9 beste Cloud PBX-løsning for små til mellomstore bedrifter

Hvis du er på jakt etter et forretningstelefonsystem, har du sannsynligvis sett forkortelsen PBX ganske ofte. PBX er en forkortelse for Privat filialutveksling. I motsetning til et offentlig telefonnettverk, gjør PBX det mulig for bedrifter å betjene telefonnettet på egen hånd.

Tradisjonelt var PBX-systemer kun tilgjengelig som lokale løsninger. Dette betydde streng selvstyring, høye vedlikeholdskostnader og kompleksitet på høyt nivå.

Og selv om de fortsatt er tilgjengelige som lokale løsninger, oppfordres moderne PBX-brukere til å være vert for telefonsystemet sitt over skyen.

Ikke bare fordi det er mye rimeligere, men også fordi det er enklere å administrere, og du kan dra nytte av unike funksjoner. For å illustrere, her er noen av disse funksjonene:

  • Off-site hosting. Telefonsystemet ditt drives og vedlikeholdes av leverandøren din, noe som betyr at datasentrene er utenfor stedet. Dette reduserer behovet for regelmessig maskinvarevedlikehold.
  • IP-telefoner. Skybaserte PBX-systemer kjører helt over Ethernet. Dette betyr at hele bedriften kan bruke VoIP-telefoner og/eller mobiltelefoner fra hvor som helst med Internett-tilkobling.
  • Enkel administrasjon. Skybaserte PBX-løsninger integrerer alle viktige funksjoner i et online dashbord. Dette betyr at du kan rute, tildele tillatelser, administrere telefonkonfigurasjoner osv. fra nettleseren din direkte.
  • Fleksibilitet. Enten du er på forretningsreise eller ute av kontoret, sikrer Cloud PBX at kundene og teamet kan nå deg når som helst.
  • Ingen tilleggskostnader. Løsninger vist i dette innlegget er utelukkende bygget på en planbasert modell. Du betaler kun for funksjonene du trenger, hverken mer eller mindre.

Og til slutt, å bli digital sikrer at du også kan integrere Cloud PBX-plattformen din med dine favorittverktøy for administrasjon av kunderelasjoner. Slike av Salesforce, Zendesk, Slakk, Freshdeskog mange andre.

På et tidspunkt handlet det om å bli digital med bedriftstelefonsystemet om kostnadseffektivitet. I disse dager kan du dra nytte av økt produktivitet, enkel skalering og hundrevis av integrasjoner med verktøy som bedriften din allerede bruker.

Så la oss se nærmere på valgene du har for noen av de beste Cloud PBX-løsningene på markedet.

CloudTalk

CloudTalk er et konsolidert skybasert telefonsystem med en integrert kundesenterplattform. Den er bygget for å fungere med moderne forretningsverktøy, helpdesk og e-handelsbutikker, som bidrar til å strømlinjeforme klient-til-bedrift-kommunikasjon. Den mest populære månedlige planen starter på $20 og kan oppgraderes avhengig av dine behov.

I motsetning til kjedelige interne PBX-systemer – fungerer CloudTalk utelukkende fra nettleseren. Dette sikrer at å sette opp kundesenteret ditt tar bare en håndfull øyeblikk, og du kan begynne å motta anrop på dag én.

Du og dine ansatte har muligheten til å ta opp hver enkelt samtale og ta notater i sanntid. Som sådan har du friheten til å ta langsiktige beslutninger som vil påvirke virksomheten din positivt. Og hvis du ikke er overbevist, kan du alltid prøve CloudTalk med en 14-dagers gratis prøveperiode.

HubSpot er en av partnerne CloudTalk jobber tett med, så hvis du har en eksisterende HubSpot-infrastruktur – du kan kombinere begge plattformene for en langt jevnere kundeinteraksjonsopplevelse enn noen gang før.

Bare ring

Bare ring er et skybasert PBX-system som gir bedriftseiere telefonnumre i mer enn 70 land. Telefonnumrene opprettet av JustCall vises som lokale numre når du kontakter kundene dine, noe som gir en grundig grad av åpenhet.

