14 beste coachingprogramvare for å spore og administrere kundene dine [2022]

Har du håndtert, levert og sporet coachingløsninger for kundene dine manuelt? Du kan øke fortjenesten og redusere forretningskostnadene ved å bruke følgende populære coachingprogramvare.

Personlig coaching og gruppecoaching blir stadig mer populært blant fagfolk for å gjøre livsstilen deres interessant. Etter hvert som etterspørselen etter terapeuter, trenere og coacher vokser, har ulike eksperter på IT-utviklere kommet opp med praktiske verktøy.

Les videre for å finne noen nyttige coachingapplikasjoner som kan utvide din merkevare og virksomhet.

Ulike typer coachingløsninger

#1. En av de mest populære nisjene er helse-, trenings- og treningscoaching som tar vare på personlig helse.

#2. Ernæringscoaching, sammen med vaneutvikling, er også et godt valg.

#3. Du kan også utforske faget personlig trening for travle fagfolk som ønsker skreddersydde tjenester.

#4. Karrierecoaching hjelper fagarbeidere til å velge riktig vei for å lykkes i yrket sitt.

#5. Arbeidsplasscoaching omhandler hovedsakelig produktivitet, digital transformasjon, kompetanseutvikling og cybersikkerhetspraksis.

#6. Familielivskonsultasjon er en annen viktig coachingpraksis der du trenger å veilede klienter som kommer med problemer i familierommet.

#7. Du kan også velge rus- og edruelighetsterapeutyrket siden de fleste profesjonelle arbeidsplasser nå søker edruelighetsattester fra ansatte.

Populariteten til coachingprogrammer

De ICF Global Coaching Study for 2020 har avslørt at coachingbransjen samlet inn totalt 2,85 milliarder USD i omsetning over hele verden. Forskningen viser også at populariteten til online livscoaching øker drastisk.

Selv om personlig coaching-sektoren også blomstrer, opplever den ikke mye vekst sammenlignet med terapi og opplæring levert online. Livscoaching, et paraplybegrep, dekker alle gruppe- eller personlige terapisesjoner der en ekspert på emnet jobber med mottakeren gjennom tankeprosessen og praktiske økter.

Kreative og profesjonelle individer lener seg mot livscoaching i personlige eller gruppeøkter for å frigjøre seg fra kjedsomheten i arbeidet. På den annen side søker travle fagfolk personlig coachingstøtte for å opprettholde helse, ernæring og gode vaner.

For å hjelpe deg med bedriften din med coachingløsninger, lister vi noen toppverktøy som vellykkede coacher og bedrifter bruker:

Delenta

Delenta er en fullt integrert coaching-programvare som øker produktiviteten din ved å forenkle hele prosessen fra å registrere kundene til å få betalt. Denne programvaren hjelper deg å utvide virksomheten din med støttede integrasjoner med MailChimp, Outlook, PayPal, Zoom, Stripe og Google Kalender.

Du kan glede deg over den integrerte videokonferansefunksjonen til Delenta for coaching av en individuell eller gruppecoaching. Det gir også en enkel lagringsplass for klienters oppgaver, notater og belønninger.

Denne plattformen egner seg også for å sette opp og selge coachingpakker. Prosessen tar bare noen få minutter og kommer med en sikker innebygd betalingshåndtering. Dessuten tilbyr den funksjoner som møtepåminnelser, omfattende samtaleanalyse og opptak av kundeanbefalinger.

Simply.Coach

Enten coaching er ditt yrke eller lidenskap, Simply.Coach vil gjøre dagene dine enkle. Denne coaching-administrasjonsplattformen hjelper deg med å fokusere på klientinteraksjoner og -resultater. Med dens hjelp kan du administrere både individuelle og gruppe-/teamengasjementer på ett sted.

  Dette interaktive diagrammet bruker tilpassede filtre for å finne den rette bærbare datamaskinen

Plattformen lar deg også sette opp mål og overvåke fremdriften regelmessig. Gjennom Simply.Coach kan du kommunisere og dele ressurser med kundene dine med full sikkerhet og konfidensialitet. Denne coaching-programvaren tillater ikke bare automatiserte kontrakter og fakturering, men lar deg også visualisere ROI og ROE av coachingen din.

Dette verktøyet kommer med en flerlags datasikkerhetsmodell som krypterer dataene dine under overføring og hvile. Den trenger ingen installasjon og konfigurasjon, så både du og våre kunder kan få tilgang til programvaren fra hvor som helst, 24/7.

Coaching.com

Når det gjelder profesjonell coaching, Coaching.com er navnet du kan stole på. I tillegg til individuelle trenere, kan coachingselskaper og bedrifter som tilbyr coaching fasiliteter til sine ansatte benytte denne plattformen.

Den tilbyr teknologien som trengs for effektiv og effektfull coaching i enhver bransje. Det robuste dashbordet til dette verktøyet kommer med konfigurerbare widgets som du enkelt kan tilpasse.

Gjennom sin kundeportal kan trenere tilby ulike nivåer av tilgangstillatelse til sine kunder for å planlegge økter, bli med på videomøter, få tilgang til og laste ned ressurser, oppdatere mål, etc.

