9 beste plattformer for å ansette profesjonelle designere

Godt design bidrar til å skape et kraftfullt førsteinntrykk.

Det skiller deg fra resten, øker bevisstheten og løser problemer kreativt. Det hjelper deg også å vinne markedet og publikum.

Selv om et flott design på nettstedet ditt åpner et stort vindu av muligheter, undervurderer mange bedrifter kraften. Derfor, etter å ha fått alt riktig, klarer de fortsatt ikke å oppnå det de hadde som mål.

Hva var det den hemmelige ingrediensen manglet i deres innsats?

Design!

Dette er grunnen til at store merker, som Apple, legger vekt på design. De vet de overbevisende årsakene bak det, noe som kan forbedre suksessratene.

Og derfor innprenter behovet for profesjonelle designere.

Vil du ha bevis på hvorfor design er kritisk?

Værsågod!

EN rapportere sier 48 % av besøkende mener at nettstedsdesign er den viktigste faktoren når de vurderer en bedrifts troverdighet. Og 38 % av besøkende forlater et nettsted hvis de synes det er lite attraktivt.

Du skjønner poenget, ikke sant?

Jeg håper JA er svaret.

Men hvis det er NEI og du fortsatt trenger litt mer motivasjon, la oss finne ut noen av de viktigste fordelene som et godt nettsteddesign gir deg.

Fordeler med et godt design for din bedrift

Godt utformede nettsteder, produkter eller tjenester er avgjørende for produktsuksessen. Det forbedrer brukeropplevelsen og viser seg å være en sterk ledende magnet for å få observatører og investorer sammen med forbrukere.

Alt skjer fordi design hjelper med:

Gjør et sterkt forretningsinntrykk

I denne travle verden har folk en veldig mindre oppmerksomhetsspenn. Det er bare et spørsmål om sekunder som gjør en forskjell om de vil fortsette å utforske siden din eller ikke. For dette handler et imponerende design om å skape en sterk visuell oppfatning av merkevaren din.

Det handler om å bruke riktig og konsistent farge, bilder, former, rom, tekstur, former osv. på en balansert og harmonisk måte. Logoen din og andre visuelle elementer må fortelle en historie som er relevant for merkevaren din og hjelpe kundene dine å huske deg ved å bare se på den.

Skiller deg fra resten

Konkurranse er overalt. Og med covid-19-avbrudd oversvømmes nettområdet med nye virksomheter. Derfor er det vanskeligere å skille seg ut fra resten.

Men hvis du har en utmerket grafisk designer i din besittelse, vil du ikke slite mye. De vil hjelpe deg med unike design som fanger øynene opp og overtaler dem til å utforske nettstedet ditt mer.

Bygge kunderelasjoner

Følelser er grunnlaget for relasjoner, og det gjelder også for virksomheten din. Gode ​​design har den medfødte kraften til å skape emosjonelle forbindelser gjennom vakre illustrasjoner som folk faktisk kan koble seg til.

Den må vise at merkevaren din bryr seg om publikummet ditt. Og når dette budskapet formidles gjennom kraftige design, begynner folk å stole på deg, noe som til slutt øker merkevaregjenkjenningen og øker konverteringene.

Veilede publikum

Flott design ser ikke bare fantastisk ut, men er også utarbeidet strategisk for å veilede publikum om hvordan du enkelt kan navigere gjennom nettstedet ditt og produktene/tjenestene. Det forvirrer dem ikke; i stedet løser det problemene deres.

  15 dataanalysekurs for å få karrieren din til å vokse

Nå vet du viktigheten av design for virksomheten din.

Men du kan spørre,

Hvorfor ikke ansette noen fra teamet ditt?

Hvorfor ansette profesjonelle designere?

Grunnen er enkel – de er profesjonelle.

Disse profesjonelle designerne har mange års erfaring og ekspertise i sin portefølje, noe som gjør dem troverdige og passer perfekt for din virksomhet.

  • De forstår virksomheten og hva som fungerer for hvilket merke. De kan hjelpe deg med det merkevaren din mangler og gi løsninger gjennom sine unike design.
  • Fagfolk vet hvordan man opprettholder merkevarekonsistens. De vil ikke frustrere deg med fonter og farger som stadig endres overalt, irrelevante illustrasjoner som driver kunder bort.
  • Du trenger ikke å kaste bort tid på å veilede dem overalt, fordi de er ekspertene. Bare gi dem problemet, de kommer med konkrete løsninger.
  • Sparer ressursene dine fordi hvis du får ting riktig med hjelpen deres, trenger du ikke å bytte designer nå og da.

Men hvis du ikke gjør det, kan det koste ekstra ressurser og tid å trene dem. I tillegg trenger du ikke å bruke på re-barding også, noe som er begynnelsen på en helt annen haug med utfordringer.

Så hvis du har bestemt deg for å ansette en profesjonell designer, kommer spørsmålet,

Hvordan finne dem?

Eller hvordan finne gode?