  8 beste digitale sertifikatprodusenter og -utstederplattformer for å belønne studenter og ansatte

Et lokalt nummer eliminerer behovet for klienter å bekymre seg om legitimiteten til anropene de mottar. Kort tid etter at du har registrert deg som JustCall-kunde, har du muligheten til å generere nye telefonnumre i hvilket land du foretrekker.

Det beste av alt er at det ikke bare handler om et strømlinjeformet sett med telefonnumre. JustCalls liste over funksjoner når vidt og bredt når det gjelder å sikre at du og kundene dine alltid er i kontakt. Og her er hvordan.

  • Viderekobling. Ute på ferie? Ikke et problem. JustCall kan viderekoble eller distribuere anrop til et nummer du velger selv når du ikke er på kontoret.
  • Lagdistribusjon. Ingen anrop skal stå ubesvart. JustCalls teamfunksjoner lar deg tilordne flere ansatte til et enkelt nummer.
  • Avtaler. Bruk en av de medfølgende nettstedswidgetene for å legge til et avtaleskjema på nettstedet ditt. På denne måten kan kundene planlegge samtaleavtaler på et tidspunkt som passer dem.
  • Integrasjoner. JustCall støtter mer enn 30 integrasjoner med dine favoritt CRM- og Helpdesk-plattformer.
  • Overvåkning. Planlegger du å lære opp en ny gruppe med ansatte i kundestøttesenteret? Innebygde overvåkingsfunksjoner lar deg raskt identifisere potensielle feil som traineer gjør og rette dem mens du er på farten.

Selskapet oppdaterer stadig plattformen sin med nye funksjoner og verktøy for å hjelpe deg å få mest mulig ut av telefonsystemet ditt. Når det gjelder priser, er det både rettferdig og fleksibelt. Med den rimeligste planen som starter på bare $25 per måned per nummer.

Aircall

Ser du etter en bedriftstelefonløsning som kan skaleres etter hvert som virksomheten din vokser? Se ikke lenger enn Aircall. Et perfekt valg for bedriftseiere som ønsker å starte sitt eget kundesenter og utvide det sammen med forretningsvekst.

Så hvor vanskelig er det å bruke Aircall i praksis? Den gode nyheten er at alt fra registrering til å opprette ditt første telefonnummer er ganske mye automatisert. Når du har satt opp teamstrukturen din, kan du begynne å legge til telefonnumre fra mer enn 50 land.

Hvert nummer du oppretter kan tilpasses for landets krav av deg, og i tillegg kan du tilordne et nummer til et spesifikt teammedlem. For eksempel noen som jobber fra en region der du velger nummeret som skal plasseres.

Men det er ikke alt. For å gjøre kundesenteret ditt så komplett som mulig, trenger du støtte for tredjepartsintegrasjoner. Sjansen er stor for at du allerede administrerer kundelisten din ved å bruke helpdesk-programvare eller annet.

Og selv i denne avdelingen er Aircall ekstremt imøtekommende med støtten de gir. Den nåværende listen over integrasjoner inkluderer mer enn 100 verktøy og plattformer som moderne bedriftseiere bruker – slike som Zoho, Shopify, SnapCall, Pipedrive og mange andre.

JivoChat

Med alle de virtuelle PBX-funksjonene du trenger for virksomheten din, JivoChat hjelper deg å motta og foreta anrop, samt SMS-tekstmeldinger sømløst. Den tillater samtaler til over 50 forskjellige land, og du kan til og med viderekoble/distribuere samtaler. Det fine er at du kan utføre alle oppgavene rett fra Jivo-appen.

I tillegg kan du:

  • Send talehilsen
  • Lagre klientoppføringer
  • Fyll på balansen enkelt.

Du kan velge forskjellige numre for forskjellige land for bare $1/måned og ringe for bare $0,02/måned. Det er også en 24/7 kundestøtte via telefon, e-post og chat.

