11 beste telefonkjøleapper for Android og iOS

Uansett hvilken elektronisk enhet du har å gjøre med, er oppvarming alltid en stor buzzkill, spesielt når det gjelder mobiltelefoner. Forlengede brukstimer induserer overoppheting i mange mobilsett på grunn av høyere turtall på prosessorviftene som direkte kan påvirke enhetens levetid og forårsake brannskader i enhetens maskinvare. Vanligvis skjer dette på grunn av dårlig applikasjonsadministrasjon av telefonene der en bakgrunnsapp eller -prosess fortsetter å kjøre uten tillatelse som tømmer batteriet og induserer ekstra belastning på prosessoren på telefonen. nedkjøling av smarttelefoner, og denne artikkelen vil liste ut noen av de beste Android- og iOS-telefonkjøleappene. Før vi fortsetter med listen direkte, la oss forstå arbeidsprosessen deres.

Beste telefonkjøleapper for Android og iOS

Av en rekke årsaker kan telefonen din bli ekstremt varm veldig raskt. Ved bruk av telefon må det påregnes noe varme. For mange aktive applikasjoner på telefonen kan imidlertid føre til at den blir overopphetet. Det kan potensielt bli ekstremt oppvarmet som følge av intenst solskinn eller infeksjon. Kjøleapplikasjoner er effektive, men ikke i den forstand som de fleste brukere tror. Kjøleapplikasjoner fungerer ved å overvåke sanntidstemperaturen på telefonen din og varsle deg om overoppheting. Kjøleapplikasjonene vil da endre telefonens innstillinger og lukke de strømkrevende appene som får telefonen til å overopphetes. Dette bidrar til å kjøle ned telefonen. Så nå som vi vet det grunnleggende om telefonkjøleapplikasjoner, la oss fortsette med listen.

1. Cooler Master

Cooler Master er ganske enkel å bruke og er øverst på listen vår. Alt som trengs er et enkelt trykk for å kjøle ned Android-telefonen. Så snart programvaren åpnes, viser den RAM- og CPU-prosentene dine. Hvis appen varsler deg om at temperaturen ikke er passende, trykker du på den blå knappen nedenfor, og Cooler Master vil søke gjennom de installerte programmene dine. Hvis du føler det er viktig, har du også valget mellom å velge bort en app. For å hjelpe til med å senke temperaturen, velger du La oss kjøle deg ned-knappen for å slå av hver app på listen. Pass på at telefonen din ikke er i direkte sollys når du lar den være i fred i avkjølingsperioden fordi det vil stoppe avkjølingsprosessen.

  Link Bubble For Android åpner koblinger i appen i bakgrunnen

Funksjoner:

  • Med et enkelt sveip kan du lukke apper som bruker for mye CPU.
  • Du kan bli påminnet om apper med høyt strømforbruk ved å holde øye med programmer som bruker strøm selv når de ikke er aktive. I følge listen er lagring med ett klikk mulig. Øk batteriets levetid etter dvalemodus.
  • Med et enkelt klikk vil Android Accelerator øke hastigheten på telefonen.
  • Søppelrenser for enkel, sikker rengjøring ved hjelp av rengjøringsmester- og kraftrensefunksjoner.
  • Gjenvinne lagring ved å slette cache junks, minne cache, reklamefiler og rester av filer! Gjenopprett minneplass og smarttelefonen og SD-kortet vil fungere bedre.
  • For en raskere, renere Android-telefon, fjern bare søppelfiler.

2. Telefonkjøler CPU Cooler Master

Phone Cooler er blant de perfekte Phone Cooling-appene som regulerer enhetens temperatur mens den kjøles ned. Telefonen din vil fungere raskere siden den administrerer og avslutter ressurskrevende programmer. Det reduserer kravet til CPU-en, og forbedrer ytelsen. Bedre ytelse er mulig med Phone Cooler, som også adresserer og løser flere problemer. Play-butikken har det uten kostnad.

3. Batterilege

Battery Doctor er en godt likt app som bidrar til å forlenge levetiden til telefonens batteri og forbedre dens generelle effektivitet. Det er også en av de beste Android- og iOS-telefonkjøleappene. Videre fungerer den som en suveren Android-telefonkjølingsprogramvare og kan hjelpe deg med å holde telefonen klar for søppelfiler.

Funksjoner:

  • Den er enkel å bruke og optimerer med et enkelt sveip.
  • Batterimåleren organiserer og viser strømforbruket til hver app.
  • Du kan ganske enkelt deaktivere applikasjonene som bruker telefonens batteri og får den til å overopphetes med et enkelt trykk.
  • Den har utmerkede kjøleegenskaper.
  • Den kan overvåke temperaturen på telefonen din og beskytte den mot både overoppheting og overlading. Når du lader telefonen, kan du merke at den blir ekstremt varm, spesielt hvis du bruker den.
  • Battery Doctor forbedrer ladetilstanden til telefonen din for å beskytte den. Du vil også lære hvordan du holder telefonen kjølig mens den lader.
  Utveksle tekst og nettadresser mellom Android og Chrome med meldingsstråle

4. Cooling Master – Telefonkjøler

Cooling Master er en mektig oppføring i listen over telefonkjøleapper som ganske enkelt senker temperaturen og forbedrer wifi-hastigheten. Overopphetingen vil snart gå tilbake til det normale, og CPU-en vil begynne å fungere bedre. Denne telefonkjøleprogramvaren varsler deg om strømforbruk og varmeproduserende programmer slik at du kan unngå dem. Hvis du ikke vil at favorittappen din skal fjernes, plasser den i ignoreringskategorien mens du avkjøler batteriet. Denne programvaren holder deg også informert om enhetens nåværende temperatur, RAM og ladestatus.

