Beste PayPal-gebyrkalkulatorer å bruke før du sender fakturaen

PayPal er den mest populære betalingsbehandleren der ute og med rette.

Det brukes av så mange små og mellomstore bedrifter på internett, og så vel som av frilansere. Du bruker det kanskje allerede, men hvis du ikke gjør det, er jeg redd du går glipp av en flott tjeneste for å samle inn og sende betalinger.

Selv om det ikke kan nektes at PayPal er fantastisk, men hvis du er ny på det, kan gebyrstrukturen deres være litt overveldende og komplisert for deg. Faktisk kan det være diverse for alle fordi det avhenger av flere faktorer, som avsender/mottakerplassering, valuta og betalingsbeløp.

For å takle dette problemet, er det best å bruke en PayPal-gebyrkalkulator før du sender en faktura. Og for å gjøre ting enklere for deg, har jeg samlet denne listen over de beste nedenfor.

La oss hoppe inn i det. 🙂

Bonsai

Bonsai lar deg beregne de totale avgiftene, beløpet du vil motta og beløpet du bør be om for å motta det nøyaktige beløpet fra klienten din.

  Hvordan designe visittkort ved hjelp av Microsoft Word

Det er så enkelt som å legge inn beløpet i boksen og trykke på knappen. Bonsai tilbyr alt-i-ett-verktøy for å administrere en frilansvirksomhet.

Designhill

Designhills PayPal gebyrkalkulator er ganske enkel å bruke. Du trenger bare å angi beløpet du vil motta fra klienten din og trykke på «beregn gebyrer»-knappen. Rett etter det vil du se resultatene generert umiddelbart, som viser de totale gebyrene, beløpet du vil motta etter fradrag av gebyrer og beløpet du bør spørre kunden din om hvis du ønsker å motta det nøyaktige beløpet.

For å fjerne resultatene og starte på nytt for nye beregninger, må du bare trykke på «tilbakestill» -knappen. Det handler om det.

Salecalc

Denne avgiftskalkulatoren av Salecalc gir noen ekstra funksjoner, for eksempel muligheten til å velge land, valuta og gebyrsats. Under «gebyrsats»-menyen kan du velge ulike kriterier, enten det er innenlandsk, internasjonal, non-profit betaling osv.

  10 gode ressurser for å lære Big Data og Hadoop

Det er også faner som lar deg se gebyrene for avsender og mottaker, slik at du kan bruke dette verktøyet mens du mottar betaling og så vel som mens du sender.

Et bedre lemonadestativ

Et bedre lemonadestativ PayPals gebyrkalkulator er like bra som navnet. Umiddelbart når du angir beløpet du ønsker å motta fra klienten din, vil du få detaljene generert som viser deg alt om gebyrene for det aktuelle transaksjonsbeløpet.

Salehoo

Nok en veldig identisk PayPal-gebyrkalkulator, men denne gangen er den fra Salehoo. Du kan enkelt finne ut de totale gebyrene og beløpet du vil motta. De har også en veldig nyttig seksjon under verktøyet som lærer deg mye om hvordan PayPals gebyrstruktur fungerer, så sørg for å lese det også.

3Dcart

Denne PayPal gebyrkalkulatoren av 3Dcart gjør også en ganske fantastisk jobb, akkurat som de andre på denne listen. Du trenger bare å angi beløpet for å få resultatene generert umiddelbart angående gebyrene for det.

  "OK Google" blir mye sikrere på låste telefoner

PayPal gebyrkalkulator

PayPal gebyrkalkulator gjør akkurat det navnet antyder, men den har også flere alternativer som gjorde ting enklere. Du kan angi land, type transaksjon (internasjonal, innenlandsk, ideell, etc.) og beløpet du ønsker å motta.

Det vil gi opp detaljer som gebyrfradraget og hvor mye du bør belaste klienten din hvis du ønsker å motta det nøyaktige oppgitte beløpet.

Gebyrkalkulatoren

Du kan gjøre noen avanserte beregninger med Gebyrkalkulatoren. Når du angir beløpet, får du de grunnleggende beregningene som ikke bare de andre i denne listen, men også detaljer for standard-, mikrobetalinger, non-profit-organisasjoner, virtuell terminal og PayPal Here-avgifter.

Konklusjon

Jeg håper de ovennevnte PayPal gebyrkalkulatorverktøyene vil hjelpe deg med å fjerne forvirringen din om gebyrstrukturen, og hvor mye du EGENTLIG bør be for å få ønsket nøyaktig beløp.

Likte du å lese artikkelen? Hva med å dele med verden?