FreshCaller

Med over 40 000 kunder under beltet, FreshCaller’s cloud PBX-system er en av favorittene på markedet. Det krever ingen vedlikeholdskostnader, nedlasting eller maskinvare for å komme i gang. 😉

  Kan du sende tekstmeldinger til noen du har blokkert på iPhone?

Du kan enkelt skalere som du vil og gjøre ting enklere for teamet ditt ved å gi dem denne toppmoderne stemme-AI-motoren som tror på enkelhet. Her er noen av de mange tingene du kan gjøre med Freshcaller:

  • Importer numre eller kjøp nye fra over 90 land
  • Autogenerer tilpassede og detaljerte rapporter som leveres rett til innboksen din
  • Overvåk samtaleforespørsler og gå til og med inn i viktige samtaler som krever din oppmerksomhet.
  • Bruk stemmeroboter som kjenner hensikten og engasjerer seg med kunder for å løse spørsmål uten problemer

For å utforske alle funksjonene kan du begynne å bruke deres 21-dagers gratis prøveperiode før du forplikter deg til en betalt plan.

RingCentral

RingCentral er det primære telefonsystemvalget for mer enn 400 000 bedriftseiere over hele verden. Enten du er en liten bedrift eller en bedrift i vekst – RingCentral tilbyr mange funksjoner for å møte dine behov.

Som en skybasert VoIP-plattform skiller RingCentral seg ut med funksjoner for taleanrop, mobiltekstmeldinger og konferansealternativer for video og lyd.

En av de mest ettertraktede funksjonene for RingCentral er deres enhetlige mobil- og skrivebordsopplevelse. Dette sikrer at ansatte alltid kan få tilgang til viktige anrop (tapte eller ikke) enten de er på farten eller på kontoret.

Gjennom distribusjon kan du tildele forskjellige team for en rekke forskjellige grener på tvers av virksomheten din – f.eks. kunder som trenger teknisk eller økonomisk hjelp.

Prisen starter på $20 per måned for Essentials-planen, med Ultimate (alt inkludert) som starter på $50 per måned. Husk; disse abonnementskostnadene dekker ikke individuelle telefonnumre, som starter på rundt $5 for ett internasjonalt nummer.

8×8

8×8 er fokusert på å hjelpe små til mellomstore bedriftseiere med å lage et dynamisk telefonsystem på tvers av hele virksomhetsstrukturen. Gjennom teknologi i verdensklasse – 8×8 er i stand til å tilby høyhastighets PBX-tjenester uten å bruke annet enn en internettforbindelse.

Som en alt-i-ett-plattform er 8×8 i stand til å tilby mer enn bare et tradisjonelt telefonadministrasjonssystem. For å illustrere, her er en oversikt over de tre kjerneproduktene som 8×8 leverer til sine kunder:

  • Virtuelt kontor. En tradisjonell skyorientert telefontjeneste som bruker VoIP. Perfekt for småbedriftseiere som trenger et pålitelig telefonnummer å nå kunder med.
  • Virtual Office Pro. Pro-versjonen av samme plan inkluderer tilleggsfunksjoner som faks, konferanser og muligheten til å ta opp samtaler. Ideell hvis virksomheten din vokser og du ønsker å avslutte virksomheten i et eksternt arbeidsmiljø.
  • Virtuelt kontaktsenter. En fullverdig kontaktsenteropplevelse over skyen. Dette inkluderer verktøy for å generere rapporter, analysere data over tid og mye mer. Egnet for etablerte virksomheter som har å gjøre med tusenvis av kunder daglig.

En av funksjonene som 8×8 skiller seg ut med er deres Employer Dashboard. Dette dashbordet hjelper deg med å samle alle ansatte i ett enkelt system. Ansatte kan chatte med hverandre, tilordne anrop eller administrere en mengde talemeldinger.

Sist men ikke minst, hvis du bestemmer deg for å gå med 8×8 – vil en av deres PBX-spesialister gi deg en introduksjonsrunde på produktet som varer i opptil en time. Dette vil sikre at du er fullt kjent med alle kjernefunksjonene deres og hvordan disse funksjonene kan være til nytte for virksomheten din.

