13 beste vertsplattform for det britiske og europeiske markedet

Bedrifter som betjener det britiske og europeiske markedet må se etter datasentre i London og europeiske steder for deres nettside eller e-handelsbutikk.

Men hvorfor?

Er det ikke meningen at datasentrene skal dekke hele kloden?

Svaret er ja, og det kan også være kostnadsvennlig.

Men til hvilken kostnad – ytelse, sikkerhet og samsvar?

Du har kanskje designet nettstedet eller butikken din med mye innsats og penger, slik at den kan nå det maksimale antallet personer du målretter mot og gi deg større inntekter.

Men hva om den ikke kan nå dem?

Kanskje hastigheten er skylden eller SEO. Dessuten kan plasseringen av datasenteret ditt være den primære årsaken til alle disse ineffektivitetene.

Dette er grunnen til at du må velge en webhotellleverandør som kan betjene ditt britiske og europeiske publikum godt. Det vil gjøre deg i stand til å tilby en utmerket brukeropplevelse og øke inntektene dine. Og for det, må det tilby datasentre i London og andre europeiske steder for å sikre at nettstedet ditt lastes raskere uten nedetider, og SEO fungerer i din favør.

Så hvis du leter etter den beste vertsleverandøren for det britiske og europeiske markedet, har jeg listet opp noen av de utmerkede plattformene.

Men før det, la oss forstå i detalj,

Hvorfor er vertsnettsted i regionale datasentre gunstig?

Å velge et datasenter nærmest målgruppen gir mange fordeler når det gjelder hastighet, ytelse, sikkerhet, samsvar, støtte og mer.

Men anta at du velger data som befinner seg hvor som helst i verden uten å vurdere målmarkedets plassering. I så fall kan dine ideelle kunder oppleve forsinkelser og nedetider på grunn av den store fysiske avstanden mellom dem og datasenterets plassering. Det påvirker deres opplevelse av å bruke nettstedet eller e-handelsbutikken i stor grad.

Derfor,

  • Hvis du henvender deg til det britiske markedet, vil det være best å velge et London-basert datasenter. Dette vil tilby maksimal hastighet, effektivitet og brukeropplevelse.
  • På samme måte, hvis publikum er i resten av Europa, kan det være lurt å være vert for et datasenter utenfor Storbritannia.
  • Dessuten, hvis du betjener både Storbritannia og EU-markedet, kan du velge en tjenesteleverandør som kan tilby flere datasentre, ett i London og andre i Europa.

Fordelene du kan benytte deg av med et regionalt datasenter er:

Opptreden

Med det nærmeste datasenteret for publikum akselererer alt og kjører jevnt og effektivt. Det kan tilby raskere sidelasting, opplasting og nedlasting av innhold, bla gjennom produkter i en e-handelsbutikk og så videre.

Det resulterer i lavest ping eller nedetid og høyere oppetid, slik at brukerne kan få tilgang til nettstedet eller butikken din når de vil uten å bli frustrert. Alle disse forbindelsene til det høyeste nivået av brukeropplevelse. Og hvem vil ikke det? Så velg et datasenter nærmest publikums posisjon.

Sikkerhet

Sikkerhet er en annen betydelig fordel når du velger datasenteret nærmest målmarkedet. På denne måten kan du hele tiden holde et øye med datasenterets sikkerhetsaspekter hos en person. Du kan besøke anlegget når du vil (hvis det er et fysisk datasenter) og spørre om hvordan alt foregår, for å sikre at ingenting blir tuklet med.

I tillegg er det også gunstig i tilfelle katastrofegjenoppretting. Hvis noe galt skjer eller et brudd oppstår, kan du iverksette tiltak umiddelbart og forstå situasjonen nøye for å minimere risikoen.

Samsvar

I punktet ovenfor så vi at et tettere datasenter er forbundet med bedre sikkerhet, noe som betyr at du kan gi bedre sikkerhet til dine kunde- og forretningsdata. Dette har blitt enda viktigere i dagens forretningsverden, hvor cyberangrep skjer nå og da, og regulatoriske organer sørger for at alle organisasjoner følger reglene.

Derfor, hvis du kan sikre dine kundedata og personvern, vil du ikke risikere å bli straffet av en overholdelsesmyndighet som GDPR. Det hjelper deg også under revisjoner.

