14 beste treningssykler for hjemmet ditt og for å være sunn

Helse har tatt førsteplassen i post-covid-tiden.

Det er ikke å nekte for at det er et paradigmeskifte i måten folk lever, tenker og velger på i dag i moderne tid. Fitness har gått foran alt. Dette kan sees gjennom fremveksten av hjemmetreningsoppsettet under pandemien. Den sekvensielle nedleggelsen av treningssentre under covid-sperringene har absolutt presset denne beslutningen til fordel for treningsutstyrsmarkedet.

Folk kan ikke stole helt på utendørstjenester og opplevelser i disse usikre tider. De er kanskje ikke tilgjengelige hver gang. Så, i stedet for å vente på at ting skal komme tilbake til det normale, må man investere i godt treningsutstyr. Så, hva er bedre enn den beste innendørs treningssykkel som kan brukes av nesten hver generasjon i familien.

La oss forstå hvorfor det er best med noen av fordelene.

Fordeler med innendørs sykling i en post-pandemisk verden

I dag er det en rekke innendørs sykler til folks disposisjon. Innendørs- eller spinnsykler tilbyr mange funksjoner som flere motstandsnivåer, hjertefrekvenskontrollerte programmer, datastyrt magnetisk motstand, justerbart sete og mange flere.

Det er mange fysiske og mentale fordeler ved å sykle. Her er noen fordeler med innendørs sykling i en post-pandemisk verden hvis man velger å investere i den beste innendørs treningssykkelen.

Styrking av underkroppen

Innendørs sykling er flott for bena, quads, setemuskler, legger og hamstrings. Innendørs sykluser bygger muskelstyrke. Ved å øke sykkelens motstand kan man jevnlig utfordre musklene. Det bidrar til å forhindre stivhet i leddene som kommer med alderen. Innendørs sykler simulerer nå utendørs terreng som gjør det praktisk for folk under en pandemi.

Brenn kalorier raskt

Innendørs sykling kan forbrenne kalorier raskt, selv om det avhenger av intensiteten på treningen. Hvis en person sykler 30 minutter om dagen, kan man raskt forbrenne kalorier. Hvis en person på 155 pund sykler en halvtime med konkurransehastighet, kan de forbrenne rundt 420 kalorier. Det er gunstig for både nybegynnere og de som har en historie med skader. De kan starte en lavintensiv treningsøkt som er skånsom mot leddene.

En god cardio

Innendørs sykling er en ideell type kondisjonstrening. Det forbedrer kardiovaskulær helse og gir mer oksygen til musklene. Innendørs sykling involverer musklene i overkroppen, og styrker derfor kjernen og ryggen. Innendørs sykling bygger utholdenhet og bidrar til å utvikle tonede magre muskler. Høyintensiv intervalltrening kan forbedre blodtrykket og redusere risikoen for diabetes.

Fordeler med psykisk helse

Innendørs sykling eller annen form for trening reduserer angst og stress. Det bidrar til å redusere kortisolnivået, og forbedrer derfor mental helse. Det øker også mental seighet. Å overvinne fysisk tretthet øker selvtilliten som også påvirker andre områder av livet positivt. Den repeterende naturen til innendørs sykling er meditativ, noe som bidrar til å skape en fredelig tilstand.

Alt dette handlet om fordelene med innendørs sykling i den nye normalen der folk foretrekker å jobbe hjemmefra.

  Slik legger du til forhåndsinnstillinger i Adobe Lightroom

La oss nå utforske noen av de beste innendørssyklene som er tilgjengelige på markedet.

Når du velger den beste innendørs treningssykkelen, må du se etter noen unike funksjoner, inkludert motstandsnivåer, komfort, treningsmoduser, skjermer, byggekvalitet og garanti, blant annet.

Yosuda-sykler

Yosuda sykkel er den beste budsjettsykkelen, enkel, trygg, men effektiv. Det er en oppdatert versjon innendørs sykkelsykkel som støtter et atletisk design. Det justerbare setet og styret gjør den egnet for alle kroppstyper. Den er rolig og har en jevn kjøreopplevelse.

