Topp 9 nettsteder som bringer en revolusjonerende endring i helsesjekkingsenheter

Massive tekniske fremskritt i helsesektoren skifter raskt mot helseklær og helsekontrollutstyr.

Mange mennesker skylder på teknologiske fremskritt for den stillesittende livsstilen en ivrig person fører i moderne tid. Forestillingen er ikke helt feil, da bedre transport, mer tilgjengelig tilgang til dagligvarer, og produktene fra IT-revolusjonen utelukkende tar sikte på å gjøre livet enklere og mindre hektisk. Du kan få tilgang til mat, arbeidsplassen og snakke med dine kjære mens du sitter på sofaen hele dagen. Selv om disse fremskrittene gjør livet eksponentielt mer håndterbart, driver disse mange av mottakerne til en lat livsstil.

Tekniske fremskritt i helsesektoren har gitt opphav til intelligente helseklær og helsekontrollutstyr. Disse enhetene gir verdi til livet ditt ved å gjøre deg oppmerksom på din helsestatus i sanntid og gjøre deg oppmerksom på om du fører en stillesittende livsstil.

Hvordan gjør Health Wearables deg i form?

Husker du hvor helsebevisst du blir når noen påpeker at du er ute av form? Du begynner plutselig å tenke på måter å komme i form på og til slutt handle på det. Helseklær og helsesjekkende enheter sørger for hele tiden å vise viktige helseparametere for kroppen din og hjelpe deg med å gjøre et grep.

Borte er dagene da du måtte planlegge et legebesøk for å få målt oksygennivået i blodet, hjertefrekvensen eller kaloritallet. Du kan gjøre alt dette og mye mer ved å bruke innovative helsesjekkingsenheter og helseklær på et øyeblikk uten å konsultere en profesjonell. La oss se på noen av de beste nettstedene som bringer en revolusjonerende endring innen helseklær og helsesjekkingsutstyr som sørger for at du er din beste til enhver tid.

Withings

Withings har et bredt utvalg av helseklær og helsesjekkingsprodukter som inkluderer smartklokker, vekter, BP-monitorer, søvnanalysatorer og smarte termometre. Alle disse produktene sørger for å gi utmerket funksjonalitet samtidig som de ser bra ut. Noen av produktene deres inkluderer:

Stål HR

Withings har et bredt utvalg av helseklær som inkluderer smartklokker og smarte band. Steel HR er en hybrid smartklokke fra Withings-huset som kommer med intelligent vekketeknologi og en levende OLED-skjerm. Den skarpsindige helse-bærbare kombinert med smarttelefonen din og viser smarte varsler sammen med sanntidspuls og VO2-estimering. GPS-støtten lar deg telle trinnene dine nøyaktig ved å spore enhetens plassering. Enheten leveres med vanntetthet opptil 50 meter, noe som øker holdbarhetsfaktoren.

Skann klokke

Skanneklokken fra Withings kommer med en smart aktivitetsmåler og søvnsporer innebygd i helsevesenet. Klokken kommer med en førsteklasses PMOLED-skjerm som viser smarte varsler, pulsovervåking, VO2-estimering og en kondisjonsscore. Scan-klokken kommer med hele 30 dagers batteribackup som lar deg glemme å bære en lader hele dagen.

Fitness-poengsummen tar hensyn til en mengde parametere for å kvantitativt oppsummere helsen din. Bortsett fra disse funksjonene kommer klokken med en EKG-monitor og et oksymeter for bedre å kjenne blodets oksygennivå og hjertefrekvens. Safirglasset på toppen sørger for å holde klokken ripefri ved langvarig bruk.

Body+

Du må være kjent med vekten som forteller deg vekten din når du står på den. Vekten din er en vag parameter med mindre den kombineres med andre verdifulle parametere som BMI, beinmasse, fettmasse, vannprosent og mer. Når du får all denne kombinerte informasjonen, får du en omfattende rapport om helsetilstanden din og jobber mot et sunnere selv.

De Body+ smart vekt overvåker kroppen din og gir en hel kroppssammensetning, inkludert kroppsfett, vannprosent, muskelmasse og beinmasse i sanntid. Vekten lar deg også følge næringsinntaket ditt med vekt- og kalorimålfunksjonen. Det beste med Body+-skalaen er dens evne til å synkronisere hele helserapporten til Health Mate-mobilapplikasjonen over Wi-Fi. Du kan se på de siste helserapportene dine og spore den generelle fremgangen din i selve applikasjonen. Body+ er perfekt for familier med flere medlemmer ettersom smartvekten automatisk gjenkjenner brukeren og genererer deres unike rapport i Health Mate-applikasjonen.