Dette er grunnen til at jeg har samlet en liste over de beste plattformene der du kan ansette profesjonelle designere.

Ta en titt og velg den du liker best!

99 design

Et av de beste stedene å finne designere, 99 design, hjelper deg med å finne den perfekte profesjonelle basert på dine behov. De har et globalt fellesskap av utmerkede designere som du kan snakke med og forklare prosjektene dine med.

Her kan du finne designere med erfaring i over 90 designferdigheter som spenner fra nybegynnere til eksperter. De vil hjelpe deg med å lage design for:

  • Logoer
  • Nettside og app
  • Annonser og merkevarebygging
  • Klær og varer til e-handelsbutikken din
  • Kunst og illustrasjoner
  • Bok- og magasindesign
  • Emballasje og etiketter

For å velge designere som er testet for god kvalitet, kan du enkelt se gjennom porteføljer, be om tilbud og ansette dem raskt. Alt du trenger å gjøre er å starte en konkurranse og åpne briefingen din for fellesskapet, og designerne vil sende inn sine unike ideer, som hjelper deg å velge de beste.

Du får fullstendig eierskap og opphavsrett til dine produksjonsklare design for digital og trykt distribusjon ved full betalingsgodkjenning. (selvfølgelig!)

DesignCrowd

For å komme i gang med å ansette frilansere på DesignCrowd, må du sende inn designkravene dine til en konkurranse der frilansdesignere kan delta med sine kuleste ideer.

Når du får en fortjent kandidat, kan du velge dem og gå videre ved å be dem om revisjoner hvis du trenger dem. Plattformen syder allerede av mer enn 882 000 frilansdesignere og over 378 000 fullførte prosjekter så langt og teller fortsatt.

Designtjenestene den tilbyr er delt inn i mer enn 50 kategorier, inkludert design for e-postkampanjer, visittkort, annonser, produktkataloger, kalendere, bloggdesign, bilinnpakninger, CD-omslag, kopper og krus, e-bøker og YouTube-videoer, og mer .

Konkurransene starter på bare $99, og du kan også forvente raskere behandlinger fra den. DesignCrowd tilbyr en pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med arbeidet.

DotYeti

Ansett det kreative designteamet hos DotYeti uten å investere mye tid i å screene og intervjue kandidater. Det beste er at det lar bedrifter ansette et komplett designteam i stedet for én grafisk designer. Man kan få tilgang til ubegrensede animasjoner og design på månedlige avgifter som starter på $449/måned.

  Hvordan finne og bruke kobber i Minecraft

DotYeti tilbyr talentfulle kandidater på forespørsel, og sparer deg for ineffektive ansatte og upålitelige frilansere. Det revolusjonerte selskapet er ideelt for innholdsskapere, store merkevarer, byråer, markedsføring og oppstartsbedrifter.

Det er enkelt å bruke, fyll ut forespørselsskjemaet, designere vil jobbe med det, dele tilbakemeldingene på designene og få kjernefiler ved fullføring. Målet er å bringe høykvalitets, høy og omfattende design basert på kravene listet av selskaper eller enkeltpersoner.

Den tilbyr en fast månedlig pris uten ekstra eller skjulte kostnader, raskere levering innen 48 timer, ubegrensede revisjoner som bringer kreative ideer til live, og tilpasset eller verdensomspennende

Drible

Å ha 10 000+ profesjonelle design om bord, Drible er et godt alternativ du kan prøve ut. Det ble grunnlagt i 2019; den har hjulpet mer enn 40 000 innovative merker over hele verden.

Den viser designerens navn, deres plassering, priser per time og designprøvene deres. Videre kan du også se deres kjernespesialiteter, erfaring innen feltet, arbeidshistorie, etc. som vil hjelpe deg med å shortliste dem raskt.

Dribbble er svært selektiv med sitt frilansermedlemskap, som er basert utelukkende på invitasjonsbasis. Den innebygde kommunikasjonskanalen hjelper deg også å kommunisere med frilansere enkelt angående prosjektene dine.

Fiverr

Hvem kjenner ikke dette navnet – Fiverr når det kommer til å søke etter frilansere!

Det er et knutepunkt for millioner av frilansere med kreative talenter innen ulike felt, inkludert design.

Du kan bla gjennom profiler til designere for å vite mer om dem. Fiverr har også et stjernerangeringssystem som tidligere kjøpere gir til designerne basert på deres ytelse og hvor fornøyde de var med arbeidet.

Derfor kan du sammenligne vurderinger, priser og andre aspekter som samsvarer med dine behov. Her kan du også få designere til rimelige priser i raske behandlingstider. Plattformen er også tilgjengelig på 6 språk for enkelhets skyld.

Kategorier for å ansette designere inkluderer logodesign, spillkunst, visittkort, illustrasjoner, plakatdesign, merkevarestyling, brosjyrer, flyers, storyboards, bannere, landskapsdesign, karaktermodellering, infografikk og mye mer.

