10 beste webinarprogramvare for å utvide virksomheten din

Webinar-programvare gir en enkel og enkel måte å administrere dine online arrangementer og samarbeid.

Det hjelper deg med å engasjere publikum, forstå deres smertepunkter og bekymringer, og tilby en bedre løsning for dem. Dette hjelper deg igjen med å generere flere potensielle kunder og utvide virksomheten din med en dypere og langvarig innvirkning av merkevaren din på publikum.

Men det er mange utfordringer med å holde webinarer sømløst.

Det kan skyldes dårlig nettverkstilkobling, alt for begrensede funksjoner på generelle videokonferanseplattformer, problemer med å måle ytelse og mange flere. Og det er mange scenarier der folk glemmer å spille inn videoen og angrer senere.

Den enkle løsningen på dette problemet er webinarprogramvare.

Den kombinerer videokonferansefunksjoner med markedsføringsautomatisering for å gi deg flotte resultater når det gjelder merkevarebygging, antall potensielle kunder, høyere engasjement og bedre inntekter.

Men,

Hva er et webinar?

Med enkle ord,

Webinar = Nettseminar

Du kan ha gått til et av de fysisk holdt seminarene der en forelesning, workshop eller presentasjon ble holdt, eller i det minste hørt om dem. Disse seminarene er ofte forretningsrelaterte og er organisert for å dele ideer, kunnskap og oppdateringer rundt et bestemt emne.

Samme type arrangementer gjennomføres nå på nett, og det er det vi kaller webinarer. Ordet «webinar» er avledet fra to ord, «web» og «seminar». Og jeg er sikker på at du nå vet grunnen!

Hva er fordelene med å gjennomføre et webinar?

Bedrifter, markedsførere og soloprenører arrangerer i disse dager mye webinarer. Det er gjort for å etablere og pleie relasjoner med målgruppen din og bygge autoritet rundt merkevaren din.

Etter at du har vist din troverdighet, kan du også bruke webinarer for å markedsføre produktene og/eller tjenestene dine som publikum sannsynligvis vil dra nytte av.

Her er noen av fordelene:

Økt bekvemmelighet

I motsetning til fysiske webinarer, trenger ikke folk å reise lange avstander og bruke pengene sine for å delta på et seminar. Alt du trenger er en bærbar PC, mobil eller Smart TV med internettforbindelse for å bli med på et webinar.

Det er praktisk, økonomisk og håndterbart for både deltakere og arrangører. Og det beste er at du kan invitere hvem som helst fra hvor som helst over hele verden, uansett 100 eller 50 000 i antall.

Hjelper med å posisjonere deg som ekspert

Når du snakker om ditt ekspertiseområde og hjelper mennesker med vanskeligheter, posisjonerer du deg selv som en ekspert og tankeleder i rommet. Flere og flere mennesker vil lytte til deg hvis innholdet ditt hjelper dem med å løse problemene sine.

Bedre publikumsengasjement

Gjennomføring av webinarer konsekvent og levere verdi holder publikum engasjert. Det hindrer dem også i å gå videre til andre merker ettersom konkurransen blir hardere i disse dager. Du kan dele interessant innhold, stille spørsmål i mellom, utføre raske undersøkelser og avstemninger ved å bruke webinar-programvare for å holde dem engasjert.

Bidrar til å generere flere potensielle kunder

Et webinar er en flott markedsføringsstrategi som påvirker publikum dypt med ansiktet ditt på det. De begynner å stole på deg, og til slutt, produktet eller tjenestene dine. Du kan få flere registreringer og lande folk på landingssiden din for å generere flere potensielle kunder av høy kvalitet.

Alle disse fordelene er nøkkelfaktorer for å utvide virksomheten din. Så la oss se på noen av de beste webinar-programvarene for virksomheten din og forstå hvorfor webinarer er en så stor trend i disse dager.

Demio

Organiser webinarer effektivt ved å bruke Demio uten å plage deg selv med mye bakgrunnsarbeid. Det gir deg en enkel og ikke-nedlastbar webinar-gjennomføringsopplevelse, samtidig som du drar nytte av moderne markedsføringsverktøy og øker deltakerfrekvensen på webinar.

