Alt-i-ett Mac-vedlikeholdsverktøy for å øke ytelsen – Macbooster

Hvis du bruker samme Mac i lang tid, er sjansen stor for at den har blitt treg og blitt sårbar for angrep fra skadelig programvare. Dette kan skje på grunn av tilstedeværelsen av Gigabyte med søppelfiler på harddisken din som får systemets ytelse til å falle ned.

For å rense systemet fra uønskede filer og skadelig programvare, trenger du et vedlikeholdsprogram som kan gjenopplive Mac-en til dens høyeste ytelse.

I denne artikkelen vil du oppdage et slikt verktøy, Macbooster, utviklet av IObit. Vi vil gå inn i detaljene om funksjonene og prisene og se om det er verdt å kjøpe eller ikke.

Macbooster 8: Oversikt

Macbooster er et alt-i-ett vedlikeholdsverktøy for Mac med innovative systemverktøy og sikkerhetsfunksjoner for forbedret PC-ytelse.

Den kan rydde opp til 20 typer søppelfiler og Mac-malware for å beskytte PC-en din mot eksterne trusler.

Dessuten optimerer den også Mac-harddisker og renser unødvendige filer som sitter og bruker en betydelig mengde av Mac-minnet, slik at du kan nyte en raskere og sikrere Mac.

La oss nå gå inn på de pittige detaljene på plattformen.

Hvem trenger Macbooster 8-programvare?

Macbooster kan trygt installeres av alle Mac-brukere som er bekymret for hastigheten og sikkerheten til systemet deres.

Imidlertid vil brukere med lite lagringsplass sannsynligvis finne det mer nyttig. Det er fordi de skjulte søppelfilene kan føre til at plassen fylles opp raskere. Dette stenger ikke bare Mac-en din, men påvirker også levetiden til datamaskinen.

Macbooster er en velsignelse for mange Mac-brukere ettersom den hele tiden jobber med å identifisere og fjerne risikoer slik at lav lagringsplass ikke blir et problem lenger.

Funksjoner: Hvordan Macbooster 8 hjelper Mac-brukere

Macbooster er en one-stop-løsning som skanner Mac-en din grundig og eliminerer enhver trussel hvis den oppdages. Men før du bruker det, er det nødvendig å vite om produktet inn og ut.

Litt om historien – Macbooster ble først lansert i 2004, og siden den gang har den gått gjennom flere iterasjoner.

Det vi bruker nå er den åttende versjonen av Macbooster.

  Slik blokkerer du noen på Badoo

Her er en oversikt over funksjonene:

#1. System status

Systemstatusen utforsker statusen til Mac-en og viser tilstanden til systemet fra tre aspekter:

  • Systemopprydding
  • Skanning av virus og skadelig programvare
  • Turbo Boost

Med ett klikk gir Macbooster en omfattende oversikt over alle oppdagede problemer som trekker ned Mac-ytelsen.

Du kan enkelt sjekke detaljene for hver beregning og løse dem ved å klikke på Rengjør-knappen for å hjelpe harddisken med å hente den unødvendige plassen som disse filene har. Dette forsterker Macs ytelse umiddelbart.

La oss nå se på de tre systemstatusfunksjonene nevnt ovenfor.

Systemopprydding

Et system genererer flere uønskede filer som hurtigbufferfiler, loggfiler, ødelagte elementpålogginger osv., noe som resulterer i en tilstoppet harddisk. Dette skjer vanligvis på harddisker med lite plass som kan føre til at systemet bremser ned, noe som igjen kan være frustrerende for deg.

Macbooster viser disse filene automatisk og viser deg hvordan disse filene opptar plass, slik at du kan finne og eliminere dem. Du kan da enten velge å slette disse filene eller sjekke detaljene deres.

På denne måten gir Macbooster en dyp opprydding og hjelper harddisken med å gjenvinne mer plass til viktige filer.

Skanning av virus og skadelig programvare

Selv om Mac er godt beskyttet, garanterer ikke det en 100 % sikkerhetsmur mot ondsinnede aktiviteter som hacking og datalekkasje. Dessuten inneholder PC-en din personlig informasjon og bankdetaljer som kan være sårbare for hacking og phishing-angrep.

Macbooster analyserer raskt sikkerhetstrusler og beskytter datamaskinen din mot skadelig programvare. Den gir en visuell representasjon av oppdaget skadelig programvare og virus som finnes på Mac-en. Du kan klikke på Fix-knappen og rense systemet for uønskede risikoer.

Merk: Macbooster fjerner ikke bare gjenstridige filer og applikasjoner som du ikke kan slette med alternativet Flytt til bin, men det beskytter også personvernet ditt.

Turbo Boost

Det er ganske vanlig at medieapper som iTunes og mange tredjepartsapper endrer Mac-disktillatelsen, noe som kan føre til at systemet reduserer hastigheten sakte.

I tillegg til det, noen ganger kan disse cache-filene oppta større plass på harddisken. Dette hindrer deg i å lagre viktigere innhold på disken.

Macbooster løser dette problemet og optimerer disklagringen på tre måter for å hjelpe Mac-en med å yte optimalt:

  • Diskoptimalisering: Macbooster finner raskt hurtigbufferfilene generert av tredjepartsapper og sletter dem umiddelbart for å optimalisere disken din grundig.
  • Disktillatelsesoptimalisering: På grunn av langvarig bruk av tredjepartsapper, oppstår det problemer med disktillatelser. Macbooster fikser dette problemet for å øke hastigheten på verktøyene.
  • Optimaliser lagring: iTunes genererer et stort antall cache-filer som forårsaker en stappfull harddisk. Macbooster lar deg korrigere mediebufferinnstillingene, som dypt rydder opp i iTunes-bufferfilene.
  Hvordan slå av skjermen på en bærbar datamaskin

#2. Rengjør minne

Du har kanskje støtt på dette problemet der Mac-en din henger mens du starter et stort program som et spill eller CAD-programvare. Dette skjer når RAM-en er overbelastet med cache-filer som brukes av nettlesere og apper for å øke lastetiden.

