13 beste verktøy for å gjenopprette iPhone- og iPad-data- [Data Recovery]

Det skjer .. noen ganger må du gjenopprette viktige data fra mobil- eller nettbrettet.

Mange mennesker har begynt å lagre viktige filer på mobiltelefonene sine, da de kan ha enkel tilgang til data på farten eller i dag, nesten i alle situasjoner.

Det sier seg selv; du kan enkelt få tilgang til e-postene dine, dele bilder, redigere og dele et dokument, betale regninger og mye annet med et enkelt trykk på mobiltelefonen. Generelt er alle dine personlige og viktige data som er lagret på telefonen, trygge, bortsett fra sjeldne tilfeller som tap av telefonen, utsletting av minne, fengselsbrudd eller kanskje et virus.

Hva skjer etterpå?

Du mister teknisk all lagret informasjon, bilder, videoer, musikk, dokumenter osv. på en brøkdel av et sekund. Derfor er det alltid lurt å sikkerhetskopiere iPhone og iPad.

Men hva om sikkerhetskopien ikke er til nytte?

Et av de sikreste alternativene er å ha et pålitelig datagjenopprettingsverktøy. Det er en av de enkleste og mest praktiske metodene som gir de gylne bønner i krisetider. Programvare for datagjenoppretting hjelper til med å enkelt trekke ut de slettede/tapte/slettede dataene fra telefonen. Hvis du er veldig spesifikk om dataene dine, er denne artikkelen for deg!

Du må imidlertid sjekke følgende ting mens du velger riktig programvare for datagjenoppretting-

  • Sørg for at programvaren er pålitelig.
  • Den må ha et brukervennlig og intuitivt grensesnitt.
  • Sjekk kompatibiliteten til programvaren med din eksisterende iPad- og iPhone-enhet.
  • Støtteteamet til programvaren bør være flittig nok til å svare på alle spørsmålene dine.
  • Det viktigste er at programvaren skal være godt fundert og må kunne håndtere de verste datasviper.

Med alle punktene ovenfor i bakhodet, har vi håndplukket noen av de beste datagjenopprettingsprogramvarene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Tenorshare

Brukere har vurdert Tenorshare som den beste programvaren for datagjenoppretting. Det hjelper deg med livreddende datagjenoppretting raskere enn annen programvare der ute. En flott ting er at du er dekket selv om du er fanget i følgende uhell:

  • Ødelagte skjermer
  • Jailbreak
  • Vannskade
  • Fastlåste og låste telefoner
  • Systemkrasj
  • Virusangrep
  • Stjålne telefoner

Programvaren tilbyr tre moduser for datagjenoppretting – via iCloud-sikkerhetskopi, via iTunes-sikkerhetskopi eller fra iOS-enhetssikkerhetskopi. Den beste delen er at den er kompatibel med de fleste iOS-enheter og har også et alternativ for selektiv datagjenoppretting.

Apeaksoft

Apeaksoft iPhone Data Recovery programvaren har noen fantastiske funksjoner, som å gjenopprette slettede/tapte iOS-data og hente data ved hjelp av iTunes og iCloud-sikkerhetskopi.

  Hvordan konvertere en video- eller lydfil ved hjelp av VLC

Uansett om telefonen din ble stjålet, det var et systemkrasj, du glemte passordet ditt eller slettet data ved et uhell, fungerer dette verktøyet i alle disse scenariene. Den kan gjenopprette alle typer data, inkludert meldinger, kontakter, bilder, anropslogg, notater og apper.

Før du gjenoppretter dataene, gir Apeaksoft deg en forhåndsvisning av filene slik at du vet hva du skal hente. Dette er spesielt nyttig når du bare vil lagre spesifikke filer fra samlingen.

Du kan bruke denne programvaren for alle iOS-enheter og versjoner.

PhoneRescue for iOS

PhoneRescue for iOS programvare er en annen pålitelig iOS-datagjenopprettingsløsning utviklet av iMobie. Den kan hente så mange som 25 typer data og filer som bilder, meldinger, videoer og mer med 3 fleksible gjenopprettingsmoduser tilgjengelig.