Demio er designet for å utvide virksomheten din og hjelpe deg med å bringe merkevaren din frem ved å bruke logoen din og tilpassbare sider i webinarrom. Administrer alt på ett sted som automatiserte og live webinarer, repriser, registreringssider og mer.

Demio gir deg viktige verktøy for å lage en sømløs registreringsprosess, registrere registreringer og markedsføre arrangementet. Du får et intuitivt og rent rom direkte ved å bruke nettleseren din med skjermdeling, HD-streaming, presentasjonslysbilder, videodeling fra Demio direkte og mer.

Påminn registrantene automatisk om de kommende øktene ved å bruke tilpassbare varsler via e-post. Få bedre resultater med fleksible HD-opptak og avspillingssider. Forbedre engasjementet ved å stille spørsmål, chatter, interaktive meningsmålinger, handlingsfremmende oppfordringer og dele bonuser, gaver og utdelinger, slik at publikum kan laste dem ned.

Demio lar deg administrere spørsmål og svar-økter enkelt med dedikerte funksjoner. Du kan bytte mellom offentlig til privat chat når som helst for å starte samtaler. La publikum samhandle gjennom @omtaler og emojier, sammen med webkamera- eller mikrofontillatelser.

Du kan også måle effektiviteten til webinarene dine gjennom handlingsdyktige, dybdegående analyser. Planlegg alle webinarer som live, automatisert, serie, on-demand og hybrid. Den støtter flere enheter og nettlesere, inkludert Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge osv. Integrer Demio enkelt med verktøy som Mailchimp, Drip, ConvertKit, Ontraport, Zapier og mer.

  Hva er bedre mellom 21:9 vs 16:9-skjermer?

LiveWebinar

Den avanserte plattformen til LiveWebinar er skreddersydd for å møte kravene til virksomheten din. Det forenkler enkel nettlesertilgang, lar deg lage en unik webinaropplevelse og har friheten til å legge til/fjerne funksjoner som du vil.

LiveWebinar er bygget ved hjelp av state-of-the-art teknologier og tilkoblingskvalitet med klare HD-videoer, slik at du og deltakerne ikke føler noen problemer under webinaret. LiveWebinar kan enkelt bygges inn på nettstedet ditt ved å bruke enkle og raske integreringsalternativer.

Enten det er tilpasninger av merkevarebygging, engasjementsanalyse eller kringkasting på sosiale medier, utmerker LiveWebinar seg på alle felt. Den gir tusenvis av bedriftsledere og gründere over hele verden mulighet til å gjennomføre jevne webinarer med markedsføringsautomatisering, gratisnumre og avansert API-integrasjon.

Den fungerer sømløst med alle enheter, inkludert mobiler, PC-er og smart-TV-er. Organiser webinarer, salgspresentasjoner, møter og opplæring i forskjellige formater. Du kan ta dem opp og dele dem i HD og bruke en virtuell tavle til å skrive, tegne og forklare tankene dine.

De har 42+ datasentre med over 99 % tilgjengelighet og robust infrastruktur. Gjennomfør livestreaming og del dem på sosiale medier. Forbedre tallene dine ved å bruke avanserte rapporter, sporing og analyser. Integrer den med CRM-er og automatiseringsverktøy som Mailchimp, Moodle, ActiveCampaign, AWeber, Zapier, HubSpot og mer.

Klikk Møte

Klikk Møte hjelper til med å strømlinjeforme webinararrangementene, videokonferansene og nettmøtene dine for å samle teammedlemmene, kundene og studentene dine. Du kan enkelt vise frem tjenester og produkter, demoer og markedsføringsmateriell for å forbedre salgssjansene.

Del kunnskap med fellesskapet ditt og undervis elevene online gjennom treningsøkter og kurs enkelt fra hvor som helst. ClickMeeting hjelper deg å kjøre alle dine prosjekter og arrangementer jevnt, samarbeide med mennesker og gjennomføre forretningsmøter på nettet for å utvide virksomheten din.