Kroppskardio

De Kroppskardio scale fra Withings har som mål å gi en fullverdig kardiovaskulær sjekk uten å konsultere en profesjonell. Skalaen viser deg en omfattende hjerterapport gjennom deres vaskulære aldersparameter på Health Mate-applikasjonen. Du får også se de vaskulære alderstrendene ved langvarig bruk på en intuitiv grafisk måte.

  Slik kopierer du en mappe i Google Disk

Du får kroppssammensetning, vekttrender, kroppsfett og vannprosent synkronisert med Health Mate-applikasjonen så snart du går på Body Cardio-vekten. Den kommer også med en utmerket funksjon for gravide kalt Graviditetsmåleren. Funksjonen lar deg overvåke babyens vekt mens den er i livmoren.

Athlete Mode er nok en flott funksjon som oppfyller dine spesifikke behov i henhold til kroppen din.

Fit Track

Fit Track lager smarte vekter som lar deg overvåke helsen din gjennom ulike vitale parametere. De tilbyr to smarte vekter kalt Dara og Beebo, men du kan også velge familiepakken for en av de to vektene. La oss se på funksjonene til begge rangeringene i detalj.

Dara

Dara-skalaen fra Fit Track skanner kroppen din med 17 kroppsvitaliteter for å hjelpe deg med å forstå kroppen din bedre. Vekten sender et lavt elektrisk signal gjennom føttene dine fra vektens metallplater for å måle alle kritiske helseparametere som kroppsfettprosent, proteinhastighet, kroppsvannprosent, muskelmasse, muskelfrekvens, basal stoffskiftefrekvens og mye mer. Du kan senere se disse kroppsvitalene gjennom Fit Track-mobilapplikasjonen på en intuitiv måte.

Applikasjonen kommer med funksjonen for å sette dine egne treningsmål og deretter spore fremgangen din sammenlignet med målene dine. Den personlige coaching-funksjonen hjelper deg med å finne vitenskapelig støttet informasjon om hvordan du kan gå ned i vekt, spise riktig, trene og optimalisere søvnen din i henhold til helsetilstanden din. Applikasjonen lar deg også spore fremgangen din via ukentlige og månedlige diagrammer og trender. Senere kan du dele disse rapportene med leger og trener direkte gjennom Fit Track-applikasjonen.

Beebo

Beebo er den perfekte vekten for deg hvis du ønsker å følge nøye med på din og babyens helse gjennom hele svangerskapet. Den ekstra brede smarte vekten sporer helsen din og vekten din under graviditeten og viser deg detaljert innsikt i helsen din. De eksklusive graviditetsfunksjonene på Beebo sørger for å følge den ukentlige fremgangen din trygt gjennom hvert trimester. Skalaen viser deretter en detaljert analyse av spedbarnets helse gjennom vekst- og vektparametrene. Du kan se denne analysen på Fit Track-applikasjonen og dele detaljene på sosiale medier direkte gjennom applikasjonen.

Moren får også se en detaljert analyse av hennes generelle helse gjennom viktige kroppsvitaliteter som vannsammensetning og kroppsmasseindeks. Vekten kan gjenkjenne opptil 8 personer som bruker den, noe som gjør den til en perfekt følgesvenn for en stor familie. Du kan se forskjellige profiler for hver person som bruker skalaen til å overvåke helsen deres i Fit Track-applikasjonen.

Qardio

Qardio designer innovative helseklær og helsekontrollutstyr som passer til den moderne livsstilen. Alle Qardio-enheter er klinisk validerte og kommer med prisvinnende fortreffelighet. Deres innovative helseløsninger inkluderer intelligente blodtrykksmålere, trådløse smarte vekter og EKG-monitorer av medisinsk kvalitet. La oss få vite mer om produktene deres.

Qardio arm

Qardio Arm er en smart blodtrykksmåler som registrerer blodtrykket ditt uten behov for medisinsk personell og sender rapportene direkte til din mobiltelefon. Det klinisk validerte produktet sørger for å gi deg de mest nøyaktige blodtrykksrapportene ved å ta i gjennomsnitt tre blodtrykksmålinger. Dessuten integrerer enheten godt med Apple Health og S Health for enkelt å administrere helserapportene dine.

