14 innendørs og undergløde billysløsninger for å få kjøretøyet ditt til å skille seg ut

Bil LED-lys er den siste trenden som kan hjelpe bilen din til å se fantastisk ut.

Flertallet av folk med biler skjønner aldri at de kan forandre utseendet til bilene sine. De føler at de må leve med uansett utseende og estetikk deres kjøretøy har.

Selv om biltilpasning og omlakkering er ganske populært, har folk som er besittende om bilene sine en tendens til å bruke penger på dem. Omlakkering av bil kan kreve å investere alt mellom $500-$3000, avhengig av kvaliteten. Hvis du ønsker å få tilpasset maling av utstillingskvalitet, må du kanskje bruke rundt $2500. Og tilpasninger i kjøretøydesign krever mye mer penger enn dette.

Men folk med budsjettbegrensninger går ofte på akkord med de få fargealternativene og lignende bildesign. Du kan imidlertid fortsatt forbedre interiøret så vel som det ytre utseendet til bilen din med LED-belysningsløsninger.

Bil LED-belysning: En kostnadseffektiv løsning for kjøretøy

Det er en økende etterspørsel etter LED-lys i bilmarkedet. Folk fokuserer mer på bruken av LED-lys for kjøretøyene sine. Ikke bare for hodelykter, men LED-lys brukes som dagslys, baklys og til og med tåkelys. Tidligere hadde bare avanserte biler slike lys. Men nå bruker selv rimeligere kjøretøy LED-lys.

Folk som bruker mer tid på kjøretøyet fokuserer på å utvide utseendet. LED-lys tilbyr en kostnadseffektiv og rimeligere løsning for slike bilelskere. Du kan få bilen til å se enestående ut uten behov for omlakkering og designtilpasninger.

Innendørs LED-lys kan forbedre interiøret i bilen din. Underglødende biler fremhever eksteriøret på bilen din når du beveger deg rundt på veiene. Ulike nyanser av underglødende lys gjør at bilen din ser fyldig og levende ut.

  7 høyt betalende jobbroller innen IT

La oss sjekke ut noen av de beste billysene.

Govee RGBIC Underglow billys

Govee RGBIC er en underglødende bil LED-lampe som støtter app og fjernkontroll. Denne belysningen kan produsere levende, lyse og rike farger som gir deg visuell nytelse.

Du kan velge mellom over 16 millioner farger. Appkontrollen lar deg nyte flere funksjoner som scenemodus, musikkmodus, DIY-modus og mer.

Den kommer med justerbar lysstyrke og vanntett design. Den har en 2-linjers design. Govee tilbyr ett års begrenset garanti på denne belysningen.

Fimker 5 i 1 LED Interiør Billys

Dette 5-i-1 LED-lyset kommer med forhåndsinstallert optisk fiber, noe som gjør installasjonen enkel. Dette er ideelt for SUV-er, tilhengere, biler, lastebiler, golfbiler, båter, ATV-er og mer. USB-pluggen gjør det bare til et plug-and-play-system. Det indre lyssystemet har en lydsensor for å synkronisere musikkbeats med bilens LED-lys.

Dette LED-interiørlyset kommer med over 16 millioner fargealternativer og flere moduser å velge mellom. Kontrollknappen som den har, lar deg bytte mellom flere lysmoduser.

Winzwon billedde lys

Winzwon er en app-styrt bil med LED-belysning, som er perfekt designet for bilinteriør. Du kan legge til disse når som helst på bilen din. Denne USB-belysningen er praktisk å installere, vanntett og fleksibel. Disse er oppladbare med USB. Dette gjør at de bruker lavere varme og sikrere å bruke.

Denne stripebilbelysningen kan perfekt kombineres med musikkkontroll og lyd. Appkontrollen gjør at den fungerer sømløs. Du kan ofte bytte mellom 16 millioner farger og fremheve bilens utseende.

Keepsmile interiørlys i bilen

Denne innvendige bilbelysningen fra Keepsmile kan hjelpe deg å forvandle den kjedelige kjøretiden til en spennende og morsom ting. Den kommer med 16 millioner forskjellige farger og 23 dynamiske moduser å velge mellom.

Dette LED-lyset har tre kontroll- og installasjonsmetoder som er fjernkontroll, app og boks. Dette lyset kan få bilen din til å se enestående ut. Du kan installere denne belysningen ved å bruke en av de tre metodene. Bruk enten sterkt lim, skruer eller borrelåstape.

QVEVDACAR EL Wire Interiør Bil LED Strip Lights

QVEVDACAR EL Wire Interior Car LED-lys bruker den nyeste strømboksen og USB-stasjonen. Det lette tauet er laget av neon, med en lengde på 5m/16,5ft. Denne ledningen er svært fleksibel og vannavstøtende og også enkel å installere.

  8 kryptonyhetssider for å følge med på de siste oppdateringene

Denne LED-belysningen er perfekt for interiørdekorasjonen av bilen. Du kan også bruke den til hjemmet ditt, innredning av shoppingvinduer eller mer.

ShyLight bil LED-lys

Denne ShyLight-bil-LED-belysningen har en 2-i-1 4 stk design som er ganske praktisk. Dette LED-billyset består av en innebygd mikrofon som er svært følsom. Denne mikrofonen gjør at denne belysningen kan justeres i henhold til musikkstilen din.

