11 Chrome-utvidelser for å fokusere på arbeid og fjerne distraksjoner

Forhindre at distraksjoner på internett vekker oppmerksomheten din og påvirker produktiviteten din ved hjelp av Chrome-utvidelser.

Å bli distrahert fra arbeidet av ytterste viktighet er menneskelig natur. Dette har vært fra tidenes begynnelse. Som et resultat påvirker denne distraksjonen din daglige produktivitet. I denne moderne tid bidrar progressive teknologier mye til å gjøre deg til den perfekte arbeideren. Imidlertid har et stort antall distraksjoner også kommet i forgrunnen.

Et enkelt feil klikk kan vekke oppmerksomheten din fra en produktiv økt og kaste bort dine dyrebare minutter. Dette er fordi du kommer inn på et endeløst internett som kan sløve tankene dine. Og når du først blir distrahert fra arbeidet ditt, virker det ikke lett å gjenvinne den tapte konsentrasjonen.

Denne typen distraksjon virker mye mer effektiv når du jobber eksternt når du ikke har noen til å overvåke deg. Et par sko som vises på en nettside eller et kjempegodt pizzatilbud uthevet på sidefeltet er alle distraksjoner.

Og når du først er distrahert, ifølge statistikk, tar det rundt 23 minutter for å gjenvinne fokus på oppgaven din. Uansett arbeidsmiljø er Google Chrome den mest brukte nettleseren over hele verden. Hvis åpning av en fane på Chrome kan føre til distraksjon, tilbyr den samtidig mange nyttige utvidelser. Disse utvidelsene kan minimere distraksjoner og oppmuntre deg til å holde fokus.

La oss utforske slike utmerkede Chrome-utvidelser.

Momentum

Momentum er en fantastisk krom-utvidelse som hjelper deg å forvandle den nye fanesiden din til et inspirerende dashbord.

Ditt inspirerende dashbord vil inkludere dine daglige fokusaktiviteter, gjøremålsliste, lenker og bokmerker og mye mer. Alle disse tingene vil hindre deg i å distrahere og holde deg motivert gjennom dagen. Dette er et gratis Chrome-tillegg som du kan installere i Chrome-nettleseren din.

  MailTrack forteller deg når e-posten din er levert og lest [Chrome]

Noisli

Noisli er en unik kromforlengelse som kan hjelpe deg å holde deg rolig og avslappet mens du holder deg fokusert. Den lar deg maskere irriterende lyder og lytte til beroligende lyder som kan øke produktiviteten din.

Den kommer med et bibliotek med høykvalitetslyder som du kan mikse og lage en spilleliste for din interesse. Noisli lar deg jobbe i økter med timeren. Du kan også bruke det distraksjonsfrie tekstredigeringsprogrammet for arbeid.

Du kan registrere deg gratis for å begynne å nyte de ulike funksjonene til Noisli.

Redningstid

Hvis du leter etter et dedikert verktøy for å holde deg våken og motivert, gå for Rescue Time. Det er en tidsstyringsprogramvare som lar deg jobbe basert på et daglig fokusmål. Når du jobber med systemet ditt, holder det et øye med aktivitetene dine.

Rescue Time sin Chrome-utvidelse sporer hva du jobber med og varsler deg om å holde fokus med uavbrutt innsats. Den overvåker automatisk om du mister fokus eller takler for mange oppgaver samtidig.

Det hjelper deg også ved å blokkere de store distraksjonene dine og gir dermed rapporter om fokuset ditt.

OneTab

Noen ganger blir det en stor distraksjon å åpne for mange Chrome-faner. For med for mange faner blir det rotete å bytte mellom øyeblikkelig nødvendige faner. For å håndtere denne situasjonen, OneTab spiller inn.

OneTab lar deg konvertere alle fanene dine til en liste. Når du trenger å åpne fanene igjen, kan du gjenopprette dem individuelt og alle på en gang.

  Hvordan lage, se og redigere bokmerker i Google Chrome

I tillegg til å øke effektiviteten, er en annen viktig fordel med dette at det sparer rundt 95 % av minnet ditt. Denne Chrome-utvidelsen er helt gratis å bruke.