Qardio Arm oppdager automatisk uregelmessig hjerterytme og advarer deg om mulige helseproblemer etter en vellykket oppdagelse. Disse sofistikerte deteksjonene er umulige med konvensjonelle blodtrykksmålere uten hjelp fra medisinsk personell. Dessuten kan du se trendene for hjerteslag med diagrammer og grafer og enkelt dele dem med legen din gjennom applikasjonen.

Qardio Core

Qardio Core er den perfekte erstatningen for en fullverdig EKG-maskin. Den smarte helse-bærbare enheten lar deg spore hjertehelsen din gjennom deres elektrokardiografsporing for dypere helseinnsikt. Den beste delen av Qardio Core ligger i dens kompakte og enkle design; helseveskenet kommer uten ledninger eller lapper og går helt ubemerket hen selv under en treningsøkt.

Enheten registrerer mer enn 20 millioner datapunkter hver dag for å gi deg en kraftig innsikt i hvordan du kan håndtere hjertetilstanden din og forbedre kondisjonstreningen. Qardio Core kan gi nøyaktige EKG-rapporter gjennom hele din travle livsstil uten stamming eller hindringer.

Smartenheten overvåker kontinuerlig trådløst EKG, hjertefrekvens, respirasjonsfrekvens, hudtemperatur, hjertefrekvensvariabilitet, aktivitetssporing og mer og sender rapportene direkte til mobilapplikasjonen i sanntid. Dessuten kan du bruke enheten under en treningsøkt eller svømmeøkt uten å bekymre deg for vannskader, ettersom Qardio Core kommer med en IP65 vannbestandig vurdering.

Tanita

Tanita presenterer et bredt utvalg av kroppsovervåkingsvekter og annet helsekontrollutstyr med variert bruk. Du kan finne en mengde profesjonelle vekter, forbrukervekter og minivekter fra Tanita som kan brukes i ulike livsområder. Tanitas vekter er kjent for sine høyeste nivåer av klinisk nøyaktighet og banebrytende forskning bak seg. La oss lære om noen av deres beste helsesjekkskalaer.

  Hvordan dele opp tekst i Google Sheets

BC-1500 Inner Scan Pro

Tanita lager verdens eneste forbrukerbaserte skalaserie som kommer med multifrekvenssensorer for bedre nøyaktighet, og BC-1500 Inner Scan Pro er en fra denne eksklusive serien. Den smarte skalaen overvåker kroppens vitale funksjoner gjennom 30 hele kroppen og segmentelle målinger sammen med hjertefrekvensen. Den FDA-godkjente skalaen kommer med BIA (Bioelectric Impedance Analysis), som bruker ANT+ Radio Wireless Technology for bedre presisjon i rapportene dine.

BIA-teknologien gir deg en omfattende analyse av muskelmasse, kroppsvann %, basal metabolsk rate (BMR), metabolsk alder, beinmasse, visceralt fett og kroppsbygning. Du kan videre koble BC-1500 til Windows-datamaskinen din og overvåke sanntidsinnsikten gjennom Healthy Edge Lite-applikasjonen ved hjelp av ANT+-protokollen.

AM-121E håndholdt aktivitetsmonitor

AM-121E er Tanitas smarte helseutstyr som viser deg en detaljert helseanalyse for din daglige rutine. Den intelligente enheten bruker 3-aksede aktivitetsmonitorer for å overvåke de minste bevegelsene du gjør i løpet av dagen. I tillegg til 24-timers aktivitetsgrafen, viser AM-121E andre verdifulle innsikter som trinntelling, kaloritelling, distansemonitor, gangtidsmonitor og klokke med 14 dagers minne.

Den lette smarte gadgeten fungerer som et motivasjonsverktøy som oppmuntrer deg til å øke aktivitetsnivået. Den viser tydelig din MET (metabolic Equivalent of Task), skritt som er gått gjennom dagen, og antall forbrente kalorier basert på din BMR (Basal Metabolic Rate). Resultatene fra AM-121E kommer etter svært sofistikerte beregninger som tar hensyn til VO2- og VCO2-målingene. Du kan ha den smarte helse-bærbare rundt hånden, eller du kan ha den i lommene; produktet sørger for å gi nøyaktige avlesninger uansett.

Fitness

Å forstå kroppen din og bli testet for kroppsvitaliteter blir avgjørende, spesielt før du designer en fullstendig ernæringsmessig overhaling eller sikter mot et større helsemål. Fitness sørger for å gi den mest dyptgående analysen av kroppens vitale egenskaper gjennom deres profesjonelt skreddersydde velværetester. Disse testene gir deg innsikt i kroppssammensetningen og metabolske hastigheter. La oss se på noen av testene fra Fitness.