Brukerstøtte

Hvis du ikke har dypere tekniske ferdigheter angående et datasenter og webhotell, kan det hende du trenger hjelp fra ekte mennesker som kan hjelpe deg når du trenger det. Det er gunstig selv om du har tekniske ferdigheter. Det må være noen du kan henvende deg til i nød hvis du støter på problemer. På dette tidspunktet er et utmerket supportteam alt du ønsker.

  8 beste digitale sertifikatprodusenter og -utstederplattformer for å belønne studenter og ansatte

For dette, hvis du velger et regionalt datasenter, kan du søke den beste hjelpen fra dem. Du vil også bli kjent med språket og aksenten deres, slik at du ikke får problemer med å forstå veiledningen deres. De ville forstå og forholde seg til deg mer enn lag som ligger en halv jordklode unna.

Alle disse punktene skriker behovet for at du velger et datasenter basert på målmarkedet. Og hvis du betjener det britiske og europeiske markedet, har jeg kommet opp med noen av de beste hostingleverandørene som kan tilby utmerkede datasentre i London og andre europeiske lokasjoner.

La oss ta en titt!

Krystal

Velg en utmerket vertsplattform – Krystal – for å drive nettstedet ditt bedre. Den har datasentre i det britiske markedet for å gi ekstra sikkerhet, garanti for lav ventetid, sikkerhetskopier og mer. Du vil oppleve lynrask hastighet og ytelse for nettstedet ditt og bruke banebrytende funksjoner for å drive nettstedet ditt effektivt.

Få fart på veksten din ved å optimalisere virksomheten din med verdensklasseløsninger for administrerte skytjenester. Krystal kommer med den nyeste distribusjonsstrategien som sikrer at koden din beveger seg raskt fra utvikling til distribusjon gjennom iscenesettelse. Vertsplattformen er pålitelig og smidig slik at du kan stå opp og begynne umiddelbart for å registrere suksess i virksomheten din.

Krystal bruker fornybar energi fra vind, hav og sol for å tilby deg 100 % grønn webhotell. Det samarbeider med Ecologi, 1t.org og Trees for Life for å skape en klarere vei til fremtiden. I tillegg er Krystal det første selskapet i det britiske markedet som leverer ekte 100 % grønn energi. Alle datasentrene oppnår en strømforbrukseffektivitet på minst 1,2.

Du kan dra nytte av funksjoner som SSL-sertifikat, cPanel, installeringsprogrammer med ett klikk, LiteSpeed ​​Web Server, 2Tbps DDoS-beskyttelse, nettstedbygger og 99,99 % garantioppetid. Dessuten vil du finne ubegrensede databaser, båndbredde, parkerte domener, e-postaliaser, underdomener og e-poster.

Kamatera

Start nettstedet ditt fra en av de beste vertsplattformene, Kamatera, og lag servere på sekunder og distribuer nettskyinfrastruktur med letthet. Du vil få en ubegrenset utskalering og oppskalering, en enkel administrasjonskonsoll, API og mange flere ting som hjelper deg å kjøre nettstedet ditt jevnt.

Velg type fra A til D, antall vCPUer, lagring, båndbredde, offentlige IP-er, datasentre (Frankfurt-Tyskland, London-UK, Amsterdam, Nederland) og operativsystemer. Brukere i Europa og Storbritannia vil dra nytte av de nærmeste datasentrene for ultimat ytelse og tilgjengelighet.

Kamateras servere er svært skalerbare og pålitelige for brukere, og utnytter Intel Xeon Platinum/Cascade Lake-prosessorer på 2,7 GHz+ som gir 300 % mer kraft til hver CPU. Kjør hvilken som helst Linux- og Windows-operativsystemutgave, legg til brannmurer, belastningsbalansere, private nettverk og mer. I tillegg vil du aldri møte et enkelt feilpunkt, men få en garanti på 99,95 % oppetid.

Kamatera tilbyr ubegrenset 40 Gbit/s per server for den raskeste nettverkshastigheten. Du kan kjøre databasene og applikasjonene dine med null ventetid og I/O-flaskehalser med de nærmeste datasentrene. Start din Kamatera-reise for $4/måned og ta en 30-dagers GRATIS prøveversjon for å bli bedre kjent med plattformen.