Vinn dagen

Vinn dagen er et annet godt fokusverktøy som kommer i form av en Chrome-utvidelse. Den lar deg sette dine daglige mål. På grunnlag av disse målene overvåker den dine daglige aktiviteter og internettbruksvaner. Den varsler deg deretter ved å sende fokusrapporter.

Vinn dagen minner deg om dine daglige mål og holder deg dermed fokusert på å nå dem. Fokusmodusen lar deg blokkere hoveddistraksjoner og holde deg produktiv hele dagen.

Sporingstid

Sporingstid, som navnet antyder, er en tidsregistreringsprogramvare som lar deg overvåke teamets produktivitet. Ulike organisasjoner av alle størrelser bruker dette verktøyet for å holde oversikt over aktivitetene til arbeidsstyrken deres.

Den gir deg fullstendige oversikter over antall timer teammedlemmene dine har jobbet. Det er ikke begrenset til tidsregistrering. Det er en one-stop-løsning for dine behov for prosjektbudsjettering, fakturering, lønn, etc.

Sporingstids Chrome-utvidelse lar deg overvåke teamet ditt i sanntid og måle produktiviteten deres.

skog

Skog App er en fokusapplikasjon utviklet spesielt for å forhindre at du overforbruker smarttelefonen din. Hvis du er en smarttelefonavhengig og denne vanen hindrer arbeidet ditt, kan Forest App være det rette alternativet for deg.

Den fremhever slagordet, «Hold fokus, vær til stede». Denne slagordet i seg selv motiverer alle til arbeidet sitt. Ved å bruke denne appen kan du sette grenser for bruken av smarttelefonen din.

StayFocusd

Hvis du vil forhindre at du åpner unødvendige lenker og nettsteder på nettet, bør du installere StayFocusd. Det begrenser tiden du kaster bort ved å besøke lenker som kaster bort tid.

  Fiks Google Chrome åpnes automatisk

Når du har brukt all den tildelte tiden, forblir de blokkerte nettstedene utilgjengelige hele dagen. Ved å bruke denne fokusutvidelsen kan du blokkere tillate bestemte nettsteder, spesifikke underdomener, spesifikke sider, spesifikke stier og mye mer.

BlockSite

BlockSite hjelper deg å holde fokus på arbeidet ditt ved å la deg blokkere appene eller nettstedene som forårsaker distraksjon. Dette verktøyet er utviklet ikke bare for profesjonelle, men også for studenter. Ved å bruke dette verktøyet kan du kontrollere tilgangen din til nettet og innholdet du surfer på.

Den lar deg definere dine daglige mål og holde fokus på disse målene. Du kan laste ned BlockSite gratis og kontroller tiden din effektivt.

Tidlig

Hvis du, mens du jobber, ofte hengir deg til sosiale medier eller en nyhetsfeed kaster bort tiden din, Tidlig kan hjelpe.

Det kan hjelpe deg ved å fjerne alle distraksjonene og bidra til å holde fokus på jobben. De BeTimeful Chrome-utvidelse fungerer som en annonseblokkering for sosiale medier som reduserer sosiale medier, Youtube eller lignende distraksjoner ved å fjerne nyhetsfeeds.

PomoDoneApp

PomoDoneApp lar deg spore fremdriften til ditt nåværende prosjekt. Ved å bruke dette verktøyet kan du koble oppgavebehandlingstjenesten din til PomoDoneApp, og du kan umiddelbart nyte alle fordelene.

Du kan enkelt holde oversikt over tiden du bruker på oppgavene dine. Du kan til og med lage oppgaver direkte fra nettleseren din ved å bruke PomoDone Chrome-utvidelse.

Konklusjon

Hvis du kan vinne over disse distraksjonene, vil du kunne jobbe langt mer produktivt enn noen gang. Så hvis du finner deg selv fanget i slike internettdistraksjoner, prøv noen av disse fokus chrome-utvidelsene. Disse kommer til å hjelpe deg fantastisk med å bringe deg tilbake til sporet.

Du kan også laste ned disse Chrome-utvidelsene for å forbedre produktiviteten.