DEXA Scan for kroppssammensetning

DEXA (Dual Energy X-Ray Absorptiometry) gir deg en detaljert analyse av kroppssammensetning, fett og mager masse. Senere viser testen den komplette fettfordelingen og forskjellige kroppsdeler som armer, ben, android og gynoid. Testen er utmerket til å identifisere mange mulige helserisikoer i de tidlige stadiene og finne problemer i kroppen før de blir merkbare.

Metabolisme (RMR) testing

Å kjenne stoffskiftet ditt er det kritiske trinnet før du planlegger et stort helsemål. Å vite hvor mye energi du bruker i hvile hjelper deg med å planlegge kostholdet ditt bedre, enten du har som mål å gå ned, gå opp eller opprettholde vekten. RMR-testen (Resting Metabolic Rate) gir deg et innblikk i hvor mye energi kroppen din bruker mens du er i ro. Testen avhenger av kroppens vitale egenskaper som kroppsfett, muskler, alder, kjønn, mengden trening du gjør og andre eksterne faktorer som røyking eller drikking.

Senere viser testen også forholdet mellom fett og karbohydrater ved å analysere VO2- og VCO2-nivåer. Å ta RMR-testen gjør det enormt enkelt for ernæringsfysiologer å lage en diett- og treningsplan for deg.

Omron Healthcare

Omron Healthcare lager flere helseklær og kompakte helsekontrollenheter for å overvåke kroppens vitale egenskaper. Kroppssammensetningsmonitorene og trådløse blodtrykksmålere gir god funksjonalitet samtidig som de er enkle å bruke. Videre kan du lage et helt økosystem av Omron-produkter, ettersom hver av dem kan pares med smarttelefonen din og legge til flere datapunkter om helsen din. La oss se på noen av Omrons beste helseklær.

Hjerteguide

Den elegante, smarte helse-wearablen fra Omron, også kjent som Heart Guide, er et perfekt verktøy for å holde kroppens vitale funksjoner under kontroll mens du er på farten. Heart Guide gir klinisk nøyaktig blodtrykksavlesning ved hjelp av OMRONs fremste presisjonstesteteknologi og viser den på urskiven. Du kan se blodtrykksavlesningene mens du gjør daglige gjøremål og bli varslet hvis du finner noen abnormiteter.

Dessuten sporer helseveskenet antall skritt og viser kaloriene du forbrenner i løpet av dagen. Søvnsporing er nok en flott funksjon som viser deg mengden og kvaliteten på søvnen du hadde i natt på Omron Connect-applikasjonen. Smartklokken fungerer også som en andre skjerm for smarttelefonvarsler, tekstmeldinger, e-poster og påminnelser.

5-serie blodtrykksmåler

5-seriens blodtrykksmåler fra Omron Healthcare er en av de mest avanserte digitale blodtrykksmålerne for forbrukerbruk. Monitoren måler fem ganger datapunktene for bedre presisjon i blodtrykksmålingene. Det reduserer også risikoen for feil ved å puste eller bevege seg under testen. I tillegg kan du koble smartenheten til Omron Connect-applikasjonen for å overvåke blodtrykkstrendene ved langvarig bruk. Enheten oppdager også uregelmessig hjerterytme og hypertensjon mens den tester blodtrykket og advarer deg om mulige helseproblemer.

  Fiks Elder Scrolls Online som sitter fast på lasteskjermen

Fitbit

Fitbit er det ledende navnet innen smart-helse-wearable-industrien, og lager mange smartklokker og trackere. Å være stilig samtidig som den gir bransjeledende ytelse er karaktertrekket til hvert Fitbit-produkt. La oss se på noen av deres beste produkter som gir best verdi.

Fitbit Sense

Fitbit Sense er det mest avanserte tilbudet fra Fitbit som pakker alle de avanserte funksjonene samtidig som det ser flott ut på håndleddet. Den kommer med hele seks dagers batterilevetid under kontinuerlig bruk og kommer med et seks måneders Calm and Fitbit premium-abonnement ut av esken. Calm er nummer én applikasjon for søvn, meditasjon og avslapning. Den smarte helse-wearable kommer med utmerkede funksjoner som Stress Management Score og Daily Readiness Score, som gir deg et innblikk i din stresshåndteringsevne og treningstrøtthet.