Dessuten sørger det bunnsolide fundamentet for at det ikke vil være vingling mens du sykler. Den stålbygde kroppen kan bære 330 LBS vekt til enhver tid.

Det 4-veis justerbare setet gjør tilpasning enkelt og praktisk. Den har en digital skjerm som viser forskjellige statistikker for sykler som hastighet, RPM, kalorier, kilometerteller og en iPad-holder.

Peloton

Peloton sykler starter så lavt som $1495 med et utmerket billig alternativ for hjemmetreningssentre. Denne stasjonære sykkelen kommer med applikasjonstilgang. I tillegg har den justerbare seter, en HD-berøringsskjerm og styre. Den digitale Peloton-appen fungerer med ulike enheter som Apple TV, Android TV, Fire TV og Chromecast.

Appen har flere treningsprogrammer som hjelper brukere med å trene og spore fremgang med beregninger. Det hjelper en bruker med å utfordre seg selv og bygger selvtillit. Peloton-sykkelen er bygget for å vare og kommer med en 12-måneders begrenset deler og arbeidsgaranti pluss 5 års dekning på rammen.

Sunny Health SF-B1877

Sunny Health utholdenhetsmagnetisk innendørs treningssykkel er en utmerket beltedrevet systemmodell for kondisjon med lite påvirkning. Det kan være et godt valg av sykkel for nybegynnere eller folk som trenger restitusjonstrening.

Ytelsesmonitoren viser hastighet, tid, distanse, kilometerteller, puls, kalori og turtall. Videre gir den justerbare magnetiske motstanden jevn kontaktløs motstand og er praktisk talt vedlikeholdsfri.

Denne innendørs sykkeltreneren har et justerbart sete som forbedrer holdningen, og 2-veis justerbare styrehåndtak er designet for komfort. Den kommer også med en flaskeholder for å sette mellomstor flaske. Den lavere Q-faktoren (206 mm) gjør at rytteren kan tråkke raskere og hardere mer effektivt. Den slitesterke rammen er bygget for å vare.

Labodi

Labodi er en stasjonær innendørs sykkel for kondisjonstrening hjemme. Dets 35 lbs svinghjul gir momentum for en utfordrende tur, og remdriftsmekanismen gir en jevn og rolig tur.

Det justerbare 2-veis sklisikre styret og 4-veis seter gir brukerne en personlig opplevelse. De oppdaterte setene er mykere og støtbestandige, mens sjetonger på styret holder styr på pulsen.

LCD-skjermen sporer tid, miles, kalorier, hjertefrekvens, hastighet og RPM. Spenningsknotten på Labodi-sykkelen tillater magnetisk motstand som gir brukeren forskjellige vanskelighetsgrader. iPad-festet på sykkelen er kompatibelt med alle telefoner. De tilbyr en 180-dagers reservedelstjeneste samt tilfredsstillende kundeservice!

Fullstendig

Afully brand fokuserer på å utvikle produkter som hjelper folk å nyte sport. Denne stasjonære sykkelen er designet med en dobbel trekantstruktur, som er solid og slitesterk.

Man kan sykle denne treningssykkelen i forskjellige kroppsstillinger. Remdriftsystemet er veldig stabilt og stillegående. LCD-skjermen sporer hastighet, kjøretid, kalorier og distanse.

iPad-stativet lar brukere lytte til musikk eller se videoer mens de trener. En rytter kan justere setene og styret opp og ned basert på deres komfort. Burfotstroppen er justerbar og passer for alle føtterstørrelser. Det forhindrer at føttene sklir av. Det profesjonelle ettersalgspersonalet til Afully løser eventuelle problemer innen 24 timer etter klagen.

  Start din nettvirksomhet GRATIS med Sylius (e-handelsplattform med åpen kildekode)

Echelon Connect Bike Ex-5

Echelon Connect Bike Ex-5 er bygget med tanke på ytelse. De førsteklasses funksjonene til disse syklene inkluderer forhøyede tyrestyre med albuestøtter, justerbare høyde- og dybdeseter og styre, og to store flaskeholdere. Enhetsholderen snur 180 grader for trening uten utstyr.