PhoneRescue for iOS-programvare er mer enn en iOS-datagjenopprettingsløsning, og fungerer også når iPhone-en din setter seg fast, iOS-systemet krasjer, osv. Det brukervennlige grensesnittet blir gjort på en svært enkel måte.

Noen av de fremhevede funksjonene:

  • Gjenopprett 25 typer data som bilder, meldinger, musikk, videoer, kontakter og mer.
  • Forhåndsvis alle sikkerhetskopier og velg hva du virkelig trenger å gjenopprette med noen få trykk.

Har du feilaktig slettet viktige meldinger uten sikkerhetskopier? Dette verktøyet kan også hente slettede meldinger uten sikkerhetskopier.

Det beste er at dette verktøyet også kan få tilbake dataene dine fra iTunes- eller iCloud-sikkerhetskopien hvis enheten din blir stjålet eller ikke vil slå seg på, alt du trenger er bare noen få klikk.

Wondershare

Denne programvaren er mer allsidig når det gjelder publikum den henvender seg til. Den er tilgjengelig for Windows, iOS, Mac og Android sammenlignet med Tenorshare, som er eksklusivt for iOS-enheter.

Datagjenoppretting er like enkelt som å koble til telefonen, skanne den og klikke på «gjenopprett data». Den tilbyr også brukerne en gratisversjon som du kan bruke, men med begrensede funksjoner.

Grensesnittet er slankt, behagelig og kommer med enkel navigering slik at alle kan bruke det.

Noen problemer? nedlasting Wondershare.

Stellar

Staller datagjenoppretting fungerer med IOS 14, 13, 12 og under versjoner også, og lar deg gjenopprette ulike typer data. Det spiller ingen rolle hvordan du gikk frem for å miste dataene dine, denne programvaren kan bringe dem tilbake, enten det er bilder, videoer, notater, kalender, talememoer eller noe annet.

Den har en dyp skanningsfunksjon som kan utvinne tapte filer fra hvert hjørne av lagringsområdet, noe den vanlige hurtigskanningen ikke er i stand til. Så hvis i tilfelle hurtigskanningen ikke kan finne ut alle de tapte filene, kan du bruke dypskanningsfunksjonen deres.

  9 rimelige leverandører av juridiske dokumenttjenester for små og mellomstore bedrifter

Det er en haug med flere funksjoner som vil være veldig nyttige når det gjelder å hente IOS-dataene dine, og du kan prøve dem alle gratis. Den er kompatibel med Windows og macOS.

iMyFone D-Back

iMyFone D-Back er et utmerket datagjenopprettingsverktøy for iTunes, iOS-enheter eller iCloud-sikkerhetskopi direkte.

Du kan gjenopprette WhatsApp, bilder, meldinger og 18+ tilleggsdata. Programvaren kommer med avansert datagjenopprettingsteknologi slik at du kan få tilbake dataene dine uten å vente i lange timer. Så enten du har slettet data ved en feiltakelse, tilbakestilt fabrikken, det oppsto en iOS-feil, du mistet telefonen, data mangler, eller telefonen er skadet, har D-Back ryggen din.

iMyFone D-Back kan gjenopprette nesten all informasjon som er lagret på en iOS-enhet, til og med WhatsApp-chattene, videoene, vedleggene, Viber-chattene, Kik-dataene, kontakter, Wechat-meldinger, notater, kalender, bokmerker, påminnelser og mer.

Den tilbyr tre moduser for gjenoppretting:

  • Du kan gjenopprette slettede data bare ved å skanne enhetene etter å ha koblet til en PC.
  • Fra tidligere iTunes-sikkerhetskopier kan du få tapte data.
  • Du kan også pakke ut filene dine fra iCloud Kit.

iMyFone D-Back gir flere fordeler som å forhåndsvise slettede data for å gjenopprette, gjenopprette selektive data, slik at du kan prøve det gratis før du kjøper, og mer. Det fungerer bra med iPhone, iPad, iPod.

Ta en gratis prøveversjon eller kjøp en fullversjon av programvaren for $39,95 og nyt flere fordeler.

EaseUS

Denne programvaren har en mengde funksjoner når det gjelder datagjenoppretting. For det første tilbyr den muligheten til å gjenopprette ubegrenset data fra flere iOS-enheter. Dette betyr at denne programvaren er den eneste nøkkelen til alle låsene som har holdt deg borte fra å bruke enheten.