Nexcess

Nexcess tilbyr en fullt administrert vertsplattform for å bygge bedre butikker og nettsteder. Du vil få mer robust sikkerhet, pålitelig støtte, iboende skalerbarhet og raskere hastigheter, noe som sikrer at alt er bra slik at du kan være online.

Nexcess huser sin infrastruktur i de europeiske datasentrene, inkludert Amsterdam, London Gatwick, Frankfurt, Paris, Polen og London Sussex, slik at brukerne får lave ping og raskere ytelse. Den tilbyr premium SSL-sertifikater, proaktiv patching, oppdateringer, PCI-sertifisert overholdelse, overvåkingsvarsler, enkeltklikks automatisk skalering, 99,99 % oppetid, plugin-oppdateringer, tilpassbare teknologistabler og containertillegg og mye mer.

Migrer nettstedet ditt enkelt ved hjelp av en ekspert gratis og øk lastehastigheten for siden din med det innebygde CDN. I tillegg kan du opprette iscenesettelser og utviklingssider med databaseskrubbing umiddelbart. Den automatiske skaleringsfunksjonen redder også trafikkøkningene dine ved å opprettholde sikkerhet, god kundeopplevelse og hastighet.

Få den beste avtalen ved å velge hvilken som helst plan og benytt deg av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. I henhold til de samtidige brukerne du har, diskplass du trenger, domener og båndbredde, kan du velge en perfekt plan for virksomheten din.

OVHcloud

Skaff deg OVHcloud med de nyeste dedikerte serverne og global infrastruktur som har 20 Tbit/s nettverkskapasitet, 32 datasentre på fire kontinenter og 34 PoP-redondanter over hele kloden. Den har datasentre i det britiske og europeiske markedet, inkludert Tyskland, Spania, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Polen og Portugal.

  Slik sjekker du Wi-Fi-signalstyrken

Dens avanserte teknologier inkluderer AMD EPYC, Intel Xeon E-prosessorer, avansert sikkerhet med Intel SGX og AMD SEV/SME, TruDDR4 ECC-minne og NVMe SSD-minne.

OVHcloud hjelper deg med å bygge nettstedet ditt på bare fem trinn. Med en klar til bruk og forhåndskonfigurert Apache-løsning kan du distribuere analyse- og big data-plattformer på mindre enn en time. Ta en tur med plattformen og akselerer innovasjonen din ved å ha full kontroll over dataene dine.

UpCloud

UpCloud hjelper tusenvis av bedrifter over hele verden med å bygge nettsiden deres og gir ytelsen, hastigheten og tjenesten de trenger. Den skalerbare MaxIOPS-blokklagringen tilbyr dobbel pålitelighet og raskere ytelse sammenlignet med standard SSD-skyservere.

Du kan kjøre kritiske nettapplikasjoner på UpCloud effektivt. I tillegg slapper UpCloud Managed Databaser av vedlikeholdsbyrden ved å dele kjedelige oppgaver med ekspertene og lar deg bruke den sparte tiden på å øke produktiviteten for å utvide virksomheten din.

Lag en privat sky enkelt med samme ytelse, fleksibilitet og 100 % oppetid SLA-garanti. Du kan også distribuere nettstedet ditt raskt og ta full kontroll over det ved hjelp av en selvbetjent skyplattform. UpCloud er en sikker, alltid tilgjengelig, kostnadseffektiv og skalerbar vertsplattform. Den kommer med et brukervennlig API og kontrollpanel som hjelper deg å spare mer tid ved å administrere skyen din.

Kunder i Europa og Storbritannia kan gå med London-baserte datasentre for bedre ytelse og lav ping. Velg det beste stedet for deg og start reisen for bare $5/måned for 1 GB minne, 1 CPU, 25 GB MaxIOPS-lagring og 1 TB overføringshastighet.

FastComet

Tenk utover ideen din med funksjonene og ytelsen til FastComets vertsplattform og bygg et bedre nettsted for virksomheten din. Overfør ditt eksisterende domene gratis i ett år og start med Fastcomet for å få fordelen av opptil 300 % raskere hastighet for å få tilgang til databasene og filene dine.

Det huser infrastrukturen sin i London-Storbritannia, Amsterdam-Europa og Frankfurt-Europa, spesielt for det britiske og europeiske markedet, så kunder i nærheten vil dra nytte av lav ping. Du kan også distribuere innholdet ditt over hele kloden og holde de besøkende i nærheten ved å øke innlastingshastigheten på siden.