Brukeren kan streame live treningsøkter eller søke om on-demand klasser tilgjengelig 24*7. Enhetsholderen kan holde enheter fra 2,5″ til 12,9″.

Brukervektkapasiteten til denne sykkelen er rundt 300 lbs, og den tilbyr 32 nivåer av motstand. Den kommer med et par 2lb manualer, og bidrar dermed til å styrke brukernes overkropp samtidig med cardio på sykkelen.

Freebeat

Freebeat gir en intelligent kjøreopplevelse. Treningssykkelen har en responsiv og intuitiv 21,5-tommers HD-berøringsskjerm.

Brukere kan justere den roterende skjermen til deres foretrukne vinkel på opptil 180° grader. Dette er den beste innendørs sykkeltreneren hvor man kan trene med instruktører som kommer fra verdens utmerkede studioer.

Den gir også oppslukende gamified interaksjon, og Freebeat-appen gir umiddelbar tilbakemelding samt sporer ytelse i detalj. Sykkelen har tre justerbare setenivåer, et justerbart sklisikkert flerposisjonsstyre og en justerbar pedal. Den tilbyr 35 magnetiske motstandsnivåer. Du kan justere intensiteten i henhold til deres behov. Den gir en fullt dekket garanti og ettersalgsservice.

Wahoo Kickr sykkel

Wahoo Kickr sykkel er smart og den beste innendørs treningssykkel. Kickr-sykkel, et 13lb svinghjul, tilbyr nøyaktighet, respons og realisme. Den beltedrevne motoren på sykkelen skaper en stille kjøreopplevelse. Når den er koblet til smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, setter Kickr-sykkelen automatisk motstand via app eller programvare som er forhåndsbestemt av brukeren.

Juster sykkelens passform med enkel tilgang og hurtigutløsningsspaker over 5 punkter, dvs. stable, rekkevidde, tilbakeslag, setehøyde og rammehøyde. Det fungerer bra med populære treningsapper som f.eks SYSTM og Zwift. Wahoo gir fysiske karakterendringer i sanntid. Kickr-sykkelen hever og senker sykluser fysisk for å matche stigninger opp til 20 % og nedstigninger ned til -15 %.

Mobi fitness

Mobi stasjonær sykkel er utstyrt med en multifunksjonell intelligent kontrollknapp. Denne innendørssykkelen tilbyr 32 nivåer av motstand.

Ingen produkter funnet.

Mobi-sykkelen har et 26 LBS frontsvinghjul med høy treghet. Flerposisjonsstyret gir en høydejustering på 17 nivåer som hjelper brukerne å sykle komfortabelt. Man kan nyte veiledningen av profesjonelle treningsinstruktører hjemme med gratis innspilte klasser fra Mobifitness-appen.

Sykkelens setepute har ni justerbare nivåer for å møte brukernes ulike behov. Den har justerbar magnetisk motstand og er hviskestille. En justerbar burpedal er helt trygg å bruke og forhindrer at foten glir og skader.

MYX II Plus

MYX II Plus selges for $1599. Den inkluderer et elegant og interaktivt, dreibart berøringsskjermnettbrett (21,5 tommer) hvor du kan finne dusinvis av motiverende trenere i verdensklasse.

Det er tusenvis av treningsøkter med nye økter lagt til ukentlig. LCD-skjermene viser hjertefrekvens, hastighet, distanse og tråkkfrekvens. Den kan også pares med en Apple-klokke.

Den tilbyr også et vektsett med 6 deler med en kettlebell. Drei skjermen for gulvtrening, vektløfting, restitusjonspraksis og mer. Myx II Plus er slitesterk, rustsikker og hypoallergen. Den gir også en 12-måneders produsentgaranti og gratis frakt og montering.

  Kommandolinjer: Hvorfor plager folk fortsatt med dem?