Coaching.com støtter også toveis kalendersynkronisering for sømløs planlegging og integrasjon av alle arbeidsflytene dine. Coaching-programvaren tar bare ett klikk for å opprette og sende fakturaer fra denne plattformen. Den gir deg også sanntidsvarsling om fakturerbar aktivitet og lar deg samle inn betaling via Stripe-appen.

Min PT Hub

Hvis du leter etter omfattende programvare for personlig trening, trenger du ikke lete lenger. Min PT Hub kommer med en online nett- og mobilapp for treningscoaching der personlige trenere og trenere kan administrere kundene sine uten problemer.

Den lar deg lage individuelle planer for hver av kundene dine og spore deres fremgang og prestasjoner. På denne plattformen kan trenere lage treningsøkter og ernæringsplaner for sine klienter. Dessuten kan de koble seg til et hvilket som helst antall klienter via denne programvaren.

Ved å bruke My PT Hub-kontoen kan du la kundene dine bli med på live-arrangementer og on-demand-arrangementer. Du kan også chatte med kundene dine og kringkaste meldinger til en gruppe på denne plattformen.

Dens offentlige kalenderfunksjon er perfekt for å bestille økter med deg. Dessuten støtter den aksept av engangs- eller gjentakende betalinger med kreditt- eller debetkort.

Nudge-trener

Hvis du trenger å levere coachingprogrammene dine i stor skala, må du sjekke ut Nudge-trener plattform. Du kan bygge personlig tilpassede apper på denne coaching-programvaren for å levere coaching-innhold, administrere kundens fremgang og sjekke med kunden om nødvendig.

Ditt Nudge App-coaching-ansvarlighetsverktøy vil hovedsakelig legge vekt på følgende seks hovedfunksjoner:

  • Klientsporing for forenklet ansvarlighet
  • Strømlinjeformet coachinginnhold gjennom kort
  • Sett klare mål for coaching gjennom mål
  • Støtt og koble sammen coaching-klientene via grupper
  • Automatiserte coachingprogrammer
  • Et sentralisert og sikkert meldingssystem

Dessuten vil denne applikasjonen for coachingløsninger hjelpe deg med å komme raskt i gang med virksomheten din.

FitSW

Hvis du driver med personlig trening og trening, kan du effektivt drive og utvide treningsvirksomheten din med FitSW. Det er en fullt integrert og spesialisert applikasjonsutviklingsplattform kun for tjenesteleverandører av personlig coaching.

  24 beste gratis skriveprogramvare for PC

Noen bemerkelsesverdige funksjoner du får fra denne plattformen er:

  • Forseggjort treningsinnhold ved hjelp av maler
  • Planlegging av ernæringstjenester med full service, matlister og instruksjoner
  • Endre livsstilen til kundene dine med Habit Coaching
  • Automatiske betalinger, treningssenter, profiler, etc.

Videre er det en globalt tilgjengelig plattform for coachingløsninger som serverer 100 land så langt. I tillegg, hvis kundene dine kommer fra forskjellige språkbakgrunner, har plattformen deg dekket. Du kan lage din coaching-app på 6 forskjellige språk: engelsk, portugisisk, svensk, hebraisk og italiensk.

Profi

Profi er nok en populær løsning for coaching av eksperter hvis du planlegger å spare tid gjennom automatisering, merke virksomheten din og imponere kunden, og utvide virksomheten din effektivt. Den skybaserte coaching-programvaren er egnet for terapeuter, konsulenter, trenere og coacher.

Her er noen funksjoner på denne plattformen som gjør den til en applikasjon for alt som er coaching:

  • Automatisert faktureringssystem med fleksibilitet for personalisering
  • Online booking og planlegging av spilleautomater
  • Journalføring og digitale skjemaer for informasjonshåndtering
  • Moduler for å bygge læreplaner og programmer
  • Samfunnsbygging og medlemskap
  • Meldinger og videosamtaler

Dessuten er verktøyet egnet for mellomstore og store bedrifter som administrerer mange konsulenter og kunder.

Satori-appen

Forretningsvekstaspektet avhenger også av tilgjengeligheten til din coachingtjeneste og innholdet. Så gjør det enkelt for deg å selge tjenesten din og la også kundene enkelt komme til deg Satori-appen. Du kan generere gruppeøktprodukter, tilpassede tjenester og signatur coachingplaner i stor skala.

Verktøyet lar deg også tilpasse innholdslevering gjennom individuelle klientbrukergrensesnitt (UI), tilpasset merkevarebygging og automatiserte oppfølginger.

Den kommer også med en forseggjort og intelligent coaching-kalender. Du får alle kundens hendelser på én skjerm slik at du kan spare tid til generering av potensielle salg, markedsføring og webinarer.

Learnyst

Learnyst lar deg kickstarte din online coaching-virksomhet i dag ved å selge kurs fra dine merkede apper på en sikker måte. Gjennom denne coaching-programvaren kan trenere holde elevene engasjert ved hjelp av interaktivt innhold og medieinnhold.

