli med på Xbox one-økten. Du kan tømme hurtigbufferen ved å bruke ledeteksten i systemet ditt:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv kommandoprompt og klikk på Kjør som administrator.

2. Skriv nå følgende kommandoer i rekkefølge og trykk Enter-tasten etter hver kommando.

ipconfig /flushdns
netsh int ipv4 reset
netsh ipv6 reset
netsh winhttp reset proxy
netsh winsock reset
ipconfig /registerdns

3. Når DNS og proxyer blir slettet, start PC-en på nytt og sjekk om ikke kan delta i økten Forza Horizon 4 er løst.

Metode 3: Reparer Xbox-appen

Det er mulig å støte på at du ikke kan delta i økten Forza Horizon 4-feil på grunn av problemer med Xbox-appen på skrivebordet ditt. Enten det er feil eller andre tekniske problemer, kan de blande seg med Forza, og hindre deg i å bli med i spillet. I dette tilfellet er det best egnet å reparere Xbox-appen for å løse problemet som kan gjøres ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv Xbox Game Bar og klikk på App-innstillinger.

2. Finn og velg Reparer.

3. Når appen er reparert, start spillet for å sjekke om reparasjon som ikke kan delta i økten er løst.

Metode 4: Reparer systemfiler

En annen metode som kan hjelpe deg med å fikse Forza Horizon 4 som ikke kan delta i Xbox one-økten, er å reparere Windows-filer som kan være korrupte og forårsake tilkoblingsproblemet på PC-en din. Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10.

Når skanningen er fullført, kan du kjøre spillet på PC-en din og sjekke om du ikke kan delta i økten Forza Horizon 4 er avgjort.

Metode 5: Installer Teredo Adapter på nytt

Teredo-adapter er en tunneltjeneste som kobler sammen ulike versjoner av internettprotokollen som adresserer systemer for å kommunisere med hverandre. Å installere Teredo på nytt kan være en problemløser i tilfelle Forza-tilkoblingsfeilen.

1. Start ledeteksten som administrator.

2. Skriv inn den gitte kommandoen og trykk Enter-tasten.

netsh interface Teredo set state disable 

3. Nå, trykk på Windows-tasten, skriv inn Enhetsbehandling og klikk på Åpne.

4. Klikk på fanen Vis og velg Vis skjulte enheter.

5. Dobbeltklikk på nettverkskortene for å utvide driverne.

6. Høyreklikk på Teredo-adapteren og velg Avinstaller enhet.

7. Start deretter PC-en på nytt.

8. Åpne kommandoprompt som administrator.

9. Utfør til slutt følgende kommando.

netsh interface Teredo set state type=default

Metode 6: Aktiver Windows Defender-brannmur

Windows-brannmur har blitt sett på å forstyrre spill som Forza Horizon på stasjonære datamaskiner, derfor slår mange spillere den av. Men når det gjelder Teredo IPsec, må Windows Defender-brannmuren være aktivert for at den skal fungere skikkelig. Så sørg for at brannmuren på systemet ditt er slått på ved å bruke følgende trinn:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv Sjekk brannmurstatus og klikk på Åpne.

2. Klikk på Slå Windows Defender-brannmur på eller av fra venstre rute.

3. Merk av for alternativet Slå på Windows Defender-brannmur.

4. Start nå PC-en på nytt og sjekk om det ikke er mulig å delta i økten er løst.

Metode 7: Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Forza Horizon 4 kan ikke bli med i økt Xbox One-problem kan også skyldes en tredjepartsprogramvare som også kan påvirke Teredo IPsecs tilkobling. Dette er grunnen til at det er viktig å deaktivere antivirusprogramvare på systemet ditt for å utelukke enhver slik mulighet for feil. Du kan lese vår nyttige veiledning om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10.

Metode 8: Deaktiver VPN eller proxy-server

En annen viktig grunn til at du står overfor en feilretting som ikke kan delta i økten mens du spiller Forza Horizon 4, er VPN-er. VPN- og proxy-verktøy er veldig nyttige når det gjelder å redde internettforbindelsen din fra ulovlige aktiviteter. Men de samme verktøyene kan også resultere i problemer du møter i visse programmer og tunge spill som Forza på PC-en din. Derfor er det best at du deaktiverer eller avinstallerer VPN og andre proxy-verktøy fra systemet ditt. Sjekk vår guide om hvordan du deaktiverer VPN og proxy på Windows 10.

Metode 9: Aktiver IP Helper Service

Internet Protocol helper (IP) er en tjeneste som henter informasjon om nettverkskonfigurasjoner til en lokal datamaskin. IP-tjenester er nødvendig for Xbox live. Hvis IP-tjenestene er slått av på systemet ditt, fungerer ikke Forza Horizon 4 flerspillerspill. I slike tilfeller må du sørge for at IP-hjelpetjenesten er aktivert på din PC.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv Tjenester og klikk på Åpne.

2. Dobbeltklikk på IP Helper-tjenesten.

3. I kategorien Generelt velger du Oppstartstype som Automatisk, og klikker OK.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor kan jeg ikke bli med i Forza Horizon 4 på PC-en min?

Ans. Den vanlige årsaken bak manglende evne til å bli med i Forza Horizon 4 på PC er den utdaterte versjonen av Windows, Forza eller systemprogramvare. Utenom det kan tekniske problemer med spillet eller systemkrav også påvirke spillets evne til å fungere.

Q2. Hvorfor kan jeg ikke spille Forza online?

Ans. Hvis du ikke kan spille Forza online, kan det skyldes en korrupt eller utdatert nettverksdriver på systemet ditt. Derfor er det viktig å skanne driverne for å sjekke statusen deres.

Q3. Hvordan kan jeg bli med på en økt på Forza?

Ans. Du kan bli med på en økt på Forza ved å bruke fanen Online på menyen. I den kan du velge Horizon Open som lar deg bli med vennene dine og andre spillere.

Q4. Kan jeg lage en privat økt i Forza Horizon 4?

Ans. Ja, du kan sikkert opprette en privat økt i Forza Horizon 4, for det må du få tilgang til alternativet Privat økt fra Sosial-fanen i spillet.

Q5. Hvordan kan jeg spille et flerspillerspill på Forza?

Ans. Du kan spille Forza i flerspillermodus i Team Adventure-form. I den kan du fullføre løp og oppdrag, og lage veiene dine for å bli en Horizon-superstjerne.

***

Spill som Forza Horizon har endret måten racingspill spilles på. Alt ved det er spennende å utforske, fra unike racerbiler til fantastiske ekspedisjoner, det er et eventyr som venter på spillerne. Og akkurat som alle andre videospill, har Forza Horizon også møtt noen tekniske problemer. Vi håper at guiden vår hjalp deg på mange måter med å fikse Forza Horizon 4 som ikke kunne bli med i Xbox One-sesjonen. I så fall, la oss få vite hvilken av metodene som var mest veiledende. For spørsmål om emnet eller forslag, legg igjen kommentarer nedenfor.

  Betyr virkelig større bedre?