Denne plattformen gir deg en enkel oppskalering av webinarer for å nå ut til tusenvis av mennesker over hele verden. Bortsett fra skjermdeling, bruk nettkonferanser, nytt rom, strømming på YouTube eller Facebook, lyd og video, tavle, presentasjon, meningsmålinger og spørreundersøkelser moderert spørsmål og svar, chat-oversettelser, forskjellige hendelsestyper og mer.

Ta opp webinarene dine og gjennomfør tester og undersøkelser for å holde arrangementet engasjerende. Kom i gang med ClickMeeting i løpet av noen få øyeblikk og begynn å tilpasse webinarrommet ditt for å gi et upåklagelig førsteinntrykk som tiltrekker seg et større publikum.

Utnytt betalte webinarer, underkontoer, automatiserte webinarer, virtuelle arrangementer, flerbrukerfunksjon, adressebok, profilside, venterom, tilpassbare invitasjoner og registreringsside, tilpasset merkevarebygging og nyttige tillegg. Utled nyttige trender og spådommer ved å analysere webinarene dine med statistikk, ytelsesvurdering, takkeside og bruk av deling på sosiale medier.

Adobe Connect

Det enkle og moderne webinarverktøyet til Adobe Connect er et fantastisk alternativ for å få en bedre webinaropplevelse, forbedrede vertskontroller og bedre tilgjengelighet. Den lar deg fortelle historiene dine uten avbrudd med sin allsidige scene for å levere fantastisk ytelse foran publikum.

Du kan bruke pods til å designe et tilpasset virtuelt storyboard i webinarrommene dine ved å legge til navn og posisjon. Du kan lede deltakernes visuelle oppmerksomhet til hvor som helst du vil ved å bruke bilder, interaktive kurs, multimedia, avstemninger, chatter, notater og spørrekonkurranser.

Tilpass rommene med merkevareelementene dine og temaet for historien din. Bruk maler for å designe webinaret og gjenbruk det for å spare tid. Bruk tegning og merknader ved å bruke den virtuelle tavlen; sidefelt for å øke presentatørens evner; del opp hovedklasserommet i mindre rom, og kjør flere chatter for å øke engasjementet.

Adobe støtter flerdimensjonale meningsmålinger som flervalg, åpne korte svar og flersvar. De forenkler modererte spørsmål og svar og lar deg sette webkameraet på pause i tilfelle du trenger det. Du kan også bruke virtuell backstage for å samarbeide effektivt med flere verter og presentatører.

Andre funksjoner inkludert er forberedt modus, engasjementsdashboard og støtte for beskrivende lyd og innebygde MP4-undertekster for å inkludere et bredere publikum. I tillegg til dette, bruk et skyinnholdsbibliotek for å dele et dokument, utnytte e-postkampanjer, påminnelser, bekreftelser; tilpasset eksport; og hendelsesanalyse. Og ikke bekymre deg; alle dataene dine er sikret i den tette infrastrukturen til Adobe.

GoToWebinar

Føl deg mer styrket og trygg på å fortelle historien din med GoToWebinar. Den brukes allerede av over 50 000 kunder og arrangerer rundt 2,7 millioner webinarer hvert år. Det hjelper deg å nå ut til flere mennesker, bygge merkevaren din og utvide virksomheten din.

Dette verktøyet er flott for markedsførere for effektiv og enkel etterspørselsgenerering og fører til potensielle kunder. Bedriftslærere og kundeserviceteam kan også bruke det for å levere en engasjerende læringsopplevelse på nettet. Selv interne kommunikatører stoler på at GoToWebinar gjennomfører problemfrie nettmøter for alle hender for å inspirere og informere sine ansatte.

Det reduserer bryet med å gjennomføre webinarer uansett hvilket ferdighetsnivå eller mål du har. GoToWebinar effektiviserer alle aktivitetene fra forberedelse til å presentere et webinar i noen få trinn. Plattformen er fullpakket med nyttige funksjoner og et enkelt grensesnitt der du må velge dato for arrangementet, og de vil hjelpe deg med å gå gjennom hvordan det fungerer.

  Hvordan spille Pokémon-spill på en PC

Du kan administrere arrangementer ved å se dem og justere innstillingene, og sette opp live-arrangementer, on-demand eller seriewebinarer ved hjelp av den fleksible planleggingen. Du kan bruke webinarmaler fra tidligere webinarer og justere dem litt for å lage en ny begivenhet og spare tid.