  Automatiser Muzei Live Wallpaper med Tasker

Ring Over

Ring Over er en franskbasert telekommunikasjonsplattform som hjelper deg med å sette opp ditt eget digitale kundesenter på mindre enn 5 minutter. Fra å ikke ha et kundesenter til et telefonnummer og ditt første kundeanrop. Alt takket være en grundig optimalisert infrastruktur for å hjelpe deg med å nå dine mål.

For ytterligere å forstå hvordan RingOver er overlegen tradisjonelle interne PBX-systemer, la oss ta en titt på hovedfunksjonene.

  • Opprett et telefonnummer i mer enn 60 land, uten begrensninger for utgående eller innkommende anrop.
  • Bruk ditt skybaserte kundesenter til å sende tekstmeldinger, chatte med klienter, sende en faks eller motta talemeldinger.
  • Fungerer med skrivebord og mobil – godta klientens anrop fra alle steder der det er Internett-tilgang.
  • Det dynamiske sentralbordet som du kan bruke til å strukturere interaktive navigasjonsopplevelser for kundene dine. Trykk for eksempel 1 eller 2 for å få tilgang til en bestemt avdeling.
  • Fullstendig detaljerte rapporter for innkommende/utgående samtaler, ansatthistorikk og mer.
  • Enkel integrasjon med din favoritt plattform for Customer Relations Management.

Best av alt, det er ingenting du trenger å gjøre utenom RingOver-installasjonsprosessen. Dashbordet du får etter at du har registrert deg, er alt inkludert. Dette betyr at du kan begynne å legge til nye numre og teammedlemmer rett etter at du er ferdig med å registrere deg.

Den mest populære planen (Power) starter på omtrent $60 per måned. Dette inkluderer ubegrensede samtaler til mer enn 100 land over hele verden. Videre vil du ha muligheten til å integrere kundesenteret ditt med mer enn 15 av de mest populære CRM-plattformene på markedet.

Individuelle anmeldelser viser at RingOver har en sterk vurdering for teknisk støtte. Med andre ord, hvis du aldri har brukt en Cloud PBX-løsning før – de fine folkene på RingOver hjelper deg gjerne med å komme i gang så raskt som mulig.

Nextiva

Nextiva er en av de eldste og uten tvil mest populære skybaserte PBX-løsningene på markedet. Selskapet har mer enn 15 års erfaring innen det digitale telefonsystemet. Og har overlevd flere skift i generell VoIP-teknologi vi ser på nettet i dag.

Kronjuvelen bak Nextivas suksess har vært dets kontinuerlige arbeid med NextOS plattform. NextOS innkapsler alle aspekter av kommunikasjon knyttet til et forretningsmiljø. Spesifikt er Nextiva dedikert til å samle team- og klientkommunikasjonen i ett enkelt dashbord. Dette gir i sin tur en sømløs digital kundesenteropplevelse.

Fra grunnleggende funksjoner som taleanrop, viderekobling og samtalekøer, til mer komplekse verktøy som kundeinformasjon og forretningsdetaljer.

På lang sikt vil Nextiva hjelpe deg med å samle nok informasjon om kundene dine slik at du bedre kan forstå deres behov.

Dette er gjort ved hjelp av AI som hjelper Nextiva med å samle kritisk klientinformasjon i sanntid. Og siden det er en unik tilnærming, vil den best passe mellomstore bedrifter som ønsker å vokse eksponentielt innen en overskuelig tidsramme.

Konklusjon

Flere og flere bedrifter omfavner det digitale miljøet. Og etter hvert som eldre systemer blir dyrere å vedlikeholde – er det bare fornuftig å se etter pålitelige alternativer. Skybaserte telefonsystemer tilbyr fleksibiliteten til å avslutte forretninger uansett hvor du er.

Best av alt, det meste skjer fra nettleseren din. Samtaler kan fortsatt tas opp, du kan administrere ansatte, og noen av løsningene i denne listen gjør alt de kan for å gi en best mulig kundekommunikasjonsopplevelse.