Behance

Behance er utviklet av ingen ringere enn Adobe, som du kanskje bruker til daglig. Denne porteføljeplattformen lar deg ansette designere via medlemskap fra den enorme poolen på mer enn 15 millioner profiler.

Du vil få se design og kunst av alle slag, mens medlemskapet også hjelper deg med å legge ut en jobb eller utforske en uendelig portefølje for å hjelpe deg med å finne den nøyaktige matchen. Det unike med Behance er at designerne kan laste opp video eller animerte presentasjoner av verkene sine.

Den gir deg tilpassede anbefalinger av stillingspostene dine ved å ta hensyn til dine spesifikke kriterier og søker etter de riktige kandidatene for deg. Hvis du liker noen av dem, kan du lagre deres profiler og administrere jobber ved hjelp av Adobe Talent gjennom apper som er utviklet eksklusivt for iPad og iPhone.

Behance gir sømløst samarbeid mellom deg og designere, sammen med alle andre som er involvert i prosessen. For dette formålet lar den deg legge igjen notater hvis du vil dele dine meninger og tilbakemeldinger med designerne. Prisen på Behance starter på $399/måned.

  De 8 beste verktøyene for e-posttesting å bruke for dine mailer-kampanjer

Upwork

Tidligere kalt Elance oDesk, Upwork er en av de mest populære plattformene for frilansere over hele verden. De har over 300 000 web- og grafiske designere tilgjengelig som du kan finne med varierende talenter og priser.

For å søke etter designere, må du legge ut jobben din og la designere svare på det samme. Du kan også bla gjennom individuelle profiler manuelt, etterfulgt av å kommunisere dem direkte gjennom chatter og videosamtaler.

I likhet med Behance har Upwork også et fantastisk samarbeidsarbeidsområde slik at du kan få kvalitetstjenester. Du kan også spore prosjektstatus og dele filer ved hjelp av PC-en eller mobilen. For å aktivere det samme går Upwork den ekstra milen ved å tilby mobilapper for iOS i tillegg til Android, som hjelper deg med å administrere alt med fingertuppene.

Du kan leie frilansere for ethvert arbeidsomfang, inkludert kortsiktige oppgaver, tilbakevendende prosjekter og heltidskontrakter. De kan hjelpe deg med å finne fagfolk for grafisk design, UI/UX-design, webdesign, 3D-modellering, illustrasjoner og videoproduksjon.

Upwork har en forenklet betalingsprosess; du kan betale designere timevis eller sette en fast pris for arbeidet deres. I tillegg til dette kan du også motta fakturaer via Upwork selv etter at du autoriserer arbeidet. Du kan bruke Upwork gratis.

CrowdSpring

Med et fellesskap med over 220 000 godkjente designere, kan CrowdSpring være din neste destinasjon for å ansette en designer. De lar deg aldri gå på akkord med kvalitet, pris eller valg.

CrowdSpring bruker industristandard IP-beskyttelse for å gi fullstendig eierskap til designene du betaler for, slik at du kan bruke dem hvor som helst du vil. Du kan velge mellom over 30 kategorier av design, fullføre prosjektbeskrivelsen, velge en pakke innenfor budsjettet ditt og starte jakten.

Etter å ha gjort arbeidet, kan du også gi forslagene dine, score designerne og benytte reviderte design også når det er nødvendig. Men hvis du ikke er sikker på ting, kan du til og med ta designkonsultasjon fra CrowdSpring via telefon, chat eller e-post.

Prisene deres er rimelige for enhver bedriftsstørrelse for arbeidet du ønsker å få det gjort, og det er ingen skjult avgift inkludert. CrowdSpring har 4 prisplaner som starter på $299.

Designhill

Den kreative markedsplassen, Designhill, kan være det beste alternativet hvis du er ute etter rimelige tjenester og god kvalitet. Den tilbyr tre måter å ansette en designer på.

  • Du kan kjøre konkurranser for designere for å velge den beste kandidaten.
  • Bla gjennom de innebygde grafiske designtjenestene for å få tilpassede design fra designerne av selve plattformen
  • Velg en-til-en-prosjekter og kontakt en frilansdesigner direkte for prosjektet ditt

Designhill har også et verktøy for å lage AI-logoer, som er i stand til å lage dusinvis av interessante logoer umiddelbart. Bare still enkle spørsmål, følg noen få trinn, og få arbeidet gjort selv uten designferdigheter.

Det fine med Designhill er at du kan be om flere revisjoner hvis du trenger det uten ekstra avgifter. Dessuten trenger du ikke bekymre deg for pengene dine, da du kan be om refusjon hvis arbeidet ikke er tilfredsstillende.

Konklusjon

Jeg håper du nå har en klar forståelse av betydningen av et kraftig design for en merkevare. Det skaper ikke bare et sterkt inntrykk for å tiltrekke kunder, men hjelper deg også med å øke konverteringsfrekvensen.

Ansett derfor en profesjonell designer som kan rettferdiggjøre dine krav fra noen av disse plattformene jeg nettopp diskuterte.

Måtte du få en utmerket designer for dine kommende prosjekter!