Markedsfør webinarene dine ved å bruke deres egendefinerte nettseminarregistreringsside, automatiserte påminnelser via e-post og invitasjoner. Vis merkevaren din med stolthet ved å bruke logoen din, merkefargene og relaterte bilder til webinarsidene. Bruk engasjementsdashbordet til å overvåke deltakerne, tiden som har gått og hendene hevet.

Bruk presentasjonswebkameraer for å presentere deg selv og paneldeltakerne før deltakerne. Du kan til og med lage undersøkelser og meningsmålinger for å holde publikumet ditt engasjert. Ta opp hendelsene dine og gjenbruk dem for å øke antall seere.

Bruk CRM-integrasjoner og andre integrasjoner av markedsføringsautomatiseringssystem for å overføre deltakerinformasjon, slik at du er informert om hvem du henvender deg til og øker sannsynligheten for fruktbare neste trinn. Generer detaljerte rapporter om deltakere, deres interessenivå, spørsmål stilt og besvart under webinaret og mer.

Du kan laste ned rapportene med nyttige beregninger og finne hvilke kanaler som førte til flere nettseminarregistreringer. Du kan også integrere GoToWebinar med verktøy som Marketo, UnsprettZapier, Zoho CRMSalesforce og mer.

Zoho

Utdanne og påvirke publikum globalt ved å bruke webinar-programvaren ved Zoho. Det hjelper deg enkelt å kommunisere med dem for å spre goodwill og bevissthet, gjennomføre kurs på nettet, ombord ansatte, markedsføre produkter og/eller tjenester, eller samarbeide med fagfolk på domenet ditt.

Det er enkelt å organisere et webinar med Zoho ved å bruke hvor du kan planlegge det for en gang og deretter sette det til å gjenta basert på den valgte tidsplanen gjennom funksjonen for gjentakende webinar. Du har muligheten til å holde publikumet ditt engasjert med videokonferanser og skjermdeling.

Legg til gjesteforelesere eller kolleger som medarrangører i webinarene dine. Det vil tillate dem å være vertskap for presentasjoner, starte meningsmålinger, svare på spørsmål, tillate deltakere å snakke og ta opp det pågående webinaret. Zoho lar deg markedsføre merkevaren din ved å inkludere logoen og firmanavnet på registreringsskjemaene, tilpasse spørsmålene og feltene for å samle inn deltakernes innsiktsfulle data.

Du kan også tilpasse utformingen og innholdet i invitasjonene, oppfølgings-e-poster og registreringsbekreftelser. Send enkelt påminnelser før webinaret starter, og promoter webinarene online på sosiale medier, blogger eller nettsider ved å bygge inn lenkene eller registreringsskjemaene.

Moderer deltakere ved å administrere dem som en proff; godkjenne, kansellere eller avslå registreringer og filtrere kvalitetspublikummet. Som et resultat kan du begrense spammere fra å delta på webinaret ditt i tillegg til de som ikke oppfyller forutsetningene, for eksempel å betale, fullføre spørreundersøkelser osv.

Bruk webinaropptakeren deres og ha den i skyen for å ta opp, dele og spille av webinaropptaket ditt på nytt. Du kan til og med laste den ned for å bruke offline. Zoho Meeting, video og lyd er helt sikre ved bruk av sterk DTLS-SRTP-kryptering.

I tilfelle av lav internettforbindelse, bruk gratisnumrene og oppringingsnumrene deres for å bli med på webinarer. Den kan ta imot deltakere fra over 100 land. Reduser publikums problemer og la dem bli med på nettseminaret ditt rett fra nettleseren de bruker.

Sendt viktige lenker og meldinger til deltakerne ved hjelp av funksjonen for kringkasting av meldinger. Du kan til og med svare på spørsmål i privat modus eller vise dem til alle deltakerne. Zoho styrker også med Raise Hand-funksjonen slik at deltakerne kan fange presentatørens oppmerksomhet og få svar på spørsmålene deres.