Videre gir det et kraftig og populært kontrollpanel for webhotell for enkel administrasjon. FastComet tilbyr også ukentlig og daglig sikkerhetskopiering av filene dine gratis for å holde informasjonen din trygg. Du kan også ta hjelp av en migrasjonsekspert for å overføre alle e-poster, databaser og filer til ditt nye hjem.

Du vil få SSD-servere, RocketBooster, Cloudflare CDN-bufring, brannmur, skadelig programvareskanning, daglige sikkerhetskopier, flere serverplasseringer og mer for $2,49/måned. Den tilbyr en 7-dagers pengene-tilbake-garanti for VPS/DS-servere og 45 dager for skydelt hosting.

dinahosting

dinahosting gir de beste løsningene for webprosjektet ditt. Registrer ditt domene nå og beskytt merkevaren din med volumrabatter og en GRATIS e-postkonto. Den inkluderer NVMe-disker som gir mer sikkerhet og hastighet til prosjektet. Storbritannia og Europa-baserte kunder kan velge Madrid som nærmeste serverplassering.

dinahosting bruker Dell eller Intel dedikerte servere slik at du aldri opplever lav hastighet. Tillat dinahosting å migrere din forrige nettside til de beste hendene gratis. Du vil også ha den mest optimaliserte og sikre nettverksinfrastrukturen, ressursene og maksimal hastighet med de nye NVMe-diskene.

I tillegg kan du administrere alle applikasjonene og tjenestene dine fra det brukervennlige og konfigurerbare kontrollpanelet. Dataene dine vil være trygge med backupservere montert på brannslokkingssystemer, konstante kontroller og RAID 6.

Så alle de ovennevnte vertsplattformene tilbyr fysiske datasentre. Og hvis du leter etter skyalternativer, har jeg også listet opp noen av de beste. Sjekk dem også.

Populære nettskyvertsplattformer

AWS

Enten du er ute etter innholdslevering, databaselagring, datakraft eller annen funksjonalitet, AWS gir alle tjenestene du trenger for å bygge applikasjoner med forbedret skalerbarhet, pålitelighet og fleksibilitet.

Folk i Storbritannia, Europa eller nærliggende regioner kan velge datasentre som Amsterdam i Nederland, Frankfurt i Tyskland, London i England og mange flere steder for å oppleve bedre ytelse med lav ping, høyere sikkerhet og forbedrede tjenester.

Få løsninger som markedsføring, reklame, finansielle tjenester, spillteknologi, media og underholdning, og bygg applikasjoner for å kjøre dem med serverløs databehandling. Du vil også få et kostnadseffektivt alternativ for sikkerhetskopiering for aldri å miste informasjon.

I tillegg tilbyr AWS omfattende sikkerhet til applikasjonene dine. Den har brede sikkerhetsakkrediteringer, revisjon og omfattende kontroller, og du kan få tilgang til enhver tjeneste du vil for å øke effektiviteten på nettstedet ditt på bare noen få minutter.

  Slik fikser du et ekko eller Google Home som ikke kobles til WiFi

Google Cloud

Få fart på virksomhetens vekst med Google Cloud ved å bygge applikasjoner, ta smartere beslutninger og koble sammen mennesker fra hele verden. Beskytt dataene dine ved hjelp av avanserte sikkerhetstjenester, og kjør applikasjonene dine på den sikreste skyen i bransjen. Den sprer nettverket sitt til over 200 land og territorier, 88 soner og teller fortsatt.

I Europa vil du få toppplasseringer som fem sentre i Nederland, Budapest, Romania, Frankfurt, London, München, Milano, Kiev, Lisboa, Sofia, Warszawa, Zürich og mange flere. Det vil nå utvide sin infrastruktur i Berlin, Paris, Madrid, Torino, etc.

Kjør kritiske arbeidsbelastninger som SAP, Oracle, Windows og VMware på Google Cloud og administrer bedriftsdata og migrer dem med høy tilgjengelighet, sikkerhet, pålitelighet og administrerte datatjenester.

I tillegg moderniser skyinfrastrukturen og eldre applikasjoner for å gå fra kompleks analyse til komplett innsikt med en fullstendig administrert og serverløs analyseplattform. Google Cloud reagerer også raskt på trusler på nettet for å beskytte virksomheten din.