Dessuten viser EDA-skanningen på håndleddet den elektrodermale aktiviteten til kroppen din på selve klokken. Klokken kommer med 20 målbaserte treningsmoduser som svømming, turgåing, løping og mer. Du kan også bruke klokken som et raskt termometer med hudtemperatursensoren på håndleddet som følger med klokken.

Fitbit Charge 5

Fitbit Charge 5 er Fitbits mest avanserte smarte tracker som krysser av i alle avmerkingsboksene du kan tenke deg for en intelligent tracker. Den kommer med glimrende varslingsparing med smarttelefonen din og bruker Google Fast Pair for å sette opp enheten raskt. Den livfulle fargeskjermen blir enda bedre med skjermfunksjonen som alltid er på med Fitbit Charge 5. Du får hele syv dager med batterilevetid med klokken under kontinuerlig bruk.

Dessuten bringer klokken inn en lang liste med funksjoner som menstruasjonssyklussporing, kondisjonsnivå, helse- og velværepåminnelser, hudtemperatursporing, hjertefrekvensvariasjon, SpO2-overvåking og mer. Den innebygde GPS-en øker nøyaktigheten til trinntelleren og oppdager bevegelser bedre. Den har også den daglige beredskapsscore og den innebygde EDA (Electrodermal Activity)-applikasjonen for stresshåndteringsmålinger.

Eufy

Eufy er et kjent merke som lager et bredt utvalg av intelligente enheter for forbrukerbruk. Deres strålende helselinje består av stilige smarte vekter som hjelper deg bedre å overvåke helsen din. Det beste med disse vektene er at du kan bruke dem med alle viktige helseapplikasjoner, og du trenger ikke en spesifikk applikasjon for å holde styr på helsen din. La oss se på deres beste smarte vekt og dens funksjoner.

Smart Scale P1

Smart Scale P1 måler fjorten verdifulle innsikter som vekt, kroppsfettprosent, BMI, kroppsfettmasse, mager kroppsmasse, protein, basal stoffskifte, visceralt fett, muskler, bein, kroppsalder, vannsammensetning og mer. Du kan få helserapportene dine på alle dine favoritthelseapplikasjoner som Apple Health, Google Fit og Fitbit. Sensorene på Smart Scale P1 har bedre nøyaktighet på grunn av to par superfølsomme G-Shaped-sensorer lagt til den smarte skalaen. Du kan bruke den intelligente helseenheten til å måle helserapportene for 16 personer, noe som gjør den perfekt for en stor familie.

Renpho

Renpho lager de mest kreative smarte enhetene ved å integrere IoT (Internet of Things) i hverdagslige husholdningsartikler. Deres Smart Jump Rope, Smart AI Bike og Smart Body Massager er gode eksempler på deres kreative utvalg av produkter. La oss se på noen av deres beste helsekontrollutstyr.

AI Smart Bike

AI Smart Bike fra Renpho er en elegant og stilig måte å trene på. Du kan stille inn ditt eget vanskelighetsnivå og få tilgang til mer enn 70 treningsbaner med smartsykkelen. Sykkelen kommer også med en abonnementsfri AI Gym-applikasjon som viser deg de siste trendene og treningsregimene dine.

Den smarte motordempingsteknologien sikrer en jevn kjøreopplevelse og legger automatisk til motstand i henhold til vanskelighetsgraden du velger. Dessuten vurderer FTP (Functional Threshold Power) din individuelle sykkelkraft og justerer deretter treningskursene dine deretter.

Bærbart pulsoksymeter

Et pulsoksymeter er en viktig enhet for å måle oksygennivået i blodet mens du er på farten. Det bærbare pulsoksymeteret fra Renpho viser en umiddelbar avlesning av oksygennivå i blodet innen 5 sekunder etter at du kobler til fingeren. Enheten kommer også med en batterisparer og festbar snor for en langvarig enhetsopplevelse. Dessuten får du også SpO2/puls-advarsler hvis brukeren har kritisk lave pulsfrekvenser.

Siste merknad 👨‍🏫

Teknologi bringer en massiv revolusjon innen helseklær og helsekontrollutstyr. Det er et økende skifte mot kompakte helsekontrollutstyr som ikke krever at en medisinsk fagperson håndterer dem. Artikkelen ovenfor viser flere smarte helseenheter som smarte vekter, smartklokker, blodoksygenmonitorer og mer. Sørg for å sjekke dem ut og ta kontroll over helsen din.

Du kan også sjekke Top Smart Health Trackers for Better Life.