På slutten av webinaret lar du publikum ta en bestemt handling ved å lede dem til en takkeside, nettside, undersøkelseslenke, tilbakemeldingsskjema osv. Analyser webinarets ytelse ved hjelp av detaljerte rapporter i CSV- og XLS-formater. Last ned disse rapportene for registranter med e-postadresse, land, registreringstidspunkt, deltakelsesstatus osv.

Zoom

Det har vært en brå økning i antallet Zoom brukere i disse dager. Det er ganske kjent for videosamtaler, men det er flott for webinarer også. Det hjelper deg å menneskeliggjøre interaksjonene dine med et stort publikum.

Du kan stolt bringe presentatørene dine foran og i sentrum under webinaret for å skape et bedre inntrykk, i stedet for bare presentasjonslysbildene. Du kan få kontakt med både eksternt og internt publikum ved å dele en live HD-video.

Zoom lar deg bruke virtuelle bakgrunner, undertrykking av bakgrunnsstøy og studioeffekter for å gi klassens beste lyd- og skjermkvalitet. Få et fullstendig kontrollert miljø ved å minimere publikumsavbrudd. Du kan skalere for opptil 50 000 personer sikkert og pålitelig i webinaret ditt.

I tillegg til dette kan du utvide publikummet ditt eksternt ved å live-streame arrangementet på Facebook Live, YouTube Live og andre tilpassede strømmetjenester. For merkevarepromotering lar Zoom deg tilpasse e-postpåminnelser og registreringsside, fremme sosial deling, vannmerke livestreamingvideoen din med merkevaren din og hjelpe deg med å bygge landingssiden etter webinaret.

  Slik installerer du SuperRepo på Kodi

Hold publikum motivert og gi dem gode grunner til å bli med deg gjennom engasjerende spørsmål og svar-økter og håndhevinger, la dem bruke video eller lyd og skille seg ut, og samle inn tilbakemeldinger ved hjelp av en automatisk spørreundersøkelse etter webinaret.

Samle registrantenes kontaktdetaljer, pleie dem med markedsføringsautomatisering, push dem som potensielle kunder og mat inn detaljene deres i CRM-en din, og tjene penger på webinarene med betalt registrering. Mål arrangementets suksess med en fullstendig nettseminarrapport, publikumsengasjement, analyser spørsmål og svar-økter sammen med undersøkelser og meningsmålinger, og eksporter data til CSV-format.

Planlegg webinarene dine med hjelp av en Zoom-ekspert og lag et webinar. Øv før arrangementet ved å utnytte beste praksiskunnskap om Zoom. Ikke bekymre deg hvis noe går galt fordi det tilbyr dedikert støtte for live-arrangementer og moderering og overvåking. For tilleggstjenester, integrer Zoom med Marketo, HubSpot, PayPal, Zapier, Salesforce, Eventbrite og mer.

BigMarker

Det er enkelt å være vertskap for webinarer som kan inspirere publikum til å ta lønnsomme handlinger BigMarker. Denne unike webinar-programvaren legger vekt på innholdet ditt, som publikum bryr seg om, og er bygget for å tilfredsstille større publikums krav til opplæring og markedsføring.

Velg mellom flere formater; du kan strømme inn ved å bruke RTMP eller bruke studioet deres, og arrangere arrangementer live eller planlegge og forhåndsinnspille dem. Du får pålitelighet på bedriftsnivå med avanserte funksjoner, opptil 50 000 deltakere og førsteklasses sikkerhet for å høste bedre fortjeneste. BigMarker tilbyr en fullstendig ende-til-ende-video- og webinar-hostingløsning, i motsetning til andre.

Den støtter ubegrensede live, automatiserte, on-demand og tilbakevendende webinarer. Du får mer enn 15 landingssidemaler å velge mellom med merkevareelementer og tilpasninger. Send tilpassede e-poster og automatiser dem enkelt.

BigMarker er pålitelig på tvers av enheter som Mac, iOS, PC og Android. Den kjører på skyen og gir vanlige, men kraftige engasjementsverktøy som spørsmål og svar med oppvoting, spørrekonkurranser og meningsmålinger, utdelinger, visningstilbud, offentlig og privat chat og invitering av deltakere på skjermen.