Kom i gang med $300 GRATIS kreditter og spar penger med sin innovative og transparente tilnærming til prissetting.

Azure

Bygg innovative applikasjoner med Microsft Azure skyvertsplattform og distribuer skyappene dine for å dra nytte av fleksible valg.

Få sikre apper, data og infrastruktur hvor som helst som multi-sky, på kanten eller lokalt, og transformer bedriften din med ubegrenset ytelse og skala sammen med uovertruffen analyse. I tillegg kan du bruke Azure-produkter og -tjenester for å begynne å konvertere ideene dine til virkelig handling.

Begynn å bygge med de populære tjenestene fra Azure som er GRATIS i 12 måneder, og du vil også få $200 GRATIS kreditt for de første 30 dagene.

Vultr

Vultr gir deg en skyvertsplattform for applikasjonene dine. Det vil hjelpe deg med å utvikle native apper lokalt og spre dem over hele verden. Bruk tiden din på å kode og la Vultr ta seg av resten; Vultr distribuerer applikasjonen din i dine ønskede datasentre innen 60 sekunder.

De har datasentre i Stockholm, Frankfurt, Paris, Amsterdam og London for å tilby den beste opplevelsen til brukerne dine. Du kan også modernisere virksomheten din med Vultrs API ved å automatisere noen prosesser.

Vultr tilbyr et intuitivt og enkelt kontrollpanel der du kan gjøre hverdagslige oppgaver som å administrere sikkerhetskopier, justere kontroll og bestille servere med noen få klikk. Du kan velge mellom mange forhåndsinstallerte applikasjoner og systemer for å starte nettstedet ditt og låse opp uendelige muligheter.

Vultr er en sikker og pålitelig plattform slik at nettstedet ditt forblir på toppen med en garantert 100 % oppetid SLA. Den har også høyytelses Intel-prosessorer og 100 % robuste SSD-er for å akselerere applikasjonene dine.

Linode

Få fart på innovasjonen med rimelige, tilgjengelige og enkle Linux-skytjenester og -løsninger. Utviklere over hele verden stoler på Linode på grunn av det beste forholdet mellom pris og ytelse. Det er en av de beste IaaS-leverandørene som lar deg distribuere, lagre, nettverk og utføre cloud computing enkelt på sekunder med et cloud manager-grensesnitt, CLI og API.

Linode huser sin infrastruktur i mange regioner, inkludert London og Frankfurt, noe som hjelper det britiske og europeiske markedet å vokse raskere.

Utforsk produktene og løsningene du trenger, og start det i dag. Linode tilbyr en rimelig og pålitelig cloud computing-infrastruktur med gratis overføring, DDoS-beskyttelse og medfølgende støtte. Linode er 100 % uavhengig og garanterer 99,99 % oppetid.

DigitalOcean

DigitalOcean gjør skyopplevelsen din herlig med sine vennlige funksjoner, forutsigbare priser og skalerbarhet. Bygg kraftige applikasjoner ved å bruke en omfattende portefølje av lagrings-, database-, nettverksprodukter og databehandling.

DigitalOceans brukervennlige brukergrensesnitt, API, docs og CLI lar deg bruke mer tid på virksomheten. Den vil fokusere på infrastrukturen som gjør at du kan utvide virksomheten din med 14 globalt distribuerte datasentre og 99,99 % oppetid.

Mange funksjoner er inkludert i hver plan for å ha alt du trenger for hånden for å bygge appene dine. Du vil også få GRATIS skybrannmurer, gratis DNS-administrasjon, frittflytende IP-er, et gratis containerregister med 500 GB lagring, 500 GB utgående overføring og ett depot.

Konklusjon 👇

Å velge en webhotellleverandør som kan tilby et datasenter i London og europeiske steder vil være best for deg hvis du henvender deg til det britiske og europeiske markedet.

Velg derfor en av de ovennevnte fysiske eller skytjenesteleverandørene og styrk nettstedet ditt eller butikken din slik at den kan nå det maksimale antallet av målgruppen din. Det vil resultere i bedre konverteringer ved å øke nettstedets effektivitet, ytelse, hastighet og sikkerhet for å gi en optimal brukeropplevelse.