Dette RGB stripelyset for biler har over 16 millioner fargealternativer som du kan velge fra mobilappen din. Du kan også bruke stemmestyring for å bytte mellom fargene.

Govee Smart Car LED Strip-lys

Govee smart bil LED-lyslist med RGBIC er designet for å levere høy ytelse. Den gir deg muligheten til å synkronisere lyseffektene med forskjellige musikkmoduser og beats. Den har 30 unike scenemoduser og 16 millioner fargealternativer.

Den kommer også med en DIY-modus som lar deg lage din tilpassede lyseffekt. Alt dette kan du kontrollere ved hjelp av mobilappen din.

BodyMart 2 stk Bil LED interiørlys

Denne LED-lampen til interiøret i bilen består av 6 LED-lampeperler som tilbyr 7 forskjellige fargealternativer. Du kan installere den på forskjellige steder på bilen din: fotputen, koppkaret, bilvinduet og armlensboksen.

Installasjonen av denne LED-belysningen er ganske enkel. Du kan gjøre det med dobbeltsidig tape. Disse er ikke bare ideelle for biler, men kan også brukes som nattbordslys, leselys, garderobelys og mer. Den har en berøringsbryterdesign.

DEHERANE Bil ​​LED interiørlys

Denne innvendige lyslisten i bilen har trådløs, Bluetooth og appkontroll. Den tilbyr deg rundt 16 millioner fargevalg med 29 forskjellige moduser. Den smarte DIY-fargefunksjonen lar deg lage et tilpasset lysskjema for bilen din.

Denne stripelampen består av utrolig sterke lysperler og har en arbeidsspenning på 12V DC. Den produserer mindre varme samtidig som den har lavt energiforbruk. Den er designet for å gi deg en lang levetid.

Jushope Interiør Bil LED Strip lys

Denne Jushope LED-belysningen for bilinteriøret har en trådløs app og fjernkontroll. Disse kontrollene lar deg dekorere bilen din slik du vil. Den tilbyr deg en samling av mer enn 16 millioner farger. Du kan justere lysstyrken fra 1%-100%.

  dele lyd fra datamaskinen under et møte

Den kommer med innebygde 29 moduser som du enkelt kan bytte mellom. Den enkle designen lar deg forvandle ditt vanlige bilinteriør til et moderne, levende og vakkert.

Anis Star Car LED Interiør Strip Lights

Denne LED-bilbelysningen fra Anise har en fantastisk app og fjernkontroll. For å laste ned applikasjonen trenger du bare å skanne QR-koden som er tilgjengelig på baksiden av sensoren. Du kan bruke disse kontrollene til å lage et DIY-lysskjema for bilen din. Velg mellom 16 millioner farger og 29 innebygde forhåndsinnstilte moduser.

Denne belysningsløsningen kan justere fargevalget i henhold til musikkstilen din og beats. Den har en arbeidsspenning på 12V. Den har en levetid på over 50 000 timer.

Rantuia Wireless LED Starry Atmosphere Light

Elsker å forvandle bilinteriøret til en romantisk kjøreopplevelse? Dette Rantuia trådløse LED-atmosfæriske lyset kan perfekt gjøre dette for deg. Det tar bare 1 time å lades helt opp. Denne LED-løsningen er tilgjengelig med fjernkontroll. Denne kontrollen lar deg justere lysfargeskjemaet og musikkmodusen.

Den fungerer synkronisert med lydtypen og kan dermed kombinere lyseffektene med typen musikkstil. Dette produktet kommer med 6 måneders garanti.

Fahren Interiør Billys

Disse Fahren interiørlysstripene har tre forskjellige kontrollmoduser som er kontrollboks, fjernkontroll og appkontroll. Den har 16 millioner forskjellige farger som kan brukes på bilinteriøret mens du kjører. Den tar i bruk 2-linjers design for biler og kommer med funksjoner som er enkle å installere.

Den høyfølsomme mikrofonen lar deg nyte lyssettingen som er godt balansert og kombinert med rytmen til musikken. Totalt sett kan dette produktet gi deg en fantastisk kjøreopplevelse, og lindre alt stress og bekymringer.

SUPAREE Underglød flerfarget neonbelysning

SUPAREE underglow multifarge-belysning kommer med en overlegen og oppgradert appkontroll. Denne kontrollen lar deg justere funksjonene og fargeskjemaet i henhold til musikkstilen du velger. Den har 4-taster og 24 nøkkelkontroller og er også sikkerhetskopiert med appkontroll for å unngå tilkoblingsproblemer.

Denne understrømsbelysningen er ganske enkel å installere. Du kan enten bruke en drill for å montere denne belysningen eller ganske enkelt fikse den med en sterk dobbeltsidig tape.

Konklusjon

Så dette er noen av de beste lysalternativene du kan velge mellom for kjøretøyet ditt. Disse kan forvandle det vanlige kjedelige utseendet til bilens interiør så vel som eksteriør. Som et resultat begynner du å finne unnskyldninger for å nyte å kjøre mer og mer. Det kan også være lurt å utforske plattformer for å gjøre innendørs vertikal hagearbeid smart og enkelt.