BigMarker tillater maksimalt 9 presentatører samtidig på HD-video og lydstrømming. Andre funksjoner inkludert i den er HD-skjermdeling, opptil 5k deltakere, tilpasse temafarge og logo, og webinaropptak med tilgjengelighet på forespørsel.

Du kan spille av MP4- eller YouTube-videoer under webinarer, kontrollere dem som du vil og presentere filer sømløst i webinarrommet ditt. Fremhev viktige punkter og marker opp presentasjoner ved hjelp av en tavle, og la presentatørene og deltakerne bruke oppringing i webinarene dine.

Du kan enkelt bygge inn nettseminarregistreringsskjemaer, on-demand-videoer og live webinarer på nettstedet ditt, utløse produktpop-ups og presse publikum til å handle. Analyser ytelsen med kraftige analyser ved hjelp av detaljerte, lettfattelige rapporter. Bortsett fra alle disse, kan du være vert for Twitter-chatter og gjøre YouTube eller Facebook Live.

Livestorm

Ha en minneverdig webinaropplevelse med Livestorm og vert for et ubegrenset antall webinarer i HD. Det muliggjør enkel chat under webinarer, slik at du kan samle raske tilbakemeldinger fra deltakerne. Begynn å dele hele skjermen i HD med et klikk på en knapp.

Livestorm fungerer i nettleseren din uten begrensninger på antall deltakere, enten de bruker skrivebordet eller mobilen, førsteklasses ytelse er sikret med Livestorm.

Det er enkelt å tilpasse og tilpasse basert på dine spesielle behov, slik at du kan utnytte webinaret for generering av potensielle salg, salg av produktet eller tjenestene dine og mer. Skaler treningen din ved hjelp av automatiserte funksjoner, og engasjer deg med kundene dine gjennom live on-boarding.

Ta opp og hold nettkurs mens du holder studentene engasjert med spørsmål og avstemninger – ta opp live-intervjuer eksternt for paneldiskusjoner og podcaster. Bruk Livestorm til å gjøre live-arrangementer, live Q&A for å bygge din autoritet og ekspertise innenfor din nisje mens du bygger fellesskapet ditt med sanntidsdiskusjoner.

Du kan også bruke Livestorm til å være vert for en stor ansatt onboarding-økt i tillegg til å trene nye medlemmer i teamet ditt. Videre kan denne plattformen også brukes av HR-er til å skalere sine eksterne rekrutteringsprosesser og øke interaksjonen med kandidater.

Blå jeans

Arranger interaktive og engasjerende webinarer ved hjelp av Blå jeans. Utvid nettseminarets rekkevidde til hvor som helst med enkle og fleksible strømmealternativer til/fra hvilken som helst enhet. Du kan moderere og administrere hver webinars vinkling via et virtuelt dashbord og ta full kontroll over det.

Stimuler merkevare- og produktinteresse ved å bruke kraften til kollektiv deltakelse, interaktiv video og suveren tilkobling. Bruk rike multimediedokumenter og innhold for å øke merkevaregjenkjenningen og fengsle deltakerne dine. Du kan dele on-demand eller kringkaste live webinarer med opptil 150 presentatører med HD-videoer som du også kan ta opp senere.

Integrer webinaret ditt med strømmepartnere for å utvide rekkevidden din. Du kan enkelt velge webcast-tid, innstillinger, tid og alternativer for e-postbekreftelser. Bruk beregninger for deltakerengasjement for å måle nettseminarets ytelse og deres oppmerksomhet basert på fokus, deltakelse og varighet.

Vurder kjøperadferd ved å spørre produktspesifikke meningsmålinger og svar på hete emner med opp-stemme. Ha ekstra kontroll på webinarene dine ved å moderere og administrere kommunikasjon mellom deltakere og foredragsholdere. Integrer BlueJeans med Salesforce, Facebook Live, Marketo, Splash og mer.

Konklusjon

Dette var den beste webinarprogramvaren som kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din. Så velg en av dem basert på budsjettet ditt og sammenlign det med funksjonene som tilbys mens du tar hensyn til målgruppestørrelsen din.