Macbooster hjelper deg med å slette disse cache-filene og gir deg et rent ark. Det gir en intuitiv representasjon av minnedistribusjonen i form av ledige og brukte minner.

Du kan raskt identifisere hvilke apper som bruker mesteparten av PC-ens minne og rense dem for å øke effektiviteten.

Det anbefales imidlertid ikke å gjøre dette regelmessig, da det kan påvirke appers og PC-ytelsen over tid.

#3. Personvern og rengjøring

Macbooster bryr seg ikke bare om Mac-ytelsen din; det gir også sanntidsbeskyttelse av dine sensitive data.

Nettleserloggen din kan inneholde privat informasjon. Denne informasjonen lagres som cache, HTML5 og informasjonskapsler. Det er til og med farlig å tenke på hva som ville skje hvis noen fikk tilgang til nettleserloggen din.

Macbooster lar deg slette historikken og uønsket informasjon i form av informasjonskapsler og cache fra nettleseren din. Dessuten fjerner den lagrede passord, nylige elementer og systempreferanser for å sikre fullstendig personvern.

#4. Avinstalleringsprogram

Noen ganger tar ufullstendige avinstallasjoner imot mange uønskede filer som kan gå ubemerket hen. Disse skjulte appene tar lagringsplass, og det er krevende å finne dem alle.

Macbooster gjør det for deg. Den sorterer disse filene etter navn, størrelse og bruksfrekvens slik at du enkelt kan bestemme hvilken du skal slette.

Ikke bare er det tidsbesparende, men det gir deg også full kontroll over alle appene.

#5. Oppstartsoptimalisering

Hvis Mac-en bruker lengre tid på å starte enn vanlig, kan det være noen unødvendige oppstartsapper aktivert på datamaskinen.

Macbooster viser alle oppstartselementene og lar deg deaktivere dem slik at du kan fyre opp Mac-en raskere. Dessuten kan du også legge til favorittoppstartselementet ditt for å kjøre når Mac-en starter.

#6. Duplicate Finder

Dupliserte filer er et vanlig syn i iOS, som koster deg ekstra lagringsplass. Selv om slike filer er relativt lettere å finne, må du være forsiktig når du fjerner dem.

  Slik sikkerhetskopierer du Mac-bildebiblioteket til en ekstern stasjon

Macbooster skanner raskt gjennom, avdekker dupliserte filer og gir deg muligheten til å forhåndsvise og slette dem. Ikke bare filer, men den sletter også dupliserte mapper for å maksimere lagringskapasiteten til Mac-en.

#7. Renser for store filer

Du har kanskje ikke lagt merke til det, men alle de filmene du har sett på Mac-en din, får den til å tregere. Store filer som disse tar mye plass på harddisken, noe som gjør PC-en din ineffektiv.

På kort tid snuser Macbooster opp disse filene nøyaktig og skanner og sletter dem for å gjenvinne verdifull lagring.

MacBooster 8-priser

Førsteinntrykk, du kan forvente bratte prisplaner med disse store utvalget av funksjoner.

Sannheten er imidlertid at den tilbyr rimelige betalte planer som du kan sjekke ut. Enda viktigere, hvis du ikke finner det nyttig, kan du avinstallere det etter 14 dagers gratis prøveperiode.

La oss ta en titt på de forskjellige prisplanene:

#1. Lite plan

Dette er den rimeligste planen av de tre planene MacBooster har. Du kan få Lite-planen for $49,95 (for øyeblikket rabattert pris: $39,95) som gir livstidsbeskyttelse for én Mac. Den inkluderer full systemopprydding, som sletter søppelfilene på Mac-en for å øke ytelsen.

#2. Standard plan

Dette er den mest populære planen blant de tre. Den faktiske prisen på standardplanen er $109,95 (nåværende rabattert pris: $59,95). Sammen med livstidsbeskyttelsesdeksel og systemopprydding inkluderer den også omfattende funksjoner.

Merk: Standardplanen dekker tre Mac-datamaskiner, noe som gjør det til et glimrende alternativ med en rimelig pris. Men den har ikke en kundestøttefunksjon. For å få det, må du utforske premium-alternativet.

#3. Premium-abonnement

Hvis du vil benytte deg av alt Macbooster tilbyr for å beskytte Mac-en din, er Premium Plan den rette passformen. Den inkluderer alle de syv oppryddingsverktøyene og systemanalyseverktøyene for å gi en omfattende løsning for å optimalisere hastigheten til Mac-en din.

Her er hva du får inni:

Som du kan se, tar premiumplanen seg av hvert hjørne av Mac-en din og gir deg full kontroll over ytelsen. Når vi snakker om prisen, koster det $177,95 (nåværende rabatterte priser: $89,95).

Innpakning

Det er mye programvare der ute som krever et risikofritt løft i ytelsen til Mac-en din, men som kommer til kort. Imidlertid skiller Macbooster seg fra sine konkurrenter ved:

  • Grundig tilnærming
  • Raffinert natur
  • Brukerkontrollevne

Dessuten har den ingen mistenkelige eller skadelige funksjoner. Så du kan være trygg på dens legitimitet så vel som dens sikkerhet.

Det gjør Macbooster til et utmerket valg for noen som ønsker å optimalisere Mac-en for bedre hastighet og ytelse på høyere nivå.

Du kan også lese om verktøy for fjerning av adware for Mac.