Den tilbyr også datagjenoppretting fra enheter som ikke reagerer og enheter med driftsproblemer. EaseUS er også kompatibel med Microsoft Store-versjonen av iTunes. Dessuten har de jevnlige oppdateringer og feilrettinger for å holde ytelsen oppe.

Gjenopprett Android

Døm aldri en bok etter omslaget og ikke denne programvaren. Selv om navnet tilsier Gjenopprett Androidden gjør en ganske anstendig jobb for iOS-enheter som brukerne har snakket om på forskjellige portaler.

Det tilbyr et raskt og enkelt trinn for å gjenopprette dataene fra telefonen din. Den morsomme delen her er at den også har en enkel trinnvis veiledning som du kan følge i tilfelle du står fast. Grensesnittet er også glatt og grafisk kunnskapsrik.

  14 beste videovertsplattform for bedriften din

Fonepaw

Sammen med telefongjenopprettingsdataene tilbyr denne programvaren også datagjenoppretting av sosiale medier-applikasjoner som noen av programvareselskapene går glipp av. Den tilbyr også å gjenopprette dataene i tilfelle stjålne telefoner sammen med systemfeil, vann- eller systemskade, utilsiktet slettet enhet, tilbakestilling av fabrikk eller i tilfelle glemt passord.

Du kan gjenopprette dataene fra iTunes, iCloud eller enheten din direkte. Fonepaw tilbyr interessant nok også iOS Data Backup, Restore og iOS System Recovery alternativer.

Denne programvaren henvender seg eksplisitt til iOS-publikummet. Det hjelper deg å gjenopprette alle dine tapte filer sammen med skjermpassordet, som fører deg til å bruke datagjenopprettingsprogramvaren.

Det gjør også en utmerket jobb med å gjenopprette korrupte data også. Dette er veldig viktig siden vi mange ganger kanskje ikke engang vet hvilke data som har blitt korrupte. Den avdekker til og med krypterte data og sikkerhetskopiering fra iPhone. Ikke bare det, men du kan også gjenopprette den slettede Safari-nettleserloggen og bokmerkene.

Vit mer om det her.

iPhone-gjenoppretting

Uten tvil, pro-versjonen av iPhone-gjenoppretting har avanserte funksjoner. Men sammenlignet med den andre gratisversjonen som er tilgjengelig på markedet, har dette verktøyet mye mer å tilby på listen.

Det hjelper deg å trekke ut samtalehistorikk, mediefiler, påminnelser, kontaktlister, sanger, opptak, WhatsApp-meldinger, Safari-bokmerker osv. Som det meste av programvaren kan du gjenopprette dataene i tre enkle trinn.

På sporet

På sporet har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som har gjort tusenvis av brukere fornøyde. Den hjelper deg med å gjenopprette tapte eller slettede data, gjenopprette data fra sikkerhetskopifiler, støtter flere enheter, og er tilgjengelig for både IOS og Windows.

Du kan også benytte deg av disse fordelene i gratisversjonen. Den har to typer planer – Hjem og Tekniker. Mens hjemmeplanen passer lekmannen, er teknikerplanen for IT-fagfolk.

Syncios

Syncios har en av de mest lommevennlige pro-versjonene på markedet. Denne programvaren hjelper deg hovedsakelig med tapte dokumenter, bilder, videoer, musikk, e-poster, arkiver osv., tapte data, vannskader og tilbakestilling av fabrikk. Det er en grunnleggende programvare sammenlignet med noen av de avanserte som er oppført ovenfor, men er fortsatt veldig effektiv i arbeidet.

Den har vunnet hjerter med det enkle grensesnittet og pålitelige personalet.

Sjekk ut denne artikkelen for Mac-programvare for datagjenoppretting.

Konklusjon

Jeg håper datagjenopprettingsverktøyene ovenfor hjelper deg med å sikkerhetskopiere dataene dine og unngå problemer i fremtiden. Å ha programvare for datagjenoppretting hjelper deg ikke bare med personlige ting, men også profesjonelt, så sørg for å bruke dem.