Equinox SoulCycle

Equinox SoulCycle hjemmesykkelen er solid og har en stålramme som gir maksimal stabilitet for syklistene. Det oppslukende lydsystemet lar rytteren flykte inn i musikk mens han trener. Den har en høyoppløselig berøringsskjerm og elitestatistikk som brukes av profesjonelle sykkellag. Den gir nøyaktige og konsistente data, inkludert kraft, kjørelengde, tråkkfrekvens og hjerteslag.

Den robuste konstruksjonen betyr ikke at den er klumpete i konstruksjonen. I stedet er den slankere og mer moderne i stilen. Brukere kan benytte seg av on-demand og live klasser med inspirerende instruktører. Vektkapasiteten til denne beste innendørs treningssykkelen er opptil 350 lbs.

Urevo

Urevo stasjonær sykkel er en annen sykkel for hjemmegym med et profesjonelt multigrepsstyre som sikrer et bedre grep.

Multitriangelstrukturen og den sterke stålrammen er designet for mer stabilitet og sikkerhet. Det innebygde støtdempingssystemet gir ekstra demping for ryggraden, knærne og leddene. Remdriftssystemet sørger for jevnere og roligere turer enn en tradisjonell kjededriftsmekanisme, og gir derfor ingen forstyrrelser.

Urevo-sykkelen passer for alle typer mennesker. De justerbare delene sørger for en komfortabel tur. Det 35lbs magnetiske motstandssvinghjulet lar brukeren justere motstandsnivået. Urevo tilbyr en 12-måneders reservedelstjeneste og lover å svare på alle henvendelser innen 24 timer.

Bowflex C6 sykkel

Bowflex C6 sykkel har en elegant design som passer for et hjemmeoppsett da den tar mindre plass. Den har 100 mikrojusterbare motstandsnivåer som tilbyr en rekke utfordrende intensiteter. Det gir en rolig og jevn tur til enhver rytter. Avhengig av kjørestilen din, kan du til og med bruke tåbur med tosidige pedaler.

Enhetsholderen hjelper brukere med å sikre nettbrettet og nyte ethvert treningsprogram. Den kommer med et par 3lb manualer med lett tilgjengelige vugger som gir overkroppen en solid treningsøkt. Bowflex er kompatibel med JRNY-appen og andre tredjepartsapper som Peleton, LiderZwift og andre.

Schwinn-IC4

Schwinn-IC4 Indoor Cycling Bike selges for $799 og er kompatibel med tredjepartsapplikasjoner som JRNY, Peloton, Zwift og andre slike apper. Det lar brukere streame tusenvis av klasser og konkurrere mot andre i en virtuell verden som bidrar til bedre motivasjon. Man kan få tilgang til «Explore the World»-appen og delta i virtuelle løp sammen med praktisk talt besøke eksotiske steder og fantastiske stier fra hele verden.

Det gir en utrolig jevn og rolig tur. Det er et utmerket alternativ til Bowflex C6-sykler siden begge har nesten de samme funksjonene. Schwinn tilbyr tosidige fotpedaler for brukere som er utsatt for skader; tå-bur gir dem sikkerhet. Den bakgrunnsbelyste LCD-konsollen i full farge overvåker kontinuerlig rytterens hastighet, distanse, hjertefrekvens, kalorier og turtall.

Konklusjon

Pandemien har endret treningsspillet og har gjort det mer personlig enn noen gang. Det er mye nøling når du går til de offentlige treningssentrene og bruker de maskinene mange andre har brukt. Det er flere viktige faktorer å vurdere når du kjøper en innendørs sykkel.

Hensikten med innendørssykkelen er først og fremst å levere en solid treningsøkt. Etter det må man se etter tilpassbare alternativer som justerbare seter, styre, pedaler, skjermer slik at kjøreopplevelsen kan være jevn og komfortabel. Du må også sjekke om de er kompatible med dine eksisterende dingser som smartklokker. Siden innendørssykkelen skal plasseres hjemme, må man kjøpe en lydløs og elegant sykkel i design.