5. Alt-i-ett-verktøykasse: Renser

Super Phone Cooler kommer med Alt-i-ett-verktøykasse-programvaren og kan senke temperaturen på smarttelefonen samtidig som den overvåker dens generelle ytelse. Det er en effektiv søppelfjerner som forhindrer at telefonen overopphetes ved å fjerne overflødig data og cache. Denne er til syvende og sist nyttig for å overvåke enhetens temperatur.

6. Assistent for Android

En av de beste og mest komplette administrasjonsverktøy-appene for Android er Assistant for Android-appen, som hjelper Android-telefonen din til å kjøre mer effektivt. Det er også blant de beste programmene for å tømme cacher. Den gir deg tilgang til de 18 beste funksjonene for å administrere smarttelefonen din raskt og effektivt, og den holder telefonen kjølig mens den håndterer overopphetingsproblemer. Den identifiserer også programmene som utgjorde en barriere for forbedret ytelse.

7. CPU Cooler – Antivirus, Clean

Denne appene for telefonkjøling har et iøynefallende symbol som simulerer den kalde luften rundt deg. Når en titt på symbolet kjøler deg ned, gjør et enkelt trykk på mobiltelefonen også. CPU-kjølerprogramvaren lar deg enkelt finne programmene som forårsaker varmeproblemer. Avhengig av bestillingen din, vil appen eliminere dem slik at du kan oppdage en merkbar endring i temperaturen på telefonen din. Dette telefonkjøleprogrammet renser også RAM, regulerer CPU-temperaturen og overvåker batteriforbruket. Telefonens generelle ytelse vil forbedres og øke hastigheten.

8. CPU Cooler – Renere, Booster

Ikke la likheten i navnene med det forrige forvirre deg. Selv om den fungerer på samme måte, vil CPU Cooler – Cleaner, Booster-programvaren tillate telefonens temperatur å raskt synke ved å trykke på bare én knapp.

  Rett opp Facebook-økten utløpt feil på Android

Funksjoner:

  • Det starter med å holde et øye med telefonen.
  • Den kvitter seg også med alle programmer som gjør enheten varm.
  • For det tredje forhindrer det at telefonen din blir varmere igjen.
  • De kraftige kjøleeffektene til Cooling Master bidrar til å kjøle ned telefonen din samtidig som den forbedrer CPU-en din og måler temperaturen nøyaktig.

9. Cleaner master – Super cleaner

Den smarte renseren Cleaner Master kan hjelpe deg med å identifisere og slette sammenlignbare fotografier og videoer, kombinere dupliserte kontakter og sikkerhetskopikontakter fra telefonen din slik at du kan bli kvitt unødvendige data og øke hastigheten på ytelsen. Det er en av de beste Android- og iOS-telefonkjølere-appene. Denne fantastiske programvaren renser ut søppel fra telefonen og løser problemer med etterslep og overoppheting. Positive kommentarer for de beste Android- og iOS-telefon Cooler-appene om denne programvaren kommer fra hele verden. Du kan få tilgang til mer sofistikerte funksjoner ved å kjøpe et Premium-medlemskap.

10. Cool Down Phone: Cooling Master & CPU Cooler

Det er ingen overraskelse hvordan denne telefonens kjøleapper utfører underverker som de andre på listen. Uten å bremse telefonen eller kreve lang tid, fungerer denne applikasjonen som en batterikjøler og holder styr på alle handlinger. Ved hjelp av Cool Down Phone: Cooling Master & CPU Cooler-appen kan du kjøle ned telefonen med et enkelt trykk. Den analyserer, identifiserer og eliminerer automatisk ethvert problem som utgjør en barriere. Brukere synes det er mindre vanskelig å bruke og mindre komplekst.

11. Phone Master–Junk Clean Master

Phone Master – Junk Clean Master er en annen populær programvare for rengjøring og kjøling av telefonen. Bufferen, søppelfilene, RAM-en og andre gjenstander slettes av appens rengjøring.

Funksjoner:

  • For å øke ytelsen til telefonen din, rydder den også opp i RAM-en.
  • I tillegg, for å spare lagringsplass og batterilevetid, deaktiverer Speed ​​Booster autostart-programmer.
  • Programvaren har en rekke funksjoner, inkludert et app-skap for å beskytte personvernet ditt og en antivirusskanner. Den fortsetter å fungere bra som en kjøleapp til tross for alt dette.
  • Ved å identifisere og avslutte programmer som kan øke temperaturen på telefonen din, senker appen CPU-temperaturen i stor grad.

***

Telefonoppvarming suger mye uansett hvilken telefon du bruker og hvilke operasjoner du håndterer med den, selvfølgelig unntatt den overdrevne behandlingen. Det er mange telefonkjøleapper tilgjengelig på nettet, men du kan stole på de ovennevnte som kan hjelpe deg i stor grad. Del din verdifulle tilbakemelding i kommentarfeltet nedenfor, så ser vi deg i neste artikkel.