For en ende-til-ende læringsopplevelse lar den deg også inkludere quizer og tilby sertifikater. De innebygde markedsføringsfunksjonene til Learnyst hjelper deg med å markedsføre kursene dine for bedre forretningsvekst. Du kan også integrere den med andre applikasjoner og nå flere studenter.

Når det gjelder betaling, kan du enkelt integrere plattformen med ulike betalingsgatewayer slik at du kan få 100 % penger kreditert rett til bankkontoen din.

Honningbok

Honningbok er i stand til å oppfylle alle dine forretningsbehov fra én enkelt plattform. Fra å administrere prosjekter til å bestille kunder, fra å sende fakturaer til å få betalt – det kan strømlinjeforme hvert trinn i coachingvirksomheten din for å øke produktiviteten din.

Dette verktøyet lar deg opprette og sende fakturaer til coaching-kundene dine med raske klikk, i tillegg til å bruke den nyeste fakturaen som mal. På denne plattformen kan folk som får opplæring av deg foreta sikre digitale betalinger. Dessuten kan du planlegge gjentakende betalinger og aktivere påminnelser for disse.

  Slik tilpasser du gjøremålsruten i Outlook

Med det elektroniske planleggingsverktøyet kan du angi tilgjengeligheten din for å få planlagte og dele møtelenker for coachingøktene. Det er også mulig å synkronisere eksterne kalendere med denne HoneyBook-kalenderen. I tillegg støtter den integrasjon med forskjellige verktøy som Gmail, Google Kalender, Zoom, Zapier og QuickBooks.

Overtaket

Leter du etter en dedikert treningsprogramvare for sportstrening? Overtaket er en planleggingsapplikasjon som gir deg den beste opplevelsen innen sportstrening og fasiliteter. Ved å gjøre unna de tidkrevende manuelle oppgavene sørger verktøyet for at teamet ditt kan bli mer produktivt.

Plattformen gir organisasjonen din jevn planlegging og sømløs datatilgang. Den har fleksible registrerings- og planleggingsfasiliteter for trenings- og sportsbedrifter. Du kan enkelt lage hendelser på den og tilpasse dem deretter.

Upper Hand lar deg tilpasse tilgjengeligheten ved å eliminere enhver sjanse for dobbeltbestilling og aktivere frister og intervaller. Den lar deg også spore, justere og refundere alle transaksjoner, bruke rabatter og kupongkoder, se inntektsrapporter og få transaksjonsinnsikt.

Bestill som en sjef

Hvis du er interessert i en bestillingsbasert coachingvirksomhet, Bestill som en sjef er den perfekte plattformen for å lage bookingsider som konverterer leads til salg. Det forenkler ikke bare salgstrakten din, men hjelper også kundene til å holde fokus på tjenesten din.

Denne enkle intuitive plattformen sender kunden din til ett sted hvor de kan bestille og betale deg. Med dens hjelp kan brukere lage profesjonelle og tilpassbare bookingsider som viser verdien deres.

Bestillingskalenderfunksjonen gjør planleggingsprosessen til en lek. I tillegg lar det kundene betale via online eller offline betalingsmodus etter eget valg.

PT-utmerkelse

PT-utmerkelse kan være din forretningspartner for nettbasert opplæring som hjelper deg å nå ut til flere mennesker og levere utrolige resultater. Dette verktøyet kommer med kraftige funksjoner, men samtidig er denne coaching-programvaren enkel å bruke.

Denne plattformen lar deg velge hvor og når du vil coache. Funksjonene som forhåndsplanlagt levering og rutinemessig kundekommunikasjon gjør jobben enklere for deg. De avanserte planleggingsverktøyene til PT Distinction automatiserer opplæringsleveringsprosessen.

Ved å bruke live-aktivitetsfeedene kan brukere visualisere dataene i sanntid. Videre kan den integreres med toppapplikasjoner som Google Sheets, YouTube, PayPal, Vimeo og Zapier.

Fons

Online coaching kommer også med en haug med administrativt arbeid. Fons frigjør tiden din ved å utføre administrasjonsoppgaver som bokføring, lage fakturaer, sende e-poster, legge om kurs og betalingsoppfølging med noen få klikk.

Med dette verktøyet blir klientonboarding en problemfri prosedyre. Brukere kan også bruke personlige bestillingslenker, gjentakende avtaler og manuell planlegging for å lette bestillingsprosessen.

Du kan også tilpasse tilgjengeligheten din, integrere favorittkalenderappen din, oppdage tidssonen og spore klientdeltakelse med Fons. Den lar deg også opprette individuelle kundeprofiler som inkluderer kontaktinformasjon, faktureringspriser og transaksjonshistorikk.

Trenerbyråer kan også bruke det til personalledelse. Den automatiske betalingsfunksjonen lar deg aktivere fakturering per avtale eller abonnementsfakturering i henhold til dine behov.

Siste ord

Så langt har vi introdusert deg for noen av de ledende og beste coachingprogramvarene for innholdslevering, forretningsstyring, planlegging og fakturering. Du kan prøve noen av disse og velge den som passer best for dine konsulent- og opplæringsbehov.

Du kan også være interessert i å vite de beste stedene å lage nettkurs.