Slik skjuler du likerklikk på Instagram

Selv etter rundt et tiår med utviklingen, er feberen på Instagram på samme nivå blant folk over hele verden.

Kevin Systrom og Mike Krieger grunnla Instagram i 2010 som en sosial nettverksplattform. Senere kjøpte Facebook Inc. Instagram. Nå har den milliarder av brukere globalt som deler bilder og videoer av alt de gjør, ser, hører eller føler.

Instagram er som en trend i ungdommen, men selv den eldre generasjonen viser den samme lidenskapen for dette.

Bruken av Instagram er ikke bare begrenset til underholdningsformål. Ulike småbedrifter over hele verden bruker denne plattformen for å promotere arbeidet sitt. Aktiv deltakelse av allmennheten på Instagram lar bedrifter engasjere publikum og tiltrekke dem gjennom sine markedsføringsstrategier.

Dermed har det blitt en av de mest populære sosiale medieplattformene over hele verden. Dens flere fantastiske funksjoner bidrar til dens enorme popularitet, for eksempel:

  • Enkel bildedeling
  • Raske alternativer for live videodeling
  • Umiddelbare alternativer for å lage korte hjul
  • Forbedret engasjement ved å legge til egendefinerte bildetekster og titler
  • Salgsfremmende støtte til små bedrifter
  • Enkel håndtering gjennom Instagram-appen

Instagram Likes: A Form of Social Currency

Det har vært kontinuerlige motsetninger i argumentene knyttet til viktigheten av Instagram-likes.

  Hvordan se gamle Instagram-historier

Det er imidlertid ikke så lett å få ekte likes for et innlegg på Instagram. Dette er fordi, i innspurten av så mange innlegg og innhold, er det veldig vanskelig å imponere seerne. Å ta et hjerte fra dem krever mye innsats og omtanke. Antallet likes et innlegg får representerer hvor mye de elsket innholdet ditt.

For allmennheten som deler innlegg for underholdning, kan antallet likes være en ren spenning. Men for bedrifter er likes viktige kriterier for å måle engasjementet som et innlegg tilbyr. Det er en enorm rekke bedrifter i konkurranse på Instagram. Som et resultat, for at en bedrift skal skille seg ut fra konkurrentene, er høye likes, kommentarer og delinger et must.

Mange grunner til at Instagram liker en sosial valuta:

Forbedrer rekkevidden

Instagram-algoritmen vurderer antallet likes for å utføre en relasjon mellom innleggene dine og brukerne. Den observerer hvilke brukere som er interessert i innleggene dine og av hvilken type. Som et resultat viser IG innleggene dine til flere og flere mennesker, og antallet liker øker. Dette utvider til slutt rekkevidden til innleggene dine.

Øker tillit blant brukere

Det er et faktum at publikum her anser likes som en metrikk for tillit. De nærmer seg mer mot merkevarene, eller påvirkere som har flere likes og delinger. Flere som blir tiltrukket av innleggene dine betyr at de på en eller annen måte snakker om merkevaren din. Dette forbedrer merkevarens omdømme og dermed troverdigheten blant brukerne.

  Hvordan lage avstemninger på Instagram

Hjelper med å vurdere innsatsen din

Et høyt antall liker vil gi deg beskjed om effektiviteten til innleggene dine. Samtidig vil et lavt antall likes fortelle deg hvilket innhold brukerne ikke liker. Det betyr at likes kan hjelpe deg med å analysere innsatsen din og vite hvor du trenger å fokusere mer.

Du kan spare penger

Høye likes kan eliminere behovet for å kjøre dyre annonser på Instagram for bedriften din. Selv om du bestemmer deg for å kjøre annonser, kan disse hjelpe deg med å oppnå flere resultater med mindre forbruk. Siden din organiske rekkevidde vil være mye bredere. Dermed kan du spare mer.

Hvorfor er det et alternativ for å skjule Likes på Instagram?

Med tanke på viktigheten av likes, vil du sikkert tenke hvorfor selv et slikt alternativ er der.

Dette spørsmålet kan enkelt besvares ved å si at det kun er til vår fordel. Opprinnelig eksperimenterte selskapet med å skjule likes teller for noen få land. Dette var for å slippe presset om å få flere likes fra folks sinn.

  Hyperlapse Ta opp Time Lapse-videoer og del på Facebook og Instagram

I følge a studie utført på 513 tenåringsjenter i Brasil i 2020 ble det observert at 78 % av dem prøvde å endre deler av kroppen de ikke likte før de la ut bilder.

I 2019, 25 % av tenåringene registrerte å være offer for nettmobbing.

Flere studier ble utført for å forstå påvirkningen av sosiale nettverk på tenåringer.

Som et resultat av eksperimentet konkluderte Instagram med at resultatene var gode for noen og dårlige for andre. Derfor kunngjorde selskapet 26. mai 2021 et alternativ for å skjule likes på Instagram og Facebook.

Hvordan skjule likes på Instagram?

Alle har selvfølgelig sin egen prioritet for om de vil skjule likes eller holde dem offentlige. Og hvis du er interessert i å skjule antall likes, men ikke er sikker på hvordan du gjør dette, her er trinnene:

  • Trykk på menyen øverst til høyre på profilsiden. Velg «Innstillinger».
  • Trykk på alternativet «Personvern».
  • Under Interaksjoner, trykk på «Innlegg».
  • Veksl nå alternativet «Skjul liker og se antall» for å slå det på.

Og det er alt. Nå kommer du ikke til å se antall likes på noen av dine egne innlegg.

Slå av likerklikk på et bestemt publisert innlegg

  • Velg innlegget du vil skjule likes for.
  • Trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne av det innlegget.
  • På hurtigmenyen trykker du på alternativet «Skjul telling».

Og likes-antallet vil forsvinne.

Konklusjon

Sosiale medier har både positive og negative effekter, og det avhenger av din egen holdning til det. Så uansett hva grunnen kan være, kan du ganske enkelt skjule antallet likes med trinnene ovenfor.

Hvis du er interessert i sosiale medier-feltet, kan du se på disse